sveikos. kaip jums simondsiju aliejus, ar bandet? as prisiskaiciau ir nusipirkau, jau du kartus dejausi. niu gi tuo paciu dar ir veida tepuosi. kai nuejau pirkti, taip lengvai dar negavau, pasirodo tik atveza tuoj pat isgraibsto, na tai reikia manyti, kad tikrai neblogas
QUOTE(*Jolacka* @ 2009 03 19, 20:18)
Visos temukės neperskaičiau, galbūt kažką panašaus ir esate dariusios, bet noriu pasiūlyti išbandyti
Plaukų kaukę : sumaišykite pusę stiklinės medaus su ketvirčiu stiklinės alyvų aliejaus. Šiuo mišiniu ištepkite plaukus, užsimaukite ant galvos dušo kepuraitę ar maišelį ir palaikykite 30 min. Paskui išplaukite galvą su šampūnu.
Medus pritraukia ir išlaiko drėgmę, taigi neleidžia išsausėt plaukučiams, ypač tinka dažytiems, nualintiems.
Pabandykit.
Plaukų kaukę : sumaišykite pusę stiklinės medaus su ketvirčiu stiklinės alyvų aliejaus. Šiuo mišiniu ištepkite plaukus, užsimaukite ant galvos dušo kepuraitę ar maišelį ir palaikykite 30 min. Paskui išplaukite galvą su šampūnu.
Medus pritraukia ir išlaiko drėgmę, taigi neleidžia išsausėt plaukučiams, ypač tinka dažytiems, nualintiems.
Pabandykit.
isbandyta bet as laikiau ne 30min o geras 2h
QUOTE(VaNilline @ 2009 03 19, 20:44)
sveikos. kaip jums simondsiju aliejus, ar bandet? as prisiskaiciau ir nusipirkau, jau du kartus dejausi. niu gi tuo paciu dar ir veida tepuosi. kai nuejau pirkti, taip lengvai dar negavau, pasirodo tik atveza tuoj pat isgraibsto, na tai reikia manyti, kad tikrai neblogas
as vis pamastau apie ji, tik noriu pries tai pabaigt linu semenu, ji pilu i kiausinio kauke.. o galima paklaust kiek mokejai ir koki kieki pirkai?
QUOTE(VaNilline @ 2009 03 19, 20:44)
as ji naudoju,man is vakaro istepu visus galus,ryte isplaunu
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 20:01)
. o galima paklaust kiek mokejai ir koki kieki pirkai?
simondsiju arba jojobos aliejus spec.parduotuvese 100 ml. 9 litai..
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 20, 15:25)
Kokiose spec. parduotuvese?
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 20, 15:25)
as gintarinej vaistinej po linklinikoj perku,daugiau niekur neradau tai ten 12 jis uzsikele kaina
o pas mane tik 50ml ir sumokejau 14lt o pirkau parduotuveje "sveikas maistas"
Vakar dariau sau kauke su moliugu aliejum medum ir kiausinio tryniu
Siandien plaukai pasakiski
Siandien plaukai pasakiski
QUOTE(VaNilline @ 2009 03 20, 18:43)
o pas mane tik 50ml ir sumokejau 14lt o pirkau parduotuveje "sveikas maistas"
tai gal fyrma kokia kitokia
Papildyta:
pas mane va toks buteliukas
QUOTE(ugnet @ 2009 03 20, 18:23)
cia naujosios Barmunes, ane? pas man buvo toks aliejukas
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 20, 20:53)
cia naujosios Barmunes, ane? pas man buvo toks aliejukas
aha ivairiu ten ju maciau yra..dabar pabaigus tai neradau pirkti, tai radau saldytuve is seniau buvau kazkada nusipirkus ,bet nenaudojau kakzodel vynuogiu kauliuku aliejus irgi sitos fyrmos,tai galvoju reik sunaudto kol to gausiu