Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

sveikos. kaip jums simondsiju aliejus, ar bandet? as prisiskaiciau ir nusipirkau, jau du kartus dejausi. niu gi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tuo paciu dar ir veida tepuosi. kai nuejau pirkti, taip lengvai dar negavau, pasirodo tik atveza tuoj pat isgraibsto, na tai reikia manyti, kad tikrai neblogas
Atsakyti
QUOTE(*Jolacka* @ 2009 03 19, 20:18)
Visos temukės neperskaičiau, galbūt kažką panašaus ir esate dariusios, bet noriu pasiūlyti išbandyti

Plaukų kaukę : sumaišykite pusę stiklinės medaus su ketvirčiu stiklinės alyvų aliejaus. Šiuo mišiniu ištepkite plaukus, užsimaukite ant galvos dušo kepuraitę ar maišelį ir palaikykite 30 min. Paskui išplaukite galvą su šampūnu.

Medus pritraukia ir išlaiko drėgmę, taigi neleidžia išsausėt plaukučiams, ypač tinka dažytiems, nualintiems.

Pabandykit.  4u.gif

isbandyta thumbup.gif bet as laikiau ne 30min o geras 2h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2009 03 19, 20:44)
sveikos. kaip jums simondsiju aliejus, ar bandet? as prisiskaiciau ir nusipirkau, jau du kartus dejausi. niu gi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tuo paciu dar ir veida tepuosi. kai nuejau pirkti, taip lengvai dar negavau, pasirodo tik atveza tuoj pat isgraibsto, na tai reikia manyti, kad tikrai neblogas

as vis pamastau apie ji, tik noriu pries tai pabaigt linu semenu, ji pilu i kiausinio kauke.. o galima paklaust kiek mokejai ir koki kieki pirkai?
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2009 03 19, 20:44)
sveikos. kaip jums simondsiju aliejus, ar bandet? as prisiskaiciau ir nusipirkau, jau du kartus dejausi. niu gi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tuo paciu dar ir veida tepuosi. kai nuejau pirkti, taip lengvai dar negavau, pasirodo tik atveza tuoj pat isgraibsto, na tai reikia manyti, kad tikrai neblogas

as ji naudoju,man thumbup.gif is vakaro istepu visus galus,ryte isplaunu
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 19, 20:01)
. o galima paklaust kiek mokejai ir koki kieki pirkai?

simondsiju arba jojobos aliejus spec.parduotuvese 100 ml. 9 litai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 20, 15:25)
simondsiju arba jojobos aliejus spec.parduotuvese 100 ml. 9 litai..  smile.gif

Kokiose spec. parduotuvese? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 20, 15:25)
simondsiju arba jojobos aliejus spec.parduotuvese 100 ml. 9 litai..  smile.gif

as gintarinej vaistinej po linklinikoj perku,daugiau niekur neradau tai ten 12 jis smile.gif uzsikele kaina smile.gif
Atsakyti
o pas mane tik 50ml ir sumokejau 14lt g.gif o pirkau parduotuveje "sveikas maistas"
Atsakyti
Vakar dariau sau kauke su moliugu aliejum medum ir kiausinio tryniu thumbup.gif
Siandien plaukai pasakiski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2009 03 20, 18:43)
o pas mane tik 50ml ir sumokejau 14lt  g.gif  o pirkau  parduotuveje "sveikas maistas"

tai gal fyrma kokia kitokia g.gif
Papildyta:
user posted image pas mane va toks buteliukas
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 20, 18:23)
tai gal fyrma kokia kitokia g.gif
Papildyta:
user posted image pas mane va toks buteliukas

cia naujosios Barmunes, ane? pas man buvo toks aliejukas
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 20, 20:53)
cia naujosios Barmunes, ane? pas man buvo toks aliejukas

aha smile.gif ivairiu ten ju maciau yra..dabar pabaigus tai neradau pirkti, tai radau saldytuve is seniau buvau kazkada nusipirkus ,bet nenaudojau kakzodel vynuogiu kauliuku aliejus irgi sitos fyrmos,tai galvoju reik sunaudto kol to gausiu smile.gif
Atsakyti