Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Spicas @ 2009 03 19, 12:05)
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras  doh.gif sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga  schmoll.gif
kad juos pamaitina tai as tikiu bet vaizdo po tokiu kaukiu tikrai nera

o kokie tavo plaukai?
atsirenkt reikia matyt kauke.
nes matai kiek sekmes pavyzdziu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 19, 12:05)
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras  doh.gif sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga  schmoll.gif
kad juos pamaitina tai as tikiu bet vaizdo po tokiu kaukiu tikrai nera

man tas pats butu jei nedeciau po to dar kokios pirktines kaukes ar balzamo..
Atsakyti
as jau sakiau ir dar karta pasakysiu..vien tik naminiu priemoniu dazniausiai uztenka toms kuriu plaukai yra sveiki,dazniausiai naturalus,nedazyti,nesukuoti chemiskai ir pan..
o visom kitoms namines priemones[kaukes,aliejai] pades atgaivinti,pamaitinti,pablizginti plauka,bet del biggrin.gif prekines biggrin.gif isvaizdos be pirktines kaukes,balzamo ar ampules niekaip schmoll.gif
ir dar-plaukam pats baisiausias dalykas yra mechaniniai pazeidimai,tai kad ir kiek maitintum naminem kaukem,jei paskui turesi pest ,raut koltunuotus susivelusius plaukus zalos bus daugiau nei naudos.cia mano nuomone paremta asmeniniu patyrimu,nes isbandziau daug ir visko 4u.gif
Atsakyti
bet be naminiu kaukiu,vien tik pirktinem irgi nieko gero nebus..bent man nebuvo, plaukai nedazyti,tik vienu monetu buvo uzejus manija tiesint su znyplem plaukus,tai labai susigadinau,tai kokiu tik pirktiniu kaukiu neisbandzius.nepadejo niekas,visa pasisiausiojus vaiksciodavau,kankinausi kelis metus,tada pradejau namines visokias ir tik va tada pradejo plaukai taisytis
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 19, 20:05)
bet  be naminiu kaukiu,vien tik pirktinem irgi nieko gero nebus..bent man nebuvo, plaukai nedazyti,tik vienu monetu buvo uzejus manija tiesint su znyplem plaukus,tai labai susigadinau,tai kokiu tik pirktiniu kaukiu neisbandzius.nepadejo niekas,visa pasisiausiojus vaiksciodavau,kankinausi kelis metus,tada pradejau namines visokias ir tik va tada pradejo plaukai taisytis

tai as ir sakiau derink abu kartu smile.gif
tiesiog nuplovus namine palepink pirktine,i pirktine ipilk nat aliejaus ir tt ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 19, 19:19-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 19, 19:19)
tai as ir sakiau derink abu kartu smile.gif
tiesiog nuplovus namine palepink pirktine,i pirktine ipilk nat aliejaus ir tt ir pan mirksiukas.gif

i pirktines pili aliejaus? g.gif kokio pili? poto gerai isisplauna?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 19, 20:23)
i pirktines pili aliejaus? g.gif kokio pili? poto gerai isisplauna?

betkokio naturalaus ,nerafinuoto.ir palaikau ne viena min o valanda ar dvi..man issiplauna,aisku kaukes turi but daugiau nei aliejaus smile.gif aciu kazkuriai panelei is sm,kad paprotino,pati netikejau kol neisbandziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 19 kovo 2009 - 18:28
nu reiks pabandyti ir man kada mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 19, 19:28-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 19, 19:28)
betkokio naturalaus ,nerafinuoto.ir palaikau ne viena min o valanda ar dvi..man issiplauna,aisku kaukes turi but daugiau nei aliejaus smile.gif aciu kazkuriai panelei is sm,kad paprotino,pati netikejau kol neisbandziau smile.gif

geras, nebuciau sugalvojus..tai dabar aciu Tau, kad mus paprotinai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Visos temukės neperskaičiau, galbūt kažką panašaus ir esate dariusios, bet noriu pasiūlyti išbandyti

Plaukų kaukę : sumaišykite pusę stiklinės medaus su ketvirčiu stiklinės alyvų aliejaus. Šiuo mišiniu ištepkite plaukus, užsimaukite ant galvos dušo kepuraitę ar maišelį ir palaikykite 30 min. Paskui išplaukite galvą su šampūnu.

Medus pritraukia ir išlaiko drėgmę, taigi neleidžia išsausėt plaukučiams, ypač tinka dažytiems, nualintiems.

Pabandykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 19, 13:42)
Nu va, as nei morku salotu, nei kosiu nemegstu doh.gif  todel ir stovi pas mane nenaudojamas rolleyes.gif

O del 'vyrisku reikalu' tai paliksiu slakeli ir MB...  mirksiukas.gif  essen.gif  hihihi.gif

būtinai palik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 19, 17:30)
būtinai palik mirksiukas.gif

Niu susidejau ir as biggrin.gif is to moliugu seklu aliejaus, medaus ir kiausinio trynio rolleyes.gif palaikiau geras pora val, kol kiausinis smirdet pradejo unsure.gif tai kol as ja isploviau!! doh.gif ziuresim kas bus kai isdzius bigsmile.gif
Atsakyti