Ir as nusprendziau rytoj kokia kauke sumaisyt desiu moliugu seklu alieju (nes kulinarijoj jis visai netiko tai nors ant plauku sunaudosiu ), medaus ir dar kazka reiketu imest tik niekaip nenusprendziu (jokiu smirdalu nenoriu..) plaukas mano sausokas..
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 23:54)
Ir as nusprendziau rytoj kokia kauke sumaisyt desiu moliugu seklu alieju (nes kulinarijoj jis visai netiko tai nors ant plauku sunaudosiu ), medaus ir dar kazka reiketu imest tik niekaip nenusprendziu (jokiu smirdalu nenoriu..) plaukas mano sausokas..
tai del kaiusinio tryni,visur sako kad labai gerai,tik atskirk nuo baltymo,nes jis nuo karsto vandens,kaip kiausiniene pasidaro,poto teks rankioti
Nu va Išsiplovė gerai,dar plaukai drėgni ,tai nieko negaliu pasakyt,bet blizga taip Žodžiu viskas gerai
tai parasyk dar kai isdzius
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 23:54)
o man moliūgų sėklų aliejus ant morkų salotų ir į košes įsipilu
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 22:54)
moliugu seklu alieju vyrui duok,sako,gerina visus vyiskus reikalus
QUOTE(Tikneta @ 2009 03 18, 23:11)
Mano galiukai skilinėt linkę irgi
Kitą syki nebedėsiu ;D reikia gal jau eit plaut galvą..
A paprastai su šampūnu?Dėt balzamą ar nebereikia?
Kitą syki nebedėsiu ;D reikia gal jau eit plaut galvą..
A paprastai su šampūnu?Dėt balzamą ar nebereikia?
mano kai buvo sveikesni plaukai ,dažomi augaliniais dažais ,tai po šios kaukės balzamo nereikdavo ,dabar ,po bandymo šviesint ,būtinai turiu dar dėt kokią pirktinę kaukę ,nes kitaip nėra vaizdo
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga
kad juos pamaitina tai as tikiu bet vaizdo po tokiu kaukiu tikrai nera
QUOTE(Spicas @ 2009 03 19, 12:05)
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga
tai blogai isskalauji gal,nes buva svelnuciai svelnuciai plaukai
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 19, 07:03)
o man moliūgų sėklų aliejus ant morkų salotų ir į košes įsipilu
Nu va, as nei morku salotu, nei kosiu nemegstu todel ir stovi pas mane nenaudojamas
O del 'vyrisku reikalu' tai paliksiu slakeli ir MB...
QUOTE(Spicas @ 2009 03 19, 12:05)
Nuo kada po pirmo karto matosi rezultatas?O sulipe tai tikrai buvo nes blogai isplovei Ir beja,kas tinka vienam-netinka kitam
QUOTE(ugnet @ 2009 03 19, 12:08)
tai blogai isskalauji gal,nes buva svelnuciai svelnuciai plaukai
arba tiesiog reikia "atrasti" sau tinkančią kaukę žinoma bandymų būdu