Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

Ir as nusprendziau rytoj kokia kauke sumaisyt mirksiukas.gif desiu moliugu seklu alieju (nes kulinarijoj jis visai netiko schmoll.gif tai nors ant plauku sunaudosiu bigsmile.gif ), medaus ir dar kazka reiketu imest tik niekaip nenusprendziu (jokiu smirdalu nenoriu..) g.gif plaukas mano sausokas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 23:54)
Ir as nusprendziau rytoj kokia kauke sumaisyt mirksiukas.gif  desiu moliugu seklu alieju (nes kulinarijoj jis visai netiko  schmoll.gif tai nors ant plauku sunaudosiu bigsmile.gif ), medaus ir dar kazka reiketu imest tik niekaip nenusprendziu (jokiu smirdalu nenoriu..) g.gif  plaukas mano sausokas.. rolleyes.gif

tai del kaiusinio tryni,visur sako kad labai gerai,tik atskirk nuo baltymo,nes jis nuo karsto vandens,kaip kiausiniene pasidaro,poto teks rankioti biggrin.gif
Atsakyti
Nu va ax.gif Išsiplovė gerai,dar plaukai drėgni ,tai nieko negaliu pasakyt,bet blizga taip biggrin.gif Žodžiu viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
tai parasyk dar kai isdzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 23:54)
Ir as nusprendziau rytoj kokia kauke sumaisyt mirksiukas.gif  desiu moliugu seklu alieju (nes kulinarijoj jis visai netiko  schmoll.gif tai nors ant plauku sunaudosiu bigsmile.gif ), medaus ir dar kazka reiketu imest tik niekaip nenusprendziu (jokiu smirdalu nenoriu..) g.gif  plaukas mano sausokas.. rolleyes.gif

o man moliūgų sėklų aliejus ant morkų salotų thumbup.gif ir į košes įsipilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 22:54)

moliugu seklu alieju vyrui duok,sako,gerina visus vyiskus reikalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 03 18, 23:11)
Mano galiukai skilinėt linkę irgi  doh.gif
Kitą syki nebedėsiu ;D reikia gal jau eit plaut galvą..
A paprastai su šampūnu?Dėt balzamą ar nebereikia? g.gif

mano kai buvo sveikesni plaukai ,dažomi augaliniais dažais ,tai po šios kaukės balzamo nereikdavo ,dabar ,po bandymo šviesint doh.gif ,būtinai turiu dar dėt kokią pirktinę kaukę ,nes kitaip nėra vaizdo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 19 kovo 2009 - 09:20
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras doh.gif sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga schmoll.gif
kad juos pamaitina tai as tikiu bet vaizdo po tokiu kaukiu tikrai nera
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 19, 12:05)
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras  doh.gif sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga  schmoll.gif

tai blogai isskalauji gal,nes buva svelnuciai svelnuciai plaukai
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 19, 07:03)
o man moliūgų sėklų aliejus ant morkų salotų  thumbup.gif ir į košes įsipilu smile.gif

Nu va, as nei morku salotu, nei kosiu nemegstu doh.gif todel ir stovi pas mane nenaudojamas rolleyes.gif

O del 'vyrisku reikalu' tai paliksiu slakeli ir MB... mirksiukas.gif essen.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 19, 12:05)
as isvis nesuprantu kaip gali tos kaukes padaryt jums svelnius purius ir tt.kazkada bandziau nu kosmaras  doh.gif sulipo, ta pacia diena susiriebalavo, nei slidus nei blizga  schmoll.gif

Nuo kada po pirmo karto matosi rezultatas?O sulipe tai tikrai buvo nes blogai isplovei smile.gif Ir beja,kas tinka vienam-netinka kitam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 19, 12:08)
tai blogai isskalauji gal,nes buva svelnuciai svelnuciai plaukai

arba tiesiog reikia "atrasti" sau tinkančią kaukę drinks_cheers.gif žinoma bandymų būdu tongue.gif
Atsakyti