+2009 03 14, 00:35-->
QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 03 14, 00:35)
na kurgi visos kaukiu tepliotojos
as su gerom naujienom,nuzarinus tuos nesveikus galiukus[kuriu taip ir neistengiau atgaivint
] mano plaukai visai pasitaise,jau svelnus,blizga ir po truputi baigiu nugalet ta putimasi ir sausuma,vis daugiau cheminiuotu sruogu neissipucia o susisuka i grazias garbanas
blogis islenda tik nuplovus su sampunu,deja tada jie vis dar siurkstus,siaudiniai
dar supratau toki dalyka-kad uztektu vien tik naminiu priemoniu reikia labai sveiku,geriausiai nedazytu plauku,o tokiem kaip mano geriausia veikia namines ir pirktines kartu,namines gydymui,maitinimui,pirktines renkuosi tiaip pat pazeistiem sausiem plaukam,ju deka turiu kosmetini efekta ir paklusnius plaukus.nes maitinti naturaliai o paskui isdziuvusius pesti per prievarta ir nieko gero
tiek ziniu
dziugu girdet apie pujkius rezultatus!
pritariu. jei,merginos,nedazote ir kt.chemiskai neveikiate savo plauku,tada tikiu,kad lankotes tik sitoj temelej ir pakanka (na gal dar i musu foto idedate garbanas pasipuikuoti
); bet tokiu plauku reta. arba tokiu plauku skaitytoju cia reta. Tad pritariu,kad namines kaukes tera dalis prieziuros.
Man paciai,kiek pastebejau, vien po namines kaukes patinka plauko minkstumas,bet nepatinka bendra sukuosenos isvaizda,tad beveik kaskart po namines kaukiu panaudoju dar kzk produkta.