Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 15, 14:35)
pas manes plauku irgi nemazai, tai as medaus dedu kazkur penkis didelius valgomuosius saukstus, kiausinio tryni ir slakeli aliejaus kokio po ranka pasitaiko  smile.gif  superine kauke  thumbup.gif

As apskritai pirma karta akzka pati susimeistravusi pyliau sau ant galvos, tai labai idomu rezultatas bigsmile.gif Turiu itarimo, kad irgi prisidesiu prie pagyru siai kaukei ax.gif
Atsakyti
dar labai vis giria sovgunu kauke,bet vis nedrystu pasidaryt,nes va jau drauge antra savaite to kvapo neatsikrato biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 14, 00:35-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 14, 00:35)
4u.gif

na kurgi visos kaukiu tepliotojos biggrin.gif

as su gerom naujienom,nuzarinus tuos nesveikus galiukus[kuriu taip ir neistengiau atgaivint doh.gif ] mano plaukai visai pasitaise,jau svelnus,blizga ir po truputi baigiu nugalet ta putimasi ir sausuma,vis daugiau cheminiuotu sruogu neissipucia o susisuka i grazias garbanas smile.gif blogis islenda tik nuplovus su sampunu,deja tada jie vis dar siurkstus,siaudiniai verysad.gif

dar supratau toki dalyka-kad uztektu vien tik naminiu priemoniu reikia labai sveiku,geriausiai nedazytu plauku,o tokiem kaip mano geriausia veikia namines ir pirktines kartu,namines gydymui,maitinimui,pirktines renkuosi tiaip pat pazeistiem sausiem plaukam,ju deka turiu kosmetini efekta ir paklusnius plaukus.nes maitinti naturaliai o paskui isdziuvusius pesti per prievarta ir nieko gero schmoll.gif

tiek ziniu biggrin.gif

dziugu girdet apie pujkius rezultatus! 4u.gif

pritariu. jei,merginos,nedazote ir kt.chemiskai neveikiate savo plauku,tada tikiu,kad lankotes tik sitoj temelej ir pakanka (na gal dar i musu foto idedate garbanas pasipuikuoti tongue.gif ); bet tokiu plauku reta. arba tokiu plauku skaitytoju cia reta. Tad pritariu,kad namines kaukes tera dalis prieziuros.
Man paciai,kiek pastebejau, vien po namines kaukes patinka plauko minkstumas,bet nepatinka bendra sukuosenos isvaizda,tad beveik kaskart po namines kaukiu panaudoju dar kzk produkta.

Atsakyti
Siandien uzsidejau tokia kauke - keli saukstai medaus, kokosu aliejus, pienas smile.gif
Mano plaukams labai patiko, minksti ir svelnus liko
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 14, 01:46)
sveikos :mirksiukas:isbandziau dagybe sampunu,kaukiu pirktiniu ir naminiu  ir man is naminiu priemoniu pati geriausia tokia: du kiausinio tryniai,saukstas ricinos aliejaus,saukstas medaus ir puses citrinos sultys, viska ismaisau ir istepu saknis,tada apvinioju maiseliu apsupu ranksluosciu ir pora valandu palaikau,ir isplovus dar isskalauju citrinu sultymis arba ajeru saknastiebiu nuoviru. dar vakarasi kai ant kitos dienos ryte turiu plaut galva istepu galus simondsiju aliejumi. Plaukai tikrai pagrazejo,atgavo blizgesi,nebetaip veliasi ir jau puse metu kaip nekirpusi galu,nes visai nebetriusta, o anksciau turedavau kas menesi kirptis,nes atrodydavo baisiai blink.gif dabar jau net visos drauges klausia ka darai plaukam biggrin.gif

Ar ta kauke gaunas tokia skysta ar aš ką nors blogai padariau? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikneta: 18 kovo 2009 - 20:22
QUOTE(Tikneta @ 2009 03 18, 21:21)
Ar ta kauke gaunas tokia skysta ar aš ką nors blogai padariau? biggrin.gif  g.gif

gerai tokia ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 18, 21:25)
gerai tokia ir turi buti mirksiukas.gif

nu va susidėjau,plaukai sukibo biggrin.gif Žiūrėsim kas čia gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 03 15, 14:37)
As apskritai pirma karta akzka pati susimeistravusi pyliau sau ant galvos, tai labai idomu rezultatas  bigsmile.gif  Turiu itarimo, kad irgi prisidesiu prie pagyru siai kaukei  ax.gif

nepatariu daryt - turesi beda,yra daug geresniu ir veiksmingesniu kaukiu,kvapo niekaip neatsikratysi,tik suslaps ar suprakaituos ir viskas
Atsakyti
apie kieno tu cia kvapa sneki nuo kokios kaukes?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 18, 23:31)
apie kieno tu cia kvapa sneki nuo kokios kaukes?

itariu apie tu i kurias ieian svogunas ir cesnakas,beje dariau su alijosium tai ir toks nemalonus kvapas isigere i plaukus,kai plaunu fui fui fui..
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 03 18, 21:21)
Ar ta kauke gaunas tokia skysta ar aš ką nors blogai padariau? biggrin.gif  g.gif

aš dedu tik vieno kiaušinio trynį ,bet man ji irgi skystoka ,ai aš citrinos nededu ,arba tik šlakelį .
Atsakyti
Aš girdėjau,kad citrina kiek sausina plaukus..bet suvariauu kaip priklauso biggrin.gif
Atsakyti