Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

Sveikos 4u.gif Kokia kauke patartumet, jei mano plaukai labai sausi? Pageidauciau tokios, kuri nedazytu, nes pernelyg esu patenkinta savo naturalia spalva, kad ja kokia nors priemone dar sugadintu biggrin.gif Mano plaukai labai ilgi, stori, ju daug ir jie tamsiai rudi. Laukiu patarimu ax.gif
Atsakyti
plaukai buvo maisiuke ,apsupti ranksluosciu.Dabar jie lyg ir blizga,kazkokie labai purus.
Atsakyti
smile.gif+2009 03 13, 00:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 13, 00:00)
drinks_cheers.gif as tai aplamai stengiuos i viska ziuret taip-radu problema ir daugiau stengiuis i ja nesigilint,visa ta laika geriau skiriu info rinkimui kaip ja issprest smile.gif
pvz aga sausi g.gif drekinsim bigsmile.gif ir ieskau viska ko imanoma,bet neapziurineju po kiekvieno karto kiek ten jie sudreko biggrin.gif arba dabar pavasaris,tai profilaktiskai nusipirkau ampuliu su placnta,proteinais ir dilgeliu ekstraktu,tepu ir tiek,bet slenkanciu plauku geriau neskaiciuot smile.gif

Bombonke, medalis! 4u.gif
dar norejau kazka pasisakyt, bet ziuuu nebeturiu ka pridurt mirksiukas.gif
man tik tokia filosofija ir pasiteisina.

Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 03 12, 23:43)
Sveikos  4u.gif  Kokia kauke patartumet, jei mano plaukai labai sausi? Pageidauciau tokios, kuri nedazytu, nes pernelyg esu patenkinta savo naturalia spalva, kad ja kokia nors priemone dar sugadintu biggrin.gif Mano plaukai labai ilgi, stori, ju daug ir jie tamsiai rudi. Laukiu patarimu  ax.gif

majonezo kauke atgaivina sausus, pazeistus plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 03 13, 00:43)
Sveikos  4u.gif  Kokia kauke patartumet, jei mano plaukai labai sausi? Pageidauciau tokios, kuri nedazytu, nes pernelyg esu patenkinta savo naturalia spalva, kad ja kokia nors priemone dar sugadintu biggrin.gif Mano plaukai labai ilgi, stori, ju daug ir jie tamsiai rudi. Laukiu patarimu  ax.gif

Pasiskaityk temuke atgal,tikrai kanors rasi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif

na kurgi visos kaukiu tepliotojos biggrin.gif

as su gerom naujienom,nuzarinus tuos nesveikus galiukus[kuriu taip ir neistengiau atgaivint doh.gif ] mano plaukai visai pasitaise,jau svelnus,blizga ir po truputi baigiu nugalet ta putimasi ir sausuma,vis daugiau cheminiuotu sruogu neissipucia o susisuka i grazias garbanas smile.gif blogis islenda tik nuplovus su sampunu,deja tada jie vis dar siurkstus,siaudiniai verysad.gif

dar supratau toki dalyka-kad uztektu vien tik naminiu priemoniu reikia labai sveiku,geriausiai nedazytu plauku,o tokiem kaip mano geriausia veikia namines ir pirktines kartu,namines gydymui,maitinimui,pirktines renkuosi tiaip pat pazeistiem sausiem plaukam,ju deka turiu kosmetini efekta ir paklusnius plaukus.nes maitinti naturaliai o paskui isdziuvusius pesti per prievarta ir nieko gero schmoll.gif

tiek ziniu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 14, 00:35-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 14, 00:35)
4u.gif

na kurgi visos kaukiu tepliotojos biggrin.gif

as su gerom naujienom,nuzarinus tuos nesveikus galiukus[kuriu taip ir neistengiau atgaivint doh.gif ] mano plaukai visai pasitaise,jau svelnus,blizga ir po truputi baigiu nugalet ta putimasi ir sausuma,vis daugiau cheminiuotu sruogu neissipucia o susisuka i grazias garbanas smile.gif blogis islenda tik nuplovus su sampunu,deja tada jie vis dar siurkstus,siaudiniai verysad.gif

dar supratau toki dalyka-kad uztektu vien tik naminiu priemoniu reikia labai sveiku,geriausiai nedazytu plauku,o tokiem kaip mano geriausia veikia namines ir pirktines kartu,namines gydymui,maitinimui,pirktines renkuosi tiaip pat pazeistiem sausiem plaukam,ju deka turiu kosmetini efekta ir paklusnius plaukus.nes maitinti naturaliai o paskui isdziuvusius pesti per prievarta ir nieko gero schmoll.gif

tiek ziniu biggrin.gif
tai sakyčiau blogos žinios doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 14, 01:47)
tai sakyčiau blogos žinios  doh.gif  blink.gif

pries tai dar ne tokios buvo doh.gif tongue.gif
Atsakyti
sveikos :mirksiukas:isbandziau dagybe sampunu,kaukiu pirktiniu ir naminiu ir man is naminiu priemoniu pati geriausia tokia: du kiausinio tryniai,saukstas ricinos aliejaus,saukstas medaus ir puses citrinos sultys, viska ismaisau ir istepu saknis,tada apvinioju maiseliu apsupu ranksluosciu ir pora valandu palaikau,ir isplovus dar isskalauju citrinu sultymis arba ajeru saknastiebiu nuoviru. dar vakarasi kai ant kitos dienos ryte turiu plaut galva istepu galus simondsiju aliejumi. Plaukai tikrai pagrazejo,atgavo blizgesi,nebetaip veliasi ir jau puse metu kaip nekirpusi galu,nes visai nebetriusta, o anksciau turedavau kas menesi kirptis,nes atrodydavo baisiai blink.gif dabar jau net visos drauges klausia ka darai plaukam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 14, 01:46)
sveikos :mirksiukas:isbandziau dagybe sampunu,kaukiu pirktiniu ir naminiu  ir man is naminiu priemoniu pati geriausia tokia: du kiausinio tryniai,saukstas ricinos aliejaus,saukstas medaus ir puses citrinos sultys, viska ismaisau ir istepu saknis,tada apvinioju maiseliu apsupu ranksluosciu ir pora valandu palaikau,ir isplovus dar isskalauju citrinu sultymis arba ajeru saknastiebiu nuoviru. dar vakarasi kai ant kitos dienos ryte turiu plaut galva istepu galus simondsiju aliejumi. Plaukai tikrai pagrazejo,atgavo blizgesi,nebetaip veliasi ir jau puse metu kaip nekirpusi galu,nes visai nebetriusta, o anksciau turedavau kas menesi kirptis,nes atrodydavo baisiai blink.gif dabar jau net visos drauges klausia ka darai plaukam biggrin.gif

ta kaukė žiūriu populiariausia thumbup.gif
Atsakyti
Sedziu dabar su ka tik pasigaminta kauke thumbup.gif Visa lipni, bet tikiuosi vargai pasiteisins rolleyes.gif Kadangi mano plaukai beveik iki juosmens ir stori, ju labai daug, dejau 3 su kaupu arbatinius saukstelius medaus, 50ml ricinos aliejaus ir kiausinio tryni. Baiminuosi, kad perdaug sliukstelejau ricinos (is buteliuko puse teliko), gal nieko nenutiks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 03 15, 14:33)
Sedziu dabar su ka tik pasigaminta kauke  thumbup.gif  Visa lipni, bet tikiuosi vargai pasiteisins  rolleyes.gif  Kadangi mano plaukai beveik iki juosmens ir stori, ju labai daug, dejau 3 su kaupu arbatinius saukstelius medaus, 50ml ricinos aliejaus ir kiausinio tryni. Baiminuosi, kad perdaug sliukstelejau ricinos (is buteliuko puse teliko), gal nieko nenutiks?  ax.gif

pas manes plauku irgi nemazai, tai as medaus dedu kazkur penkis didelius valgomuosius saukstus, kiausinio tryni ir slakeli aliejaus kokio po ranka pasitaiko smile.gif superine kauke thumbup.gif
Atsakyti