Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Girmantee @ 2009 03 12, 21:57)
baisiausia ir yra nuluztantys galiukai  verysad.gif

O as siandien issigandau blink.gif sukavau plaukus,ir taip kazkaip pries saule pastebejau tai tiek iskrenta galiuku nuskilusiu,atrodo niekada nepastebedavau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 12, 23:07)
O as siandien issigandau blink.gif  sukavau plaukus,ir taip kazkaip pries saule pastebejau tai tiek iskrenta galiuku nuskilusiu,atrodo niekada nepastebedavau blink.gif  doh.gif

as tai stengiuos neskaiciuot nei nuskilusiu nei isslinkusiu ba taip velnias zino iki ko prieit doh.gif tiesiog naudoju ka galiu ir tikiuos geriausio smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 12, 21:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 12, 21:55)
bandyk nukirpt ir tada lepint.pas mane ne vieno suskilusio,tik nuluzta kartais vienas kitas verysad.gif

as juo daznai pakerpu, bet uz menesio ar poros vel nusiura... pas mane galiukai neskilineja, bet taip issauseja, nusiura ir negraziai stovi ir juos kirpt reik doh.gif
Atsakyti
Laaaaabas !Sėdžiu dabar su ricinos + medaus + kiausinio trynio kauke,bet medaus nesildziau,nieko tokio gal?Viska tepiau ant sausu plauku,bet galvojau,jei neissiplaus ir reikes nukirpt? lotuliukas.gif nes toks vaizdas,sulipe jie labai.Palaikysiu dar gal kokia valandziuke,ir begsiu plaut
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 12, 23:22)
Laaaaabas !Sėdžiu dabar su ricinos + medaus + kiausinio trynio kauke,bet medaus nesildziau,nieko tokio gal?Viska tepiau ant sausu plauku,bet galvojau,jei neissiplaus ir reikes nukirpt?  lotuliukas.gif  nes toks vaizdas,sulipe jie labai.Palaikysiu dar gal kokia valandziuke,ir begsiu plaut

medu geriau islydyti, nes patogiau ir tolygiau tepasi smile.gif nuo medaus sulimpa, bet jis lengvai issiplauna smile.gif o maisiuko nepamirsai uzsidet? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 12, 23:29)
as juo daznai pakerpu, bet uz menesio ar poros vel nusiura... pas mane galiukai neskilineja, bet taip issauseja, nusiura ir negraziai stovi ir juos kirpt reik doh.gif

gal leidi su tom fliravimo zirklem karpyt? man po ju isvis kaip nekirpti atrodo..jei ne tai arba plaukas pazeistas auksciau nukirptos vietos arba naudoji kazka netinkamo unsure.gif gal tiesini plaukus?

QUOTE(Žuviss @ 2009 03 13, 00:22)
Laaaaabas !Sėdžiu dabar su ricinos + medaus + kiausinio trynio kauke,bet medaus nesildziau,nieko tokio gal?Viska tepiau ant sausu plauku,bet galvojau,jei neissiplaus ir reikes nukirpt?  lotuliukas.gif  nes toks vaizdas,sulipe jie labai.Palaikysiu dar gal kokia valandziuke,ir begsiu plaut

viskas bus gerai,tik kita karta tepk ant sudrekintu plauku maziau vargsi.jei laikysi po maiseliu ir ranksluosciu maziau sukietes.skalauk gausiai drungnu vandeniu,issampunuok ir dar palaikyk pirktine kauke kokias 10 min,tada ja nuskalauk vesiu vandeniu. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 13, 00:30)
medu geriau islydyti, nes patogiau ir tolygiau tepasi  smile.gif  nuo medaus sulimpa, bet jis lengvai issiplauna smile.gif  o maisiuko nepamirsai uzsidet?  lotuliukas.gif

aba naudot dar skysta smile.gif as turiu grikiu dabar,labai puikus,toks puikus kad bedarant kauke to medaus ir i pilva patenka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 12, 23:33-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 12, 23:33)
gal leidi su tom fliravimo zirklem karpyt? man po ju isvis kaip nekirpti atrodo..jei ne tai arba plaukas pazeistas auksciau nukirptos vietos arba naudoji kazka netinkamo unsure.gif gal tiesini plaukus?

plauku netiesinu, esu garbane naturali, plaukas storas, bet sausas doh.gif
galus kerpu su paprastom zirklem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 12 kovo 2009 - 22:41
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 12, 23:07)
O as siandien issigandau blink.gif  sukavau plaukus,ir taip kazkaip pries saule pastebejau tai tiek iskrenta galiuku nuskilusiu,atrodo niekada nepastebedavau blink.gif  doh.gif

as kai sukuoju pries sviesa ir ant tamsaus stalo, tai vos asaras tramdau, kiek ju pribyra cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 13, 00:41)
plauku netiesinu, esu garbane naturali, plaukas storas, bet sausas  doh.gif 
galus kerpu su paprastom zirklem

tada reik drekint ir maitint,nuo sausumo taip..pas mane ir galai sveiki bet sausi ir byra,ne masiskai bet kai augini plaukus ir randi po sukavimo kelis nuluzusius po toki gera cm,tai naturaliai kyla mintis kad i ilgi ne velnio jie neuzaugs unsure.gif

QUOTE(Girmantee @ 2009 03 13, 00:46)
as kai sukuoju pries sviesa ir ant tamsaus stalo, tai vos asaras tramdau, kiek ju pribyra cray.gif

tai varyk is ten,ba nuo streso dar ir slinkimas prasides doh.gif vistiek stebuklingo vaisto iskart padesiancio nerasi tai geriau neskaiciuot ir nesidomet tik gydyt doh.gif ir gydyt doh.gif gal viena karta pastebesim kad jau visai mazai tu trupiniu smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 13, 00:51-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 13, 00:51)
tada reik drekint ir maitint,nuo sausumo taip..pas mane ir galai sveiki bet sausi ir byra,ne masiskai bet kai augini plaukus ir randi po sukavimo kelis nuluzusius po toki gera cm,tai naturaliai kyla mintis kad i ilgi ne velnio jie neuzaugs unsure.gif
tai varyk is ten,ba nuo streso dar ir slinkimas prasides doh.gif vistiek stebuklingo vaisto iskart padesiancio nerasi tai geriau neskaiciuot ir nesidomet tik gydyt doh.gif ir gydyt doh.gif gal viena karta pastebesim kad jau visai mazai tu trupiniu smile.gif

dar savaite po kirpyklos taip sukavaus, galvoju avdrug nebus arba miimumas ir kur tau. teks taip nebedaryt, kaip sakei, nes stresuot kuo labiau pradesiu tuo blogiau bus, paskutiniai plaukai islinks, o tada jau ate ilgiems plaukams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 12, 23:55)
dar savaite po kirpyklos taip sukavaus, galvoju avdrug nebus arba miimumas ir kur tau. teks taip nebedaryt, kaip sakei, nes stresuot kuo labiau pradesiu tuo blogiau bus, paskutiniai plaukai islinks, o tada jau ate ilgiems plaukams  doh.gif

kuo maziau stebesi plaukus, nagrinesi ju bukle per mikroskopa ir stresuosi nuo nuluzusiu keliu galiuku, tuo labiau tau jie neaugs. palik juos ramybej ir jie savaime uzaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 13, 00:55)
dar savaite po kirpyklos taip sukavaus, galvoju avdrug nebus arba miimumas ir kur tau. teks taip nebedaryt, kaip sakei, nes stresuot kuo labiau pradesiu tuo blogiau bus, paskutiniai plaukai islinks, o tada jau ate ilgiems plaukams  doh.gif

drinks_cheers.gif as tai aplamai stengiuos i viska ziuret taip-radu problema ir daugiau stengiuis i ja nesigilint,visa ta laika geriau skiriu info rinkimui kaip ja issprest smile.gif
pvz aga sausi g.gif drekinsim bigsmile.gif ir ieskau viska ko imanoma,bet neapziurineju po kiekvieno karto kiek ten jie sudreko biggrin.gif arba dabar pavasaris,tai profilaktiskai nusipirkau ampuliu su placnta,proteinais ir dilgeliu ekstraktu,tepu ir tiek,bet slenkanciu plauku geriau neskaiciuot smile.gif
Atsakyti