Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

Kvakuska   Paskelbta Šiandien, 20:17    sveikutes, cia skaiciau kazkur apie svogunine kauke, turejau su ja tokia patiriti: Vienam moteru zurnale perskaiciau: sutarkuota svoguna, cesnaka, alieju ir sauksta citrinu sulciu sumaisyti ir deti ant galvos 3 val. patikekit kita diena uzejo lietus lyti, tai jau smarve kokia buvo doh.gif , daugiau svogunams ir cesnakams schmoll.gif , esu bandziusi juodos duonos kauke thumbup.gif tik irgi reikia atsargiai su ja.

Patyrusi schmoll.gif ir sportuoti negalima po tokios nes smarvė tai.. fool.gif

vaida L   Paskelbta Šiandien, 19:46Aš skaičiau, kad reikia daryti kursą gydymui - prieš kiekvieną plovimą (2-3 kartus per savitę) dėti kaukę ir taip 3 mėnesius mažiausiai 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FarQua: 10 kovo 2009 - 20:00
sveikos,apie kokias cia kaukes snekat kad daznai negalima deti?nes as alieju dedu kekvienu plovimu,svoguno kauke irgi daznai,ir dar uzdedu parduotuvine kauke,gal plaukam blogiau o ne geriau darau
Atsakyti
sveikos, gal darotes kokias kaukytes skilinejantiems galiukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 03 11, 15:31)

man tai alieju kaukes padeda thumbup.gif ( as naudoju al.aleijuj ar semenu dar ricinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 11, 16:06)
man tai alieju kaukes padeda thumbup.gif ( as naudoju al.aleijuj ar semenu dar ricinos smile.gif

tai tu su jais ne tik šaknsi bet ir visą plauką tepi, ane? smile.gif
Atsakyti
Galima per naktį kaukę laikyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 11, 19:33)
Galima per naktį kaukę laikyti?  blush2.gif

Ziurint kokia kauke,jei su daug kokios citrinos ar svoguno gal ir nelabai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 12 kovo 2009 - 10:06
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 12, 11:06)
Ziurint kokia kauke,jei su daug kokios citrinos ar svoguno gal ir nelabai gerai  smile.gif

aha, aš ir pagalvojau jau kad citrina negerai, tad galvoju tik iš kiaušinio, medaus ir ricinos aliejaus ax.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt alyvuogiu aliejaus (nerafinuoto) pavadinima? Kad butu Iki, maximoj ir pan pirkt? Nusiusciau sese, kad parnestu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 03 11, 15:31)

asmeniskai man aliejukai nepadeda nuo galiuku skilinejimo. Bandziau ivairiu: avokadu, migdolu, sezamu, vynuogiu ir kt
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 12, 22:27)
asmeniskai man aliejukai nepadeda nuo galiuku skilinejimo. Bandziau ivairiu: avokadu, migdolu, sezamu, vynuogiu ir kt

bandyk nukirpt ir tada lepint.pas mane ne vieno suskilusio,tik nuluzta kartais vienas kitas verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 12, 22:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 12, 22:55)
bandyk nukirpt ir tada lepint.pas mane ne vieno suskilusio,tik nuluzta kartais vienas kitas verysad.gif

baisiausia ir yra nuluztantys galiukai verysad.gif
Atsakyti