Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 10, 09:52)
drinks_cheers.gif dėl to ,kai netyrinėji jų kiekvieną dieną per padidinamąjį stiklą kiek mm paaugo lotuliukas.gif kai esi užsiėmus ,žėk nubėgi į kirpyklą ,o kirpėja sako oho kokios kasos  biggrin.gif o aš dabar kai namie ,tai tikrai turbūt kasdien pažiūriu kiek jau čia tų šaknų išlindo ax.gif

as irgi taip pat .smile.gif trbut kiekviena diena pasiziuriu .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 10, 12:14)
as irgi  taip pat .smile.gif trbut kiekviena diena pasiziuriu .smile.gif

aš net su centimetru nuodugniai ištyrinėju, bet žinau, kad taip negerai jau doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Chanell @ 2009 03 10, 11:16)
Galvojau darysiu banano kauke,bet.. suvalgiau. blush2.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man šiandien griežtas rėžimas bus nusprendžiau pamačius savo pilvą... vien tik obuoliai doh.gif ax.gif nes jau pilvas kaip nėščios, netgi pradedu įtikėti, kad tikrai laukiuosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 10, 13:36)
aš net su centimetru nuodugniai ištyrinėju, bet žinau, kad taip negerai jau  doh.gif  lotuliukas.gif

as dar tokio lygio nepasiekiau lotuliukas.gif manau reikia maziau i juos ziureti ir augs geriau thumbup.gif tuo labiau, kad ziema buvo, o plaukai ziema leciau teauga
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 10, 13:37)
as dar tokio lygio nepasiekiau  lotuliukas.gif  manau reikia maziau i juos ziureti ir augs geriau  thumbup.gif  tuo labiau, kad ziema buvo, o plaukai ziema leciau teauga

kad taip Dievui į ausį mirksiukas.gif lotuliukas.gif visą naktį pratraškėjau su maišu ant galvos , išsitepus buvau ricinų aliejum cool.gif
Atsakyti
Aš šiandien nedėjau jokios kaukės prieš plaunant plaukus, tai net keisti kažkokie liko, sukrito taip negražiai doh.gif Daugiau taip sau neleisiu schmoll.gif
Atsakyti
Jus kiekvienu plovimu naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 03 10, 19:06)
Jus kiekvienu plovimu naudojat?  g.gif

as i savaite pora kartu gal kaukes dedu smile.gif neturiu tiek laiko, kad galeciau pries kiekviena plovima naudoti doh.gif
Atsakyti
aš į savaitę kartą doh.gif kažkaip galvojau nelabai gerai per daug tų kaukių, vistiek plaukučiai apsikrauna ir nebespėja įsisavint tų medžiagų kai jų būna per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 03 10, 19:31)
aš į savaitę kartą  doh.gif  kažkaip galvojau nelabai gerai per daug tų kaukių, vistiek plaukučiai apsikrauna ir nebespėja įsisavint tų medžiagų kai jų būna per daug  g.gif

kas perdaug, tas nesveika smile.gif visur ir visada reikia jausti saika
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 03 10, 19:36)
Jus kiekvienu plovimu naudojat?  g.gif

Aš skaičiau, kad reikia daryti kursą gydymui - prieš kiekvieną plovimą (2-3 kartus per savitę) dėti kaukę ir taip 3 mėnesius mažiausiai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, cia skaiciau kazkur apie svogunine kauke, turejau su ja tokia patiriti:
Vienam moteru zurnale perskaiciau: sutarkuota svoguna, cesnaka, alieju ir sauksta citrinu sulciu sumaisyti ir deti ant galvos 3 val. patikekit kita diena uzejo lietus lyti, tai jau smarve kokia buvo doh.gif , daugiau svogunams ir cesnakams schmoll.gif , esu bandziusi juodos duonos kauke thumbup.gif tik irgi reikia atsargiai su ja.
Atsakyti