Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Renatina @ 2009 03 09, 12:28)
gal cia bandei? (ar Universitetinej vaistinej? mirksiukas.gif )
http://www.medus.lt/...parinkimas.aspx

nea, paskutini kart pelenej.. 4u.gif bet jauciu reiks ir cia nueit biggrin.gif kas belieka blush2.gif
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 09, 18:58)
skambinaus, sakė nebūna eilių, tai galiu bet kada ateiti  4u.gif

o as bijau eit, kad nepasakytu, kad mano plaukai niekam tike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 09, 18:29)
o as bijau eit, kad nepasakytu, kad mano plaukai niekam tike  lotuliukas.gif

nebijok, as ir maniau, kad mano niekam tike , o pasiroo, viskas ok, net prie galiuku neprisikniso, bigsmile.gif tik prie galvos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 03 09, 15:19)
as laikiau apie 3 ar 4 valandas.man irgi tik ridikeliu kvepejo,bet aplinkiniai nirso,kad namie neimanoma buti biggrin.gif

oho kiek ilgai ,aš tai pabijojau ,nes man šiek tiek graužė.Tiesa ,ir sūnus ,ir MB grįžęs sakė ,nu kas čia per smarvė blink.gif bet aš kaip tik dar žuvį buvau kepus ,o galvą išmetus į šiukšlinę ,tai dabar nežinau kas ten taip smirdėjo,aš pati tarkavau ,tai tikrai sakau ,kad ridikais tik trenkė ax.gif ? nors pauosčiau atsidarius stiklainiuką ,kur tas ridiko sulčių atsargas turiu supylus ,tai dvokas rimtai nerealus .Bet plaukai nepritraukė nieko ,nes su šampūnu perploviau ,ir dar kaukę valandą laikiau ,liepiau MB pauostyt ,sakė ,kad kvepia plakučiai ,tai nors tiek gerai doh.gif
tik nežinau sutapimas ,ar kas ,bet randu būtent šian labai daug iškritusių savo plaukų blink.gif taip kaip vyrai plikes atsiaugina ,jei man kaip tik krenta ? gal ką ne taip dariau ?
Papildyta:
QUOTE(chamka @ 2009 03 09, 17:33)
o ka tas juodasis ridikas daro ?gal ji galima su kuo pamaisyt kad ne taip dvoktu? biggrin.gif

skatina plaukų augimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 09, 19:29)
o as bijau eit, kad nepasakytu, kad mano plaukai niekam tike  lotuliukas.gif

bet va pasiklausinėjau, sakė ten nelabai profesionalu... bando tiesiog savo priemones iškišti.. ir vienai tai visiškai priešingai pasakė nei yra iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
vakar nusireziau plauku galiukus - pagal menulio kalendoriu, kad plaukai greiciau augtu lotuliukas.gif
tik man kazkodel persasi isvada, kad kuo daugiau demesio skiri plaukams, tuo jie leciau auga doh.gif o kai nieko nedarai, palieki juos ramybej, tai visai normaliai auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 10, 10:16)
vakar nusireziau plauku galiukus - pagal menulio kalendoriu, kad plaukai greiciau augtu  lotuliukas.gif 
tik man kazkodel persasi isvada, kad kuo daugiau demesio skiri plaukams, tuo jie leciau auga doh.gif  o kai nieko nedarai, palieki juos ramybej, tai visai normaliai auga doh.gif

drinks_cheers.gif dėl to ,kai netyrinėji jų kiekvieną dieną per padidinamąjį stiklą kiek mm paaugo lotuliukas.gif kai esi užsiėmus ,žėk nubėgi į kirpyklą ,o kirpėja sako oho kokios kasos biggrin.gif o aš dabar kai namie ,tai tikrai turbūt kasdien pažiūriu kiek jau čia tų šaknų išlindo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 10, 10:52)
turbūt kasdien pažiūriu kiek jau čia tų šaknų išlindo ax.gif

man irgi tas pats doh.gif
Atsakyti
Galvojau darysiu banano kauke,bet.. suvalgiau. blush2.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 10, 11:16)
Galvojau darysiu banano kauke,bet.. suvalgiau. blush2.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

man atrodo plaukams jokio skirtumo, ar tu juos is isores ar is vidaus tuo bananu maitinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 10, 11:01)
man irgi tas pats doh.gif

man greit auga ,tai smagu kai matau teik daug šaknų išlindus ,bet bėda ,kad plaukas plonas ,gležnas ,lengvas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 10, 11:38)
man greit auga ,tai smagu kai matau teik daug šaknų išlindus ,bet bėda ,kad plaukas plonas ,gležnas ,lengvas  verysad.gif

taip jau yra, kai plaukai greiciau auga, tai jie silpnesni. man kad ir uzauga i ilgi siek tiek, tai galiukai nusiura, reikia kirpti doh.gif
Atsakyti