Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

aš nusipirkau juodojo ridiko ,tiksliau MB turguj nupirko ,girdėjau tokias kalbas ,kad vyrai plikes atsiaugindavo su juodojo ridiko sultim ,bet nežinau kaip tiksliai visą tą procedūrą reik atlikt ,gal kas žino ,darė?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 07, 16:49)
ej mergaites, siand tyriausi plaukus (vel),

gal cia bandei? (ar Universitetinej vaistinej? mirksiukas.gif )
http://www.medus.lt/...parinkimas.aspx

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 09, 13:28)

geras bigsmile.gif reiks uzsiregistuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 09, 10:55)
aš nusipirkau juodojo ridiko ,tiksliau MB turguj nupirko ,girdėjau tokias kalbas  ,kad vyrai plikes atsiaugindavo su juodojo ridiko sultim  ,bet nežinau kaip tiksliai visą tą procedūrą reik atlikt ,gal kas žino ,darė?

as dariau smile.gif reikia sutarkuoti juodaji ridika,isspausti sultis ir itrinti i oda galvos.as bandziau ir su tais tirsciais daryt,bet ilga ceremonija,paskui isplaut neimanoma ir byra viskas.bet dariau tai pirma ir paskutini karta,nes dvokas baisus.visi namai dvoke,plaukai gal savaite smirdejo tikru zmogaus sud......... lotuliukas.gif geda buvo i zmones iseiti,kai tik sudrekdavo plaukai taip zmones kreivai ziuredavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 03 09, 14:07)
as dariau smile.gif reikia sutarkuoti juodaji ridika,isspausti sultis ir itrinti i oda galvos.as bandziau ir su tais tirsciais daryt,bet ilga ceremonija,paskui isplaut neimanoma ir byra viskas.bet dariau tai pirma ir paskutini karta,nes dvokas baisus.visi namai dvoke,plaukai gal savaite smirdejo tikru zmogaus sud.........  lotuliukas.gif geda buvo i zmones iseiti,kai tik sudrekdavo plaukai taip zmones kreivai ziuredavo biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif aš jau sėdžiu su tom sultim ,biški graužia ,kažin kiek laiko laikyt?
Vaikutis pradėjo šūkaut kas čia pafyrdo ,papuršk kambarį lotuliukas.gif o man nieko ,ridikėliu trenkia ,ir tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 09, 14:22)
blink.gif aš jau sėdžiu su tom sultim ,biški graužia ,kažin kiek laiko laikyt?
Vaikutis pradėjo šūkaut kas čia pafyrdo ,papuršk kambarį lotuliukas.gif o man nieko ,ridikėliu trenkia ,ir tiek cool.gif

as laikiau apie 3 ar 4 valandas.man irgi tik ridikeliu kvepejo,bet aplinkiniai nirso,kad namie neimanoma buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 09, 13:28)
gal cia bandei? (ar Universitetinej vaistinej? mirksiukas.gif )
http://www.medus.lt/...parinkimas.aspx

o čia nebus kur nors užslėptos žvaigždutės, kad visgi reiks mokėti už ką nors ? lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka tas juodasis ridikas daro ?gal ji galima su kuo pamaisyt kad ne taip dvoktu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 09, 17:32)
o čia nebus kur nors užslėptos žvaigždutės, kad visgi reiks mokėti už ką nors ?  lotuliukas.gif

moket nereiks, bet gali buti, kad pasakys, kad tavo plaukai blogos bukles ir tau butinai reikia isigyti tos ar anos firmos gaminiu plaukams, kurie puikiai atgaivins biggrin.gif
tiesiog kokia nors kosmetikos firma gali buti uzsakiusi siuos nemokamus tyrimus, kad padidintu pardavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 09, 18:23)
moket nereiks, bet gali buti, kad pasakys, kad tavo plaukai blogos bukles ir tau butinai reikia isigyti tos ar anos firmos gaminiu plaukams, kurie puikiai atgaivins  biggrin.gif 
tiesiog kokia nors kosmetikos firma gali buti uzsakiusi siuos nemokamus tyrimus, kad padidintu pardavimus smile.gif

mhm, bet aš aišku atsisakysiu lotuliukas.gif o čia ne tik medaus kortelės turėtojams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 09, 18:36)
mhm, bet aš aišku atsisakysiu  lotuliukas.gif  o čia ne tik medaus kortelės turėtojams?  blush2.gif

man rodos, kad ne g.gif tik uzsiregistruot reikia
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 09, 18:47)
man rodos, kad ne g.gif  tik uzsiregistruot reikia

skambinaus, sakė nebūna eilių, tai galiu bet kada ateiti 4u.gif
Atsakyti