aš nusipirkau juodojo ridiko ,tiksliau MB turguj nupirko ,girdėjau tokias kalbas ,kad vyrai plikes atsiaugindavo su juodojo ridiko sultim ,bet nežinau kaip tiksliai visą tą procedūrą reik atlikt ,gal kas žino ,darė?
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 07, 16:49)
ej mergaites, siand tyriausi plaukus (vel),
gal cia bandei? (ar Universitetinej vaistinej? )
http://www.medus.lt/...parinkimas.aspx
QUOTE(Renatina @ 2009 03 09, 13:28)
geras reiks uzsiregistuoti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 09, 10:55)
aš nusipirkau juodojo ridiko ,tiksliau MB turguj nupirko ,girdėjau tokias kalbas ,kad vyrai plikes atsiaugindavo su juodojo ridiko sultim ,bet nežinau kaip tiksliai visą tą procedūrą reik atlikt ,gal kas žino ,darė?
as dariau reikia sutarkuoti juodaji ridika,isspausti sultis ir itrinti i oda galvos.as bandziau ir su tais tirsciais daryt,bet ilga ceremonija,paskui isplaut neimanoma ir byra viskas.bet dariau tai pirma ir paskutini karta,nes dvokas baisus.visi namai dvoke,plaukai gal savaite smirdejo tikru zmogaus sud......... geda buvo i zmones iseiti,kai tik sudrekdavo plaukai taip zmones kreivai ziuredavo
QUOTE(dovila @ 2009 03 09, 14:07)
as dariau reikia sutarkuoti juodaji ridika,isspausti sultis ir itrinti i oda galvos.as bandziau ir su tais tirsciais daryt,bet ilga ceremonija,paskui isplaut neimanoma ir byra viskas.bet dariau tai pirma ir paskutini karta,nes dvokas baisus.visi namai dvoke,plaukai gal savaite smirdejo tikru zmogaus sud......... geda buvo i zmones iseiti,kai tik sudrekdavo plaukai taip zmones kreivai ziuredavo
aš jau sėdžiu su tom sultim ,biški graužia ,kažin kiek laiko laikyt?
Vaikutis pradėjo šūkaut kas čia pafyrdo ,papuršk kambarį o man nieko ,ridikėliu trenkia ,ir tiek
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 09, 14:22)
aš jau sėdžiu su tom sultim ,biški graužia ,kažin kiek laiko laikyt?
Vaikutis pradėjo šūkaut kas čia pafyrdo ,papuršk kambarį o man nieko ,ridikėliu trenkia ,ir tiek
as laikiau apie 3 ar 4 valandas.man irgi tik ridikeliu kvepejo,bet aplinkiniai nirso,kad namie neimanoma buti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 09, 13:28)
o čia nebus kur nors užslėptos žvaigždutės, kad visgi reiks mokėti už ką nors ?
o ka tas juodasis ridikas daro ?gal ji galima su kuo pamaisyt kad ne taip dvoktu?
QUOTE(liekna @ 2009 03 09, 17:32)
o čia nebus kur nors užslėptos žvaigždutės, kad visgi reiks mokėti už ką nors ?
moket nereiks, bet gali buti, kad pasakys, kad tavo plaukai blogos bukles ir tau butinai reikia isigyti tos ar anos firmos gaminiu plaukams, kurie puikiai atgaivins
tiesiog kokia nors kosmetikos firma gali buti uzsakiusi siuos nemokamus tyrimus, kad padidintu pardavimus
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 09, 18:23)
moket nereiks, bet gali buti, kad pasakys, kad tavo plaukai blogos bukles ir tau butinai reikia isigyti tos ar anos firmos gaminiu plaukams, kurie puikiai atgaivins
tiesiog kokia nors kosmetikos firma gali buti uzsakiusi siuos nemokamus tyrimus, kad padidintu pardavimus
mhm, bet aš aišku atsisakysiu o čia ne tik medaus kortelės turėtojams?
QUOTE(liekna @ 2009 03 09, 18:36)
mhm, bet aš aišku atsisakysiu o čia ne tik medaus kortelės turėtojams?
man rodos, kad ne tik uzsiregistruot reikia
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 09, 18:47)
man rodos, kad ne tik uzsiregistruot reikia
skambinaus, sakė nebūna eilių, tai galiu bet kada ateiti