Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Chanell @ 2009 03 08, 09:36)
Su moters diena, mano plaukuotosios.. wub.gif  wub.gif  wub.gif

6. Smulkiai supjaustyti 2 svogūnus. Juos užpilti 1,5 stiklinės degtinės. Uždengti ir palaukus 2 val. perkošti. Gautu antpilu kasdien įtrinti galvos odą.
Sudomino, bet as praejus 3men dar dvokiu svogunu,tai laaabai bijau lotuliukas.gif  4u.gif

as irgi nora dar menuo man nepraejo, bet kartais jaucias net ant sausu. smile.gif
Atsakyti
As tai vakar isbandziau kauke su alyv aliejum, kiausinio tryniu, citrinos sultim ir trupuciu medaus. LAikiau gan ilgai, apie pusvalandi, ir rezultatu labai patenkinta thumbup.gif jau plaukuciu svelnumas minsktumas wub.gif ten sumaisyt viska greit, tik uztrunka biski kol issitepi galva, bet rezultatas vertas to.
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 08, 13:12)
As tai vakar isbandziau kauke su alyv aliejum, kiausinio tryniu, citrinos sultim ir trupuciu medaus. LAikiau gan ilgai, apie pusvalandi, ir rezultatu labai patenkinta  thumbup.gif  jau plaukuciu svelnumas minsktumas  wub.gif  ten sumaisyt viska greit, tik uztrunka biski kol issitepi galva, bet rezultatas vertas to.

na niapyk, bet nemanau, kad pusvalanis yra ilgai . mirksiukas.gif bet aijsq gal plaukai per tiek laiko speja isisavinti .smile.gif
lb noreciau suzinoti per kiek laiko plaukai isisavina, tai ilgiau ir nelaikyciau .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 08, 14:42)
As tai vakar isbandziau kauke su alyv aliejum, kiausinio tryniu, citrinos sultim ir trupuciu medaus. LAikiau gan ilgai, apie pusvalandi, ir rezultatu labai patenkinta  thumbup.gif  jau plaukuciu svelnumas minsktumas  wub.gif  ten sumaisyt viska greit, tik uztrunka biski kol issitepi galva, bet rezultatas vertas to.

Mes mažiausiai porą valandų laikom mirksiukas.gif
...............................................................

O dėl tų komentarų, kad negerai naminės kaukės, tai kažkaip keista man, bet gal tikrai aliejaus taip dažnai nereiktų dėti. Gal užtektų kiekvieną sykį dėti medaus su citrina kaukę, o aliejaus užtektų vieną kartą į mėn? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 08, 16:00)
Mes mažiausiai porą valandų laikom  mirksiukas.gif
...............................................................

O dėl tų komentarų, kad negerai naminės kaukės, tai kažkaip keista man, bet gal tikrai aliejaus taip dažnai nereiktų dėti. Gal užtektų kiekvieną sykį dėti medaus su citrina kaukę, o aliejaus užtektų vieną kartą į mėn?  g.gif

as tai manau vienintelis kelias-eksperimentai,nes plaukas plaukui nelygus schmoll.gif tik atrankos budu galima rast savo produktus ir tinkama rutina smile.gif

as jau pora valandu plavineju su tokia mase:
-visas kiausinis
-linu semenu aliejus
-saukstas grikiu medaus
-pora saukstu pieno milteliu

zadu ir vel tik nuskalauti ir uzdet sintetine kauke,ziuresiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
užsitepiau dabar ax.gif kiaušinis, alyvuogių aliejus, majonezas biggrin.gif
Atsakyti
Toj reiks eiti tepliotis kokią kaukytę biggrin.gif
Atsakyti
Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė:
1 kiaušinio trynys
1 arb. šaukštelis aliejinio vitaminų A, E, ir D tirpalo
3 lašai medicininio žibalo
1 arb. šaukštelis čemeryčių vandens
1 arb. šaukštelis ricinos aliejaus
Viską išmaišyti ir ištepti plaukus. Laikyti 30 min., tada perskalauti šiltu vandeniu.
Labai tinka sausiems, ploniems, lūžinėjantiems plaukams.

Ir dar daug geros informacijos
http://www.sveikaszm...r...&subtema=81
Atsakyti
Man atrodo, kad man kiaušinis ir medus netinka, nes po jų plaukų labai mažai ima atrodyti, labai nmenkučiai, ploni pasidaro (na jie ir šiaip ploni).

Ar gali taip būti???

Gal šian ko su majonezu pasidarysiu.

P.S. o alus tinka šviesiems plaukams?
Atsakyti
sveikos su musu diena moteros 4u.gif
kurename pirtele ir kaip tai sumasciau pasidaryti kauke kokia nors, kad kol pirtinsimes plaukuciai maitintusi. dar tik atsidariau pradesiu skaityti, bet kaip tai manau arba aliejaus arba majonezo pasidaryti. gal kas darosi kokia pirties kauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 08, 14:16)
na niapyk, bet nemanau, kad pusvalanis yra ilgai . mirksiukas.gif  bet aijsq gal plaukai per tiek laiko speja isisavinti .smile.gif
lb noreciau suzinoti per kiek laiko plaukai isisavina, tai ilgiau ir nelaikyciau .smile.gif

aha.. man irgi juokingai nuskambėjo tas laikiau gan ilgai - pusvalandį mirksiukas.gif skaičiau , kad tris valandas reiktų laikyti ax.gif
Papildyta:
Moterys ,o nieko jei kaukų nuskalauju ir dar kosmetinio žibalo palaikau ant šaknų prieš plaunant galvą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 08 kovo 2009 - 19:13
o as dar vakar cinamono idejau..... seip labai paskui blizgejo plaukai....ir taip isejo kad laikiau vos ne 5 val.nu gal ne del cinamono blizgejo....
Atsakyti