Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 07, 11:12)
manau drasiai dek  4u.gif  ne per daug, nes kaip supratau ant visu plauku nedejai ricinos... mirksiukas.gif

šįkart dar susilaikiau ir taip neeksperimentavau, bet tada kitą kartą manau laikysiu ir per naktį ir dieną kaukę darysiuos.. nu o va ką tik užsitepiau jūsų čia rekomenduotą kaukę su kiaušiniu, medum ir tt 4u.gif skaniai man ta tyrė atrodė hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif siandien pirma karta draugauju su alijosium. bigsmile.gif
Pirmiausia perpjauto lapo sultimis istepliojau saknis ir pavaiksciojau kol susiruosiau deti kauke.
Isspaudziau alijosiaus 2 lapus (jis pas mane dar maziukas)cesnako trintuvu+2 saukstai medaus+alyvuogiu al.+trynys.viska ant galvos ir sedziu egypt.gif thumbup.gif nusistaciau 2val.zadintuva lotuliukas.gif siaip laikydavau valanda.
ziuresiu kas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites, pas jus uzsukai pirma kart, prasau patarimo, kokia kauke galit pasiulyt garbanotiems, sausiems plaukams, kuriu galiukai labai veliasi ir dar plaukuciai slinkt pradejo doh.gif prasau patarimu, nes jau nebezinau ka tept, nei koki sampuna naudot, niekas plauko nesuminkstina doh.gif unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 06, 11:56-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 06, 11:56)
as alieju beveik visada pilu toki koki turiu,tai ir tu drasiai dek koki nori.
pieno miltelius nezinau kuo pakeist,gal tiktu leliuku misinukas,dar kaip sakiau tas sportininku baltymu misinys unsure.gif
dejau viena kiausini su baltymu kartu,pora bananu,pora saukstu pieno milteliu ir aliejaus nuo akies,suplakiau viska blenderiu.dejau ant dregnu sampunu isplautu plauku,uzsidejau maiseli,ranksluosti ir laikiau geras 3 valandas.tada skalavau ilgai DRUNGNU vandeniu,nu kol vanduo svarus bego,uzdejau pirktine kauke,palaikiau kokias 5-7 min nuskalavau ja kaip visad smile.gif

sita kauke dejau ANT SAVO PERSAUSEJUSIU,PASISIAUSUSIU,NUSVIESINTU IR CHEMISKAI SUSUKUOTU PLAUKU,man ji atradimas,o kaip skirtingus plaukus veiks nezinau.tik siulau su sveikesniais arba normaliais plaukais to aliejaus pilti kokia puse arbatinio saukstelio,ne daugiau schmoll.gif arba lasais tiesiog lasint smile.gif

kur dingo aliejus neikertu..turiu dvi teorijas-kauke kazkiek varvejo tai gal didesne dalis jo susilo ir isbego,arba kaip sake panos is to forumo kad kaukes ir balzamai turi pakankamai chemijos savi ta riebali apiplaut unsure.gif

seip plaukai dar ir siandien blizgantys,svelnus kaip silkas,tiesa jau dabar matau kad susiriebaluos tikrai greiciau,bet man tik i gera,nes vaksciot ir beveik girdet kaip tavo plaukai spraga ant galvos nuo sausumo labai nekas unsure.gif

dar viena ideja turinciom sveikesnius plaukus,jau atitaikius aliejaus kieki labai puiki kauke turetu but savaitgalio vakarui,kai tiesiog vakareliui ar pan,reik puikiu plauku,o ryte ar dar ta pacia nakti lendi po dusu rolleyes.gif ai zodziu bandykit kurios noresit tik labai piktu neminekit jei ka ir aliejaus ne daugiau puse arbatinio saukstelio[arba dar maziau] tongue.gif

neramuole va čia kaip tik apie tokius plaukus šnekama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 03 07, 13:58)
sveikutes mergaites, pas jus uzsukai pirma kart, prasau patarimo, kokia kauke galit pasiulyt garbanotiems, sausiems plaukams, kuriu galiukai labai veliasi ir dar plaukuciai slinkt pradejo  doh.gif prasau patarimu, nes jau nebezinau ka tept, nei koki sampuna naudot, niekas plauko nesuminkstina  doh.gif  unsure.gif

as dariausi su avokadu sumaisius su aliejum pasildytu kauke, tepdavau ir seip vien tik alieju kuri laika , ir laikydavau apie 6 val, dariausi su svogunu kaukes , , mano plaukai garbanoti , sausi, taij vkr tyriausi pats plaukas sveikas , net prie galiuku neprisikabino, nors matau viena kita nesveika , bet cia kaltas tiesintuvas plauku, nudegino man plaukus , doh.gif o seip neskilinejo nuo kaukiu galiukai, tikrai padejo.
as dbr pradejau naudoti dora pharmacia splendor (gydoma linija )sampuna ir kaukes , sausiem lb garbanotiems plaukams, su saulegrazu aliejumm ir keramidais. bet d ar tik syki ploviau, taij negaliu nieko pasakyti placiau.
Atsakyti
ej mergaites, siand tyriausi plaukus (vel), ir ka jus manot- isgirdau kad namines kaukes- negerai blink.gif as jos klausiu kodel- ji man "reik det i burna, o ne ant galvos", "oj jus paneles, paneles...", "as atsakau uz savo zodzius.." ( blink.gif ) tai ir nesulaukiau konkretaus argumento... g.gif
ka daryt? biggrin.gif
Papildyta:
0kristut0, parasyk kaip tau ta kosmetika...nes man "israse" kauke plaukam, valancia, tipo kaip peelingas... g.gif
Atsakyti
aciu mergaites wub.gif siandien pat pabandysiu susiziuret ka turiu, ko truksta ir bandysiu atgaivint plaukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 07, 15:49)
ej mergaites, siand tyriausi plaukus (vel), ir ka jus manot- isgirdau kad namines kaukes- negerai  blink.gif  as jos klausiu kodel- ji man "reik det i burna, o ne ant galvos", "oj jus paneles, paneles...", "as atsakau uz savo zodzius.." ( blink.gif ) tai ir nesulaukiau konkretaus argumento... g.gif
ka daryt?  biggrin.gif
Papildyta:
0kristut0, parasyk kaip tau ta kosmetika...nes man "israse" kauke plaukam, valancia, tipo kaip peelingas... g.gif

temoj kur apie dora , ten parasius esu, uzsuk ten cosmetici dora mirksiukas.gif nenoriu, kad offtopic gautusi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 07 kovo 2009 - 16:21
ievaaaa , o ka sisyki sake.? kaij tyre .? apie tavo plauku bukle.?a? g.gif
Atsakyti
Turiu superine kireja, ir kaip tik prasnekome apie namines kaukes. Tad sake tik nedek majonezo, nes jis su druska. Tai tas pats kas druska ant plauku deti... dar labiau sausina plauka. O svogunas, aliejus, medus, kiausinis thumbup.gif Naturalus vitaminai mirksiukas.gif
Atsakyti
hmm. o taijp gali buti , kad kai tepi vis tuos aliejus i saknis , kai isplauni galva, kad jie vistiek gerai nepasisalina . ? :hmir vis koks minimalus sluoksnelis kaupiasi ten ant galvos odos . pilingu nedarydavau,, bet dbr ruosiuosi daryti.

mano oda niekad nebuvo riebaluota ,bet kaij pamaciau ja isdidinta , maciau kad prie plauko saknies uzkimsta riebalu. o nauji maziukai plaukuciai kazkokie suploneje lb ,lb keisti tokie . g.gif man sake kad tas riebalas trukdo jam augti, bet is kur riebalas jei mano plaukai visai nelinke riebaluotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 07, 17:45)
ievaaaa , o ka sisyki sake.? kaij tyre .? apie tavo plauku bukle.?a? g.gif

4u.gif kai praeita karta tyre (tai buvo pries men), sake oda svari, viskas ok, plaukas sveikas, galiukai ok...rekomendavo maitinancia kauke...o si syki: suaktyvejusios riebalines liaukos, oda riebaluota (nors ploviau pries pora val pries ta tyrima)...+ ji klause ko dejau ant plauku, nes tipo kazkokie "ne tokie"... blink.gif sakau kauke...(ryte dejau tryni ir semenu alieju, laikiau valanda), sako plaukai neisisavino jos...o kai jau suzinojo kad namines priemones dejau- gavau paskaita kokia nesamone isdarineju blink.gif tipo plaukas aplipes kazkuom...sakau tai gal as blogai isploviau, sako ne, "neisisavino"... blink.gif
Atsakyti