Tai jai mano plaukai ne sausi, tai nelabai tinka
istyre man plaukus snd, tai pasake kad sveiki plaukai , tik kai galva isplaunu , kazka negero uztepu kas nepatinka plaukams, tai nieko nebetepsiu.
nzn tiksliai kokia bukle buvo pries tai mano, bet kaukes sitos visos namines manau tikrai padejo .
nzn tiksliai kokia bukle buvo pries tai mano, bet kaukes sitos visos namines manau tikrai padejo .
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 06, 20:29)
istyre man plaukus snd, tai pasake kad sveiki plaukai , tik kai galva isplaunu , kazka negero uztepu kas nepatinka plaukams, tai nieko nebetepsiu.
O kur tyreisi?
O tai galima per visą naktį laikyti plaukų šaknis įtrintas ricinos aliejuku?
QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 21:19)
O tai galima per visą naktį laikyti plaukų šaknis įtrintas ricinos aliejuku?
Taip galim
dar klausimas prie to paties... jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug?
QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 22:42)
dar klausimas prie to paties... jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug?
Net nežinau Aš tai šiandien varnalėšų aliejų užsidėjau ir jau skaitau kad čia mano kaukė Palaikysiu porą valandų ir vsio Nes paskaičiau, kad jį ir vieną galim dėti, be jokių kitų priedų
Papildyta:
Sakykit o iš kur žinoti plauką ar maitinti ar drėkinti reikia
QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 21:12)
manau drasiai dek ne per daug, nes kaip supratau ant visu plauku nedejai ricinos...
QUOTE(vaida L @ 2009 03 07, 09:59)
Sakykit o iš kur žinoti plauką ar maitinti ar drėkinti reikia
as tai nezinau, bet man sake ne viena kirpeja, o ir SM taip pat, kad drekinimas duoda tik laikina efekta (iki plovimo), o jei nori atkurti sausus plaukus tai reikia maitinti.
QUOTE(vaida L @ 2009 03 07, 09:59)
aga, ir man indomu
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 07, 10:13)
as tai nezinau, bet man sake ne viena kirpeja, o ir SM taip pat, kad drekinimas duoda tik laikina efekta (iki plovimo), o jei nori atkurti sausus plaukus tai reikia maitinti.
geras...
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 07, 09:13)
hm?tos kirepjos gal ir teisios ir mes dedamos visokias namines kaukes ta ir darome maitiname plaukucius visokiais reikalingais jiems vitaminais ir t.t.
ar ne?