Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

Tai jai mano plaukai ne sausi, tai nelabai tinka g.gif
Atsakyti
istyre man plaukus snd, tai pasake kad sveiki plaukai lotuliukas.gif , tik kai galva isplaunu , kazka negero uztepu kas nepatinka plaukams, tai nieko nebetepsiu.
nzn tiksliai kokia bukle buvo pries tai mano, bet kaukes sitos visos namines manau tikrai padejo . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 06, 20:29)
istyre man plaukus snd, tai  pasake kad sveiki plaukai  lotuliukas.gif , tik kai galva isplaunu , kazka negero uztepu kas nepatinka plaukams, tai nieko nebetepsiu.
nzn tiksliai kokia bukle buvo pries tai mano, bet kaukes sitos visos namines  manau tikrai padejo . thumbup.gif

O kur tyreisi?
Atsakyti
O tai galima per visą naktį laikyti plaukų šaknis įtrintas ricinos aliejuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 21:19)
O tai galima per visą naktį laikyti plaukų šaknis įtrintas ricinos aliejuku?  blush2.gif

Taip galim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 06, 19:19)
O kur tyreisi?

peleneij smile.gif
Atsakyti
dar klausimas prie to paties... blush2.gif jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 22:42)
dar klausimas prie to paties...  blush2.gif  jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug?  hihihi.gif

Net nežinau g.gif Aš tai šiandien varnalėšų aliejų užsidėjau ir jau skaitau kad čia mano kaukė blush2.gif Palaikysiu porą valandų ir vsio 4u.gif Nes paskaičiau, kad jį ir vieną galim dėti, be jokių kitų priedų rolleyes.gif
Papildyta:
Sakykit o iš kur žinoti plauką ar maitinti ar drėkinti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 21:12)
dar klausimas prie to paties...  blush2.gif  jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug?  hihihi.gif

manau drasiai dek 4u.gif ne per daug, nes kaip supratau ant visu plauku nedejai ricinos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 07, 09:59)
Sakykit o iš kur žinoti plauką ar maitinti ar drėkinti reikia  g.gif

as tai nezinau, bet man sake ne viena kirpeja, o ir SM taip pat, kad drekinimas duoda tik laikina efekta (iki plovimo), o jei nori atkurti sausus plaukus tai reikia maitinti.
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 07, 09:59)

Sakykit o iš kur žinoti plauką ar maitinti ar drėkinti reikia  g.gif

aga, ir man indomu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 07, 10:13)
as tai nezinau, bet man sake ne viena kirpeja, o ir SM taip pat, kad drekinimas duoda tik laikina efekta (iki plovimo), o jei nori atkurti sausus plaukus tai reikia maitinti.

geras... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 07, 09:13)

g.gif hm?tos kirepjos gal ir teisios ir mes dedamos visokias namines kaukes ta ir darome maitiname plaukucius visokiais reikalingais jiems vitaminais ir t.t. thumbup.gif
ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 07 kovo 2009 - 13:33