Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(arpaci @ 2009 02 25, 23:55)
jei tavo plaukai dazyti kirpykloje(ten dazai kaip taisykle geresni)nelabai pasviesesi g.gif as daziausi pries kaledas irgi tamsiai,darau kaukes aliejines ir visokias pries kiekviena plovima tai yra kas 5-6 dienas.Ir man jie nenusviesejo nors pries dazyma sviesus buvo.na jie po pirmu plovimu kiek pasviesejo ir viskas spalva stovi thumbup.gif jau 2 menesiai.
O del ramuneliu tai nezinau,gali pabandyti blogiau nebus mirksiukas.gif

o man visad nusviesedavo, per 3 men , is rudos likdavau sviesiai ryza , nors ir kirpyklose dazydavau. tikiiuosi, kad ir sisyki taip bus. nors atrood kad siti lbeuj laikysis dazai. ech g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 22:44)
as niekaip nesiryztu ant galvos svoguna deti doh.gif 
as kaukes laikau kaip kada - medaus per nakti (kai miegu viena) o aliejines po kelias valandas diena:) 

Aš irgi nesiryžtu svogūno drinks_cheers.gif
Esu vienąkart laikius per naktį, miegojau baisiai doh.gif Nuo to karto per naktį niekada blush2.gif O dienom kaip kada - nuo valandėlės iki kokių 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 01:42)
o man visad nusviesedavo, per 3 men , is rudos likdavau sviesiai ryza , nors ir kirpyklose dazydavau. tikiiuosi, kad ir sisyki taip bus. nors  atrood kad siti lbeuj laikysis dazai. ech g.gif

as dabar ne i tema, bet visada plaukus dazydavau namie ir spalva puikiai laikydavo. Porakart daziau kirpykloj, tai spalva uz savaites atsiplaudinedavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 26, 01:03)
Aš irgi nesiryžtu svogūno  drinks_cheers.gif
Esu vienąkart laikius per naktį, miegojau baisiai  doh.gif Nuo to karto per naktį niekada  blush2.gif O dienom kaip kada - nuo valandėlės iki kokių 3 smile.gif

svogunas labai gerai galvos odai mirksiukas.gif
skaiciau kad ir nuo pleiskanu gydo thumbup.gif
tik reik sultys det o ne kosele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 25, 23:29)
mergaites , svogunines kaukes siulau nelaikyti ilgai. as laikiau apie 8 val , plauku nenugrauze , jei kas bijote kad nugraus .
niu bet kaip isigere net islplovus jautesi,dbr nyksta tas kvapas , bet ar yra siek tiek.trbut svoguniukas iki pat plauko serdies isigere  bigsmile.gif
idomu koks optimaliausias laikas laijkyti kaukes, ?
man atroo kad 3 val.

as vis daaaaar neisbandziau svoguno, bet,zinok,manau,kad su juo viskas kur kas paprasciau. speju,kad gal shuva pakastas labiau ne tame, kad jis "neisplaunamai isigeria", o tame,kad jis gi gyva darzove,ir tiesiog neisvengiamai per 8 valandas tie eteriniai aliejukai jame ir visa kita organika kinta. taip po truputi labiau smirsta doh.gif

Atsakyti
Sveikos! Tik norejau pasidalinti savo patirtimi su svogunu. Paauglysteje mama irgi padare plauku kauke su svogunu. Laikiau tik pora valandu, taciau kvapas isigere i plaukus siaubingai. Po to dar puse metu plaukams vos vos sudrekus pasijausdavo tas "nerealus" kvapas... biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pasigirsiu,kaip ir vakar sakiau dariausi medaus ir ricinos aliejaus kaukę,bet tik plaukų galiukams,laikiau visą naktį.Na plaukai nėra dabar labai švelnūs,tai čia tikriausiai dėl medaus,bet tokie biškiuką atsigavę jaučiasi,nes čia jau nepirma kaukė.Ir dar vienas pastebėjimas:lyg atrodo gal ir labai mažai bet plaukučių galai įgavo tamsesnį atspalvį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 26 vasario 2009 - 11:25
QUOTE(Renatina @ 2009 02 26, 09:44)
as vis daaaaar neisbandziau svoguno, bet,zinok,manau,kad su juo viskas kur kas paprasciau. speju,kad gal shuva pakastas labiau ne tame, kad jis "neisplaunamai isigeria", o tame,kad jis gi gyva darzove,ir tiesiog neisvengiamai per 8 valandas tie eteriniai aliejukai jame ir visa kita organika kinta. taip po truputi labiau smirsta doh.gif

gal gal daugiau jokiu laikymu ilgai max 3 val .smile.gif o ir poveikio geresnio nuo ilgo laikymo nepajutau. net sisyki ne taip graziai krito plaukai kaip kad praitus sykius,.
Atsakyti
ai norejau dar paklausti , po namines kaukes , niu ten plaunat sampunu, balzama dedat (nors kitos ir jau nebededa )..o po to dedat pirktine kauke.?

as pvz , tai sampuniuka balzamiuka naudoju , ir po to pirktines kauke , kartais 2 net dedu . nzn gal perdaujg visko, bet noriu kad tik jiems geriau butu.

ai ir prie to pacio, kam plaukai slenka , plaukai gali slinkti ir nuo per daujg naudojamu plauku priemoniu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 12:28)
gal gal daugiau jokiu laikymu ilgai max 3 val .smile.gif o ir poveikio geresnio nuo ilgo laikymo nepajutau. net sisyki ne taip graziai krito plaukai kaip kad praitus sykius,.

jau visai ne pagal pietu meto tema - bet isivaizduok: ibrido koks nenuplautas nuo plaukuciu ar nuo ranku mikrobas i ta svoguno sulciu mase ir taskosi ten patenkintas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..reik tas jo maudynes po 2-3 val.turbut nutraukt. neisvengiamai. kiek jau gavo naudos,tiek.

Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 13:22)
ai norejau dar paklausti , po  namines kaukes , niu ten plaunat sampunu, balzama dedat (nors kitos ir jau nebededa )..o po to dedat pirktine kauke.?

as pvz , tai sampuniuka balzamiuka naudoju , ir po to pirktines kauke , kartais 2 net dedu . nzn gal perdaujg visko, bet noriu kad tik jiems geriau butu.

ai ir prie to pacio, kam plaukai slenka , plaukai gali slinkti ir nuo per daujg naudojamu plauku priemoniu! bigsmile.gif

gali, taciau darzniausiai taip atsitinka tais atvejais,kai priemones naudojamos ne pagal plauku tipa ir ne pagal ju bukle. Taip pat,jei priemones nera kokybiskos. Taip pat jei priemones naudojamos itrinant i galvos oda ir ja itin minkstina, arba jei priemones yra su silikonu ar kt.ingridientais,apsunkinanciais pati plauka ir sudaranciais papildoma kruvi plauko svoguneliui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 26 vasario 2009 - 12:39
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 13:22)
ai norejau dar paklausti , po  namines kaukes , niu ten plaunat sampunu, balzama dedat (nors kitos ir jau nebededa )..o po to dedat pirktine kauke.?

Aš pavyzdžiui po kaikurių kaukių dėjau dar ir pirktinę kaukę,nes man nuo medaus atrodė šiurkštoki plaukai,o po pirktinės kaukės viskas poto gerai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 11:22)

ax.gif as balzamu nededu nes po ju plaukai nebeklauso perdem minksti buna,neina susitvarkyti ir pasukti nesilaiko schmoll.gif
kaukes jei dedu tai arba namines arba pirktines, nes abi dedama nematysiu rezultato .Kuri padejo kuri nea bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 26 vasario 2009 - 15:06