Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

smile.gif+2009 03 05, 11:53-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 11:53)
labas is ryto smile.gif

as vakar prisiskaiciau kad pazeistus plaukus galima atgaivint su proteinu[t.y baltymu kaukes] tai nuo ankstaus ryto plavineju su tokia mase ant galvos:pora bananu,visas kiausas,stafflower aliejus[nes sito daugiausia turiu biggrin.gif ] ir pora saukstu sausu pieno milteliu.dar zadu pasinaudot vienu rastu patarimu kad nuo pazeistu isausejusiu plauku kauke reik tik gerai nuplaut ir uztept kondiske,neplaut su sampunu g.gif cia rizikingas reikalas bet isbandysiu,jei ka leksiu perplaut doh.gif  lotuliukas.gif

Kas cia per aliejus? blink.gif biggrin.gif kur pirkot?
Atsakyti
lietuviskai -dygminu aliejus,as pirkau internetu,manau turetum rast alieju pardese ir pan.lengvas,malonus aliejukas smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 13:31-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 13:31)
lietuviskai -dygminu aliejus,as pirkau internetu,manau turetum rast alieju pardese ir pan.lengvas,malonus aliejukas smile.gif

hm...Idomu,reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
Db sildausi 350 ml aliejaus, alyvuogiu,kiek jus jo sildote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 12:47)
O zmones, suselpkit aliejaus,niekaip nenueinu nusipirkt lotuliukas.gif  gerai , einu einu lotuliukas.gif  blush2.gif

tai cia pas kaimynus reikia eiti "laba diena,gal turite paskolinti penkis saukstus aliejaus plaukams".
nors siaip tai man panasiau,kad cia pas mus tuoj MB eis pas kaimynus aliejaus skolintis maistui,nes visas bus man ant galvos susipiltas lotuliukas.gif

Atsakyti
Mna irgi panasu. blush2.gif thumbup.gif
einu,kad tik nenusidegint schmoll.gif

O butinas ranksluostis? bigsmile.gif verysad.gif reikia laukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 05 kovo 2009 - 13:56
na va isploviau jau savo kauke..skalavau tol kol svarus vanduo tekejo,plaukai buvo siurkstoki,tada uztepiau kauke pazeistiem plaukam,bent plaunant rezultatas labai smagus-svelnus slidus plaukuciai,bus matyt kas desis kai isdzius biggrin.gif tikiuosi nereiks begt galva su sampunu persiplaut doh.gif lotuliukas.gif labai noreciau kad pavyktu nes mano plaukeliam tikrai maziausiai noris to antro sampunavimo doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 14:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 14:55)
na va isploviau jau savo kauke..skalavau tol kol svarus vanduo tekejo,plaukai buvo siurkstoki,tada uztepiau kauke pazeistiem plaukam,bent plaunant rezultatas labai smagus-svelnus slidus plaukuciai,bus matyt kas desis kai isdzius biggrin.gif tikiuosi nereiks begt galva su sampunu persiplaut doh.gif  lotuliukas.gif labai noreciau kad pavyktu nes mano plaukeliam tikrai maziausiai noris to antro sampunavimo doh.gif

svelnus slidus?? taigi valio ir bravo clap.gif , nes kazkada guodeis,kad plaunami jie kaip vata tokia truputi...(neklystu? blush2.gif )

Atsakyti
Bonbonke ,pranesk kokie rezultatai ,kai isdzius thumbup.gif

as pervirinau alieju,tai laukiu kol atves, boi nusidegint imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 14:58)
Bonbonke ,pranesk kokie rezultatai ,kai isdzius thumbup.gif

as pervirinau alieju,tai laukiu kol atves, boi nusidegint imanoma g.gif

nevirk tu jo!!!!!!
tik pasildyk,suminkstink! gali indelyje,istacius ji i karsta vandeni, ar pan.
manau truputi persistengei? blink.gif

Atsakyti
o as va naudojuosi laisva dienele, ir sedziu su: i saknis itryniau svogunu ir siek tiek cesnaku (lb mazai) sulciu+ ricinos aliejus, o ant visu plauku uzdejau toki misinuka: medus, ekol makadamiju aliejaus, trynys, ir lb nedaug tu paciu svogunu sulciu likucio 4u.gif vaaa biggrin.gif tik keista siek tiek, kad pirma kart, dedantis svoguna, grauze pacioj pradzioj oda.. blink.gif dabar jau praejo...aj, dar pries kauke, pasidariau masaziuka su druska blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 05 kovo 2009 - 14:15
QUOTE(Renatina @ 2009 03 05, 15:57)
svelnus slidus?? taigi valio ir bravo clap.gif , nes kazkada guodeis,kad plaunami jie kaip vata tokia truputi...(neklystu? blush2.gif )

aga,bet tos vatos lieka vis maziau ir maziau,man ypac padejo bananas,dedu ji i visas kaukes,kokias bedaryciau jis is mano vatos padaro toki stora,siurkstu plauka wub.gif gal kaikam tai nelabai skamba bet man tai thumbup.gif dabar vata liko gal ant kokiu 5-7 cm ant galu,kuriuos realiai geriausia but nukirpt bet gailiu tiek daug iskart ir tikiuosi kad nors puse atgaivinsiu,nes jie jokiu pazeidimu apart sausumo neturi.

laukiu ir as kol isdzius bet bent jau grifka sausa nuostabi puri bet neissiputus,blizganti smile.gif perbraukiau galiukus su naminiu sezamu ir rozmarinu aliejuku,likusius su iskaltunuotoju,kol kas labai grazu,purios tvarkingos bangeles,laukiu kol galesiu sukuot smile.gif
Atsakyti