Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 21:34)
Renatina, aciu uz grazius zodzius aciuks.gif

4u.gif

Atsakyti
man reikia kazko naturalaus ( be dilgeliu), kas tamsintu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 10:55)
man reikia kazko naturalaus ( be dilgeliu), kas tamsintu. blush2.gif

Azuolo zieves nuoviras tamsina plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš kur man gaut tų žolių,žievių? 4u.gif nes vaistinese įdomu ar yra. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 11:05)
Iš kur man gaut tų žolių,žievių?  4u.gif  nes vaistinese  įdomu ar yra. g.gif  doh.gif

Bet kurioje vaistineje nuejusi paprasyk azuolo zieves ir gausi tikrai mirksiukas.gif euro vaistinej net pati pasirinkt galesi jei savitarna thumbup.gif padeta prie visu zoleliu...dilgeliu,varnalesu ir tt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu!! drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
labas is ryto smile.gif

as vakar prisiskaiciau kad pazeistus plaukus galima atgaivint su proteinu[t.y baltymu kaukes] tai nuo ankstaus ryto plavineju su tokia mase ant galvos:pora bananu,visas kiausas,stafflower aliejus[nes sito daugiausia turiu biggrin.gif ] ir pora saukstu sausu pieno milteliu.dar zadu pasinaudot vienu rastu patarimu kad nuo pazeistu isausejusiu plauku kauke reik tik gerai nuplaut ir uztept kondiske,neplaut su sampunu g.gif cia rizikingas reikalas bet isbandysiu,jei ka leksiu perplaut doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 11:53-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 11:53)
labas is ryto smile.gif

as vakar prisiskaiciau kad pazeistus plaukus galima atgaivint su proteinu[t.y baltymu kaukes] tai nuo ankstaus ryto plavineju su tokia mase ant galvos:pora bananu,visas kiausas,stafflower aliejus[nes sito daugiausia turiu biggrin.gif ] ir pora saukstu sausu pieno milteliu.dar zadu pasinaudot vienu rastu patarimu kad nuo pazeistu isausejusiu plauku kauke reik tik gerai nuplaut ir uztept kondiske,neplaut su sampunu g.gif cia rizikingas reikalas bet isbandysiu,jei ka leksiu perplaut doh.gif  lotuliukas.gif

tu jau kaukiu maniake pasidarei lotuliukas.gif turetum kasas turet iki keliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 05, 13:26)
tu jau kaukiu maniake pasidarei lotuliukas.gif  turetum kasas turet iki keliu biggrin.gif

pasvajok doh.gif lotuliukas.gif mano plaukai gal puse sprindzio zemiau peciu,bet istikro as ju niekada neauginau ilgesniu kaip iki peciu,tik va nuo rugsejo pradejau biggrin.gif tai per situos menesius ir pasiauginau ta puse sprinduko blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 12:30-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 12:30)
pasvajok doh.gif  lotuliukas.gif mano plaukai gal puse sprindzio zemiau peciu,bet istikro as ju niekada neauginau ilgesniu kaip iki peciu,tik va nuo rugsejo pradejau biggrin.gif tai per situos menesius ir pasiauginau ta puse sprinduko blush2.gif

kad man tiek per puse metu uzaugtu doh.gif as isvis geriau vitaminu, kad plaukai greiciau augtu, o man i ilgi neauga, tik nauju dygsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 05, 13:32)
kad man tiek per puse metu uzaugtu  doh.gif  as isvis geriau vitaminu, kad plaukai greiciau augtu, o man i ilgi neauga, tik nauju dygsta  doh.gif

tai kad zinok as kazkaip drastiskai ju ir neauginau..pakerpu mazdaug kas 1-2 men ,priemones ta pati ka cia ir rasau,bet nieko kas specialiai augima skatintu,jokiu vaistu,losjonu vit ar pan schmoll.gif geriu floradix skystaja gelezi,zuvies taukus ir b vit kompleksa,bet cia daugiau del sveikatos ne del plauku
kita menesi zadu nusipirkt ampules su placenta isbandyt,tai tiek va ir bus to augimo skatinimo biggrin.gif
Atsakyti
O zmones, suselpkit aliejaus,niekaip nenueinu nusipirkt lotuliukas.gif gerai , einu einu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti