Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

smile.gif+2009 03 04, 15:02-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 04, 15:02)
as vel kaip ta blondine bigsmile.gif klink klnink bigsmile.gif  bigsmile.gif

va ka radau apie alu--Beer helps with shine and body, but only if it's dark. Light beer is too weak to help

aaa,o priminkit man,blondinei,alaus sudeti? proteinai ten visokie? mieles, b vit.? tai suveikia gal kaip proteininiu purskikliu kokiu pasipurskus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 04, 16:04)
aaa,o priminkit man,blondinei,alaus sudeti? proteinai ten visokie? mieles, b vit.? tai suveikia gal kaip proteininiu purskikliu kokiu pasipurskus biggrin.gif

taip taip jus visiskai teisi,visi sitie geriai jusu plaukuciam yra aluje,plius svelnus alubario kvapas biggrin.gif

va koki receptu partysiau tongue.gif

-puse puodelio tamsaus alaus
-1/4 puodelio obuoliu acto
-1/2 sauksto rozmarinu EA

viska labai labai gerai isplakti,isplati plaukus su sampunu,uzdeti kondiske,ja nuskalauti,tada sutepti alaus misiniu plaukus,pamasazuoti mazdaug minute ir lengvai nuskalauti vesiu vandeniu,bet tik tiek kad kvapas nebut labai stiprus smile.gif

ai dar ne i tema-bet is to saito komentaru:

mazdaug as esu mokytoja ir man nesmagu eiti pirkt alaus nes gali kasnors pamatyti,bijau problemu ir pan
ats:visi kurie mato MOTERI perkant TIK VIENA buteli alaus zino kad ji eis namo ir skalaus su juo plaukus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 04 kovo 2009 - 14:19
smile.gif+2009 03 04, 15:18-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 04, 15:18)
ai dar ne i tema-bet is to saito komentaru:

mazdaug as esu mokytoja ir man nesmagu eiti pirkt alaus nes gali kasnors pamatyti,bijau problemu ir pan
ats:visi kurie mato MOTERI perkant TIK VIENA buteli alaus zino kad ji eis namo ir skalaus su juo plaukus doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jei rupinsimes,kas ka pagalvos apie tai,ka perkame savo plaukuciams, mums nuo to rupinimosi isslinks daugiau,nei kaukemis uzsiauginsime cool.gif

Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 15:03)
nu cia dabar  blink.gif nea netinginuke as  blush2.gif ploviau tris kartus medu, su deep cleansing shampoo. pojucio nezinau. nes po to dar dejau savo megstama belkosmex kauke  ax.gif bet seip tai plaukai labai elastingi buvo  mirksiukas.gif
niu idekit prasau, nesikuklinkit  bigsmile.gif

pajuokavau juk as cia su ta tingynyste cool.gif
ax.gif
ko cia taip uz ta medu advokatauju?
visa amzeli naudojau kiausini, vis su kai kokiais priedais, veliau ir su medum,... ir osventasapsvietime - kazkaip panaudojau medaus pagrindo kauke be jokiu kiaushu - ir pamilau! wub.gif
tad galiu pasakyti,kad tie kietejimai,is pradziu vargine,man labai labai netgi atsiperka. tikrai.

as susikaupsiu...
maciau,princesee,plaukucius - is paziuros be priekaistu. namines kaukes tik palaikomajai profilaktikai? (siaip smalsauju; lengviau ivertinti atsiliepimus,kai zinai pradine bukle ir ko tikimasi mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 04 kovo 2009 - 14:33
seip tai tikrai but smagu kad isbandziusios kauke parasytu ir pora sakiniu apie plaukus,nes tikrai nevienodas poveikis bus tiesiaplaukei ar garbanei,dazytai ar naturaliu plauku..nes pvz kas tiko mano sviesintiem chemiskai sukuotiem sausuoliam gal visai netiko panelei ilgais,niekad nedazytais plaukai ir pan
Atsakyti
smile.gif+2009 03 04, 15:37-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 04, 15:37)
seip tai tikrai but smagu kad isbandziusios kauke parasytu ir pora sakiniu apie plaukus,nes tikrai nevienodas poveikis bus tiesiaplaukei ar garbanei,dazytai ar naturaliu plauku..nes pvz kas tiko mano sviesintiem chemiskai sukuotiem sausuoliam gal visai netiko panelei ilgais,niekad nedazytais plaukai ir pan

give-me-five,Bombonke drinks_cheers.gif
kur gi cia tas mano postas,kelis psl.atgal lens.gif
kvieciau visas trumpai pakomentuot butent tai....

QUOTE(Renatina @ 2009 03 02, 21:00)
exactly! del tos pacios priezasties ir vertindamos kaukes poveiki musu plaukuciams, turime atsizvelgti i tai,kokie jie yra. garbaniukems ir banguotosioms juk truputi kitaip duota,nei lygiakasems (na,didziajai daugumai).
siulau nepamirsti trumpai "prisistatyti", kai giriam ar peikiam kuri kaukes receptuka ("ideali garbanems" arba "per sunki plonaplaukems"  lotuliukas.gif )
mirksiukas.gif

niu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 04 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 12:58)
o ka jus vadinate siltai? su maisiuku ir ranksluosciu?
laikiau be ranksluoscio ir be maisiuko

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar ji stebisi kad sudziuvo,as stebeciausi kodel nenudziuvo ir nenukrito mirksiukas.gif be maisiuko laikyti doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 11:34)
o kad blukintu spalva ramuneles nepastebejai po plovimo? smile.gif

nea . nors kad ir kaip norejau .smile.gif niu bandysiu ir toliau, gal nuo vieno sykio nlb kas ir isbluks.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 04, 20:30)
nea . nors kad ir kaip norejau .smile.gif niu bandysiu ir toliau,  gal nuo vieno sykio nlb kas ir isbluks..  ax.gif

man irgi reikes ramuneles pabandyt.smile.gif Siandien skalavau galva su dilgeliu nuoviru,tai net po pirmo skalavimo buvo kaip silkiniai smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 04, 14:02-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 04, 14:02)
as vel kaip ta blondine bigsmile.gif klink klnink bigsmile.gif  bigsmile.gif

va ka radau apie alu--Beer helps with shine and body, but only if it's dark. Light beer is too weak to help

va va uztai ir sukosi mintys man apie utenos melyna jis stipresnis lyg ir , bet aijsq geriausia ginesas butu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 19:35)
man irgi reikes ramuneles pabandyt.smile.gif Siandien skalavau galva su dilgeliu nuoviru,tai net po pirmo skalavimo buvo kaip silkiniai smile.gif

faijna .. na mao nebuvo silkiniai ( as garbane ) bet tikrai graziai susigarbanojo, panaisiai kaip kazkada nuo svogunu kaukes .
jei taip ir toliau tai nuoviriukus trbut lb pamegsiu biggrin.gif
vasara butinai isbandysiu dilgeles , (reiks prisidziovinti ), dbr nenoriu , kad tamsintu plaukus (jei ten ka tamsina ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 04, 20:41)
va va uztai ir sukosi mintys man apie utenos melyna jis stipresnis lyg ir , bet aijsq geriausia ginesas butu.  ax.gif
Papildyta:

faijna .. na mao nebuvo silkiniai ( as garbane ) bet tikrai graziai susigarbanojo, panaisiai kaip kazkada nuo svogunu kaukes .
jei taip ir toliau tai nuoviriukus trbut lb pamegsiu  biggrin.gif
vasara butinai isbandysiu dilgeles , (reiks prisidziovinti ), dbr nenoriu , kad tamsintu plaukus (jei ten ka tamsina ) biggrin.gif

o dilgeles tamsina? blink.gif jau tada geriau ramuneles biggrin.gif as irgi noreciau ta svogunu kauke isbandyt,bet bijau to paskui isliekancio kvapo doh.gif
Atsakyti
Renatina, aciu uz grazius zodzius aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 04 kovo 2009 - 20:34
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 19:44)
o dilgeles tamsina?  blink.gif  jau tada geriau ramuneles  biggrin.gif as irgi noreciau ta svogunu kauke isbandyt,bet bijau to paskui isliekancio kvapo doh.gif

na lyg atrodo, ten tamsiu plauku spalva paryskina (niu bet cia nebent po ilgo naudojimo gal kas ir pasimatys ) smile.gif
Atsakyti