Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(lauraa @ 2009 03 04, 13:34)
Is vakaro issitepiau plaukus alyvuogiu aliejumi, uzsidejau maisiuka, kepure ir saldziai numigau. Bet ryte iskilo klausimas, ar galvos odai tokios naktines kaikes nekenkia, juk ji per alieju bei uzdeta maisiuka kvepuoti tai negali?  g.gif

as ir taip darau nepastebejau nieko blogo kol kas..gal jei kasdien taip vaiksciotum pakenktu bet jei karta ar du per savaite,tai kazin

QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 13:34)
o kad blukintu spalva ramuneles nepastebejai po plovimo? smile.gif

jei ir blukina tai ne po vieno karto.
kiek perskaiciau info radau tik situos blukintojus-citrinos sultys,ramuneliu stiprus nuoviras ir medus.sm dar panos sako kad kaikam aliejai blukina..asmeniskai manes neveikia niekas,tiesa citrinos sulciu nebandziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 04 kovo 2009 - 12:25
medus pas pas mane buvo jau tas sukietejas, ne skystas. gal delto? ir ne viena ji dejau o su kokosu aliejumi ir rozmarinu EA
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 13:46)
medus pas pas mane buvo jau tas sukietejas, ne skystas. gal delto? ir ne viena ji dejau o su kokosu aliejumi ir rozmarinu EA

g.gif as tai matau beda nebent tik shampooninime ir isskalavime. medus siaip neturetu kietinti. pati dievinu meduotas kaukes,mano ilgu ir besibanguojanciu jis taip blogai tikai nesukietina.
turbut tau tas saldus cukruotas-aliejuotas reikalas kaip reikiant neissiplove,todel isdziuves likai truputi kietesnis plaukas. perplauk svelniai, jei turi laiko padaryk nuovira ir juo perliek, turetu buti viskas ok mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 04 kovo 2009 - 12:57
QUOTE(Renatina @ 2009 03 04, 14:56)
g.gif  as tai matau beda nebent tik shampooninime ir isskalavime. medus siaip neturetu kietinti. pati dievinu meduotas kaukes,mano ilgu ir besibanguojanciu jis taip blogai tikai nesukietina.
turbut tau tas saldus cukruotas-aliejuotas reikalas kaip reikiant neissiplove,todel isdziuves likai truputi kietesnis plaukas. perplauk svelniai, jei turi laiko padaryk nuovira ir juo perliek, turetu buti viskas ok mirksiukas.gif

biggrin.gif uoi ne. ne taip jus mane supratote. isploviau as ta medu, nebuvo isdziuve jie kieti. bet turiu omeny kol laikiau, medus taip sukietejo, kad sunkiai isploviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 14:20)
biggrin.gif uoi ne. ne taip jus mane supratote. isploviau as ta medu, nebuvo isdziuve jie kieti. bet turiu omeny kol laikiau, medus taip sukietejo, kad sunkiai isploviau  g.gif

eeeeeeej,na tai tada prasom atsiimti pikta zodi ANT medaus!! lotuliukas.gif
aisku,kad cukrus sukietejo.
bet tai juk pabuvus valandele tokia karameline,galima gerai isplauti sampunu, perskalauti ir ((bent jau man)) po meduotu kaukyciu plaukai buna tiesiog super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 04, 15:29)
eeeeeeej,na tai tada prasom atsiimti pikta zodi ANT medaus!! lotuliukas.gif
aisku,kad cukrus sukietejo.
bet tai juk pabuvus valandele tokia karameline,galima gerai isplauti sampunu, perskalauti ir ((bent jau man)) po meduotu kaukyciu plaukai buna tiesiog super thumbup.gif

bet buvo labai sunku isplauti... unsure.gif
klausyk, ideki savo plauku nuotraukyte bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 14:20)
biggrin.gif uoi ne. ne taip jus mane supratote. isploviau as ta medu, nebuvo isdziuve jie kieti. bet turiu omeny kol laikiau, medus taip sukietejo, kad sunkiai isploviau  g.gif

Bet nuo silumos kaip tik turejo suskystet medus,jei siltai laiket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 04, 15:53)
Bet nuo silumos kaip tik turejo suskystet medus,jei siltai laiket  biggrin.gif

o ka jus vadinate siltai? su maisiuku ir ranksluosciu?
laikiau be ranksluoscio ir be maisiuko
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 14:53)
bet buvo labai sunku isplauti...  unsure.gif
klausyk, ideki savo plauku nuotraukyte  bigsmile.gif  4u.gif

tinginyste, ne kitaip.
sunku isplauti..
jei butu blogas pojutis plaukuciams isdziuvus,tuomet reiktu keisti kauke.
bet juk taip nebuvo,tiesa?
man bent medus tikrai patinka.
kiausini tik va kazkaip nustumiau salin, konditeriniams reikalams sunaudoju lotuliukas.gif

foto? blush2.gif tai kad as kukli labai.

Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 04, 14:58)
o ka jus vadinate siltai? su maisiuku ir ranksluosciu?
laikiau be ranksluoscio ir be maisiuko

A,aisku,tada jei be ranksluoscio ir be maisiuko laiket,tai logiska,kad sukietejo:)
Atsakyti
as vel kaip ta blondine bigsmile.gif klink klnink bigsmile.gif bigsmile.gif

va ka radau apie alu--Beer helps with shine and body, but only if it's dark. Light beer is too weak to help
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 04, 15:59)
tinginyste, ne kitaip.
sunku isplauti..
jei butu blogas pojutis plaukuciams isdziuvus,tuomet reiktu keisti kauke.
bet juk taip nebuvo,tiesa?
man bent medus tikrai patinka.
kiausini tik va kazkaip nustumiau salin, konditeriniams reikalams sunaudoju lotuliukas.gif
foto? blush2.gif tai kad as kukli labai.

nu cia dabar blink.gif nea netinginuke as blush2.gif ploviau tris kartus medu, su deep cleansing shampoo. pojucio nezinau. nes po to dar dejau savo megstama belkosmex kauke ax.gif bet seip tai plaukai labai elastingi buvo mirksiukas.gif
niu idekit prasau, nesikuklinkit bigsmile.gif
Atsakyti