Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 03, 20:16)
alu reiks ir man isbandyt bigsmile.gif  kuri geriausia pirkti?  lotuliukas.gif

hmm, as tai spec buciau nepirkus is draugo nupylus.. g.gif

QUOTE(princesee @ 2009 03 03, 20:18)
as uzsidejau siandie : kokosu aliejus + eterinis rozmarinu aliejus + medus .  ax.gif
gutte, man rodos bealkoholini  ax.gif  bigsmile.gif

bealkoholini. ? as buciau tuom normaliu alum skalavus bigsmile.gif utenos melynu bigsmile.gif lotuliukas.gif

o ramuneles man patiko plaukai minksti nedejau jokiu formavimo priemoniu, visai graziai sugule. plaukai.jei ar spalva blukins, tai isvis butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 22:07)
hmm, as tai spec  buciau nepirkus is draugo nupylus..  g.gif
bealkoholini. ? as buciau  tuom normaliu alum skalavus  bigsmile.gif utenos melynu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

su normaliu alum ir skalauk smile.gif as kai alaus negeriu tai nezinau kuri pirkti lotuliukas.gif busiu patriote ir pirksiu svyturio alu biggrin.gif
Atsakyti
niu as manau bealkoholinis naudingiau, juk visos puikiai zinom kokia zala plaukams nuo alkoholio bigsmile.gif sausina.
o seip tai del mano tos kaukes blink.gif jei buciau zinojus, kad po medaus man taip sukietes plaukai, ir kad as vos pajegsiu ta medu isplaut ir iskrapstyt blink.gif tai zinokit nebuciau jo niekad dejus blink.gif labai abejoju ar dar kada desiu ji......
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 03, 23:24)
niu as manau bealkoholinis naudingiau, juk visos puikiai zinom kokia zala plaukams nuo alkoholio  bigsmile.gif sausina.
o seip tai del mano tos kaukes  blink.gif jei buciau zinojus, kad po medaus man taip sukietes plaukai, ir kad as vos pajegsiu ta medu isplaut ir iskrapstyt  blink.gif tai zinokit nebuciau jo niekad dejus  blink.gif labai abejoju ar dar kada desiu ji......

kas del alkoholio, tai kitos merginos deda brendziuko i kauke lotuliukas.gif
o medus man plaukams super, issiplauna puikiai. Plaukai sukieteja kol medus buna ant ju, o plaunant tai man labai greitai ir svariai issiplauna su siltu vandeniu, krapstyt nereikia g.gif
Atsakyti
Aluje,brendyje,trauktineje ir yra esme,kad alkoholinis,tada veiksminga. blush2.gif nes bealkoholinis alus - saldziai kartus tirpalas. g.gif

Et.. mastau gal imanoma i pirktine imaisyti naminiu ingredientu? lotuliukas.gif ar cia jau mano fantazija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 04, 00:08)
kas del alkoholio, tai kitos merginos deda brendziuko i kauke lotuliukas.gif
o medus man plaukams super, issiplauna puikiai. Plaukai sukieteja kol medus buna ant ju, o plaunant tai man labai greitai ir svariai issiplauna su siltu vandeniu, krapstyt nereikia g.gif

Man ir su medum nebuvo jokių problemų g.gif Gal su medum yra skirtumas kai dedi ant sausų ir šlapių plaukų g.gif Aš deduos ant šlapių tai jis nesukietėja schmoll.gif
Atsakyti
niu as manau bealkoholinis naudingiau, juk visos puikiai zinom kokia zala plaukams nuo alkoholio  bigsmile.gif sausina.
o seip tai del mano tos kaukes  blink.gif jei buciau zinojus, kad po medaus man taip sukietes plaukai, ir kad as vos pajegsiu ta medu isplaut ir iskrapstyt  blink.gif tai zinokit nebuciau jo niekad dejus  blink.gif labai abejoju ar dar kada desiu ji......

tai gal tu dėjai vien medų ,nes aš tai dar įmaišau šio bei to ,tai medus puikiai išsiplauna thumbup.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Armani @ 2009 03 03, 18:41)
as kai dedu vien tik svoguna tai sueina man jie 3 (tokie neperdideli ) tai vienam kartuj visai galvai uztenka  rolleyes.gif
bet jau mane vyras varo is namu del to kvapo  doh.gif

oho ,kiek daug ,įtariu ,kad aš per mažai dedu ,vos puse ar viso nedidelio svogūno sulčių teišspaudžiu doh.gif O MB mano namie nebūna ,kai darau visokias procedūras ,tai nevirsta iš koto dėl kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 04, 10:00)
Aluje,brendyje,trauktineje ir yra esme,kad alkoholinis,tada veiksminga. blush2.gif  nes bealkoholinis alus - saldziai kartus tirpalas. g.gif

Et.. mastau gal imanoma i pirktine imaisyti naminiu ingredientu? lotuliukas.gif  ar cia jau mano fantazija? blush2.gif

as zadu deti paprasta alu,tik ji truputi pasildyti kad nereikalingas gazas ir laipsniai iseitu biggrin.gif o jei ir liks koks tai velniai nemate rolleyes.gif biggrin.gif

i pirktine gali drasiai maisyti ivairius aliejus,sviestus,eterini alieju,medu,taip pat ir i pirktines kondiskes smile.gif tik nepersistenk laikydama-valandos max per akis manau,visgi chemija smile.gif
Atsakyti

kaip keista del medaus... blink.gif
net nesitiki g.gif
kiausini pabandyk, jis gal tau labiau "plaunamas" pasirodys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 04 kovo 2009 - 10:29
QUOTE(Renatina @ 2009 03 04, 12:28)
kaip keista del medaus... blink.gif
net nesitiki g.gif
kiausini pabandyk, jis gal tau labiau "plaunamas" pasirodys..

nu ir man keista unsure.gif as pati nauoju naturalu medu bet ta dar nesukietejusi[siuo metu turi grikiu wub.gif ] bet ir ta kietaji istirpdzius dar su kuo pamaisius nemanau kad neissiplautu.galu gale medus visgi cukrus,siltam vandeni tirpsta,kaip gali neissiplaut unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 04 kovo 2009 - 10:56
Is vakaro issitepiau plaukus alyvuogiu aliejumi, uzsidejau maisiuka, kepure ir saldziai numigau. Bet ryte iskilo klausimas, ar galvos odai tokios naktines kaikes nekenkia, juk ji per alieju bei uzdeta maisiuka kvepuoti tai negali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 22:07)
hmm, as tai spec  buciau nepirkus is draugo nupylus..  g.gif
bealkoholini. ? as buciau  tuom normaliu alum skalavus  bigsmile.gif utenos melynu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o ramuneles man patiko plaukai minksti nedejau jokiu formavimo priemoniu, visai graziai sugule. plaukai.jei ar spalva blukins, tai isvis butu gerai.

o kad blukintu spalva ramuneles nepastebejai po plovimo? smile.gif
Atsakyti