Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Renatina @ 2009 03 03, 14:26)
buna be silikono mirksiukas.gif , ar tikrai nesi radusi tokios,kuri tiktu tau? pamegink,buna pakankamai kokybisku nesilikoniniu, be-sls-iniu kaukyciu greitam naudojimui namuose tomis pertraukelemis,kai nedarome naminiu maitinanciu kaukiu mirksiukas.gif

man silikonines dauguma tinka biggrin.gif siuo metu darau tik namines, o i pertraukas nedarau nieko, tiesiog uztepu balzamo ir palaistau plaukus rozmarinu vandenuku blush2.gif
Atsakyti
as duosiu pailseti nuo naminiu kaukiu(nors jau iprotis gavosi ir tiesiog sunku nieko netepti )
ir isbandinesiu nuovirus , ramuneliu dbr pasidariau. ax.gif lb noriu paziureti ar blukina spalva , o po to isbandinesiu alum praskalauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 02, 12:41)
Aš dabar sėdžiu su įprastine svogūnas ,medus ,alyvuogių  aliejus , kiaušinio trynys .ir dabar galvoju ,kad gal man labiau smirda po plovimo kiaušinis nei svogūnas? gal aš svogūno per mažai dedu? čia kažkuriam receptuky buvo parašyta ,kad net 40 ml svogūnų sulčių reikia blink.gif bet aš tai išspaudžiu tik iš nedidelės galvos ,tai man išeina gal 10-15 ml .O kiek jūs dedat tų sulčių?

as kai dedu vien tik svoguna tai sueina man jie 3 (tokie neperdideli ) tai vienam kartuj visai galvai uztenka rolleyes.gif
bet jau mane vyras varo is namu del to kvapo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!! Taip sauniai jus cia dalinates grozio receptais thumbup.gif Gal ir man patarsite. Po gimdymo turejau operacija ir jau 3 men.pastebejau,kad nebeauga plaukai. Bet ir neslenka.Tiesiog nebeauga. Pradejau gerti vitaminus na gal siek tiek poveikis jauciasi,net nezinau g.gif Patarkite kokia namine kaukyte galeciau uzsideti ,kad skatintu plauku augima ir padrekintu?
Atsakyti
na ka galiu pasakyti po vieno sykio nuo ramuneliu nuoviro plauku spalva nepasikeite , nepabalo lotuliukas.gif ir nepazaliavo(kitam forume skaiciau , kad gali igauti zalsva atspalvi ) na bet ar tik pradzia panaudosiu daujgiau sykiu , pamatysim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzavi @ 2009 03 03, 18:45)
Sveikos mergaites!! Taip sauniai jus cia dalinates grozio receptais  thumbup.gif  Gal ir man patarsite. Po gimdymo turejau operacija ir jau 3 men.pastebejau,kad nebeauga plaukai. Bet ir neslenka.Tiesiog nebeauga. Pradejau gerti vitaminus na gal siek tiek poveikis jauciasi,net nezinau g.gif  Patarkite kokia namine kaukyte galeciau uzsideti ,kad skatintu plauku augima ir padrekintu?

ricinos aliejukas skatina plauku augima ,
darant kauke galima butu ji panaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
As siansien nusipirkau dziovintu dilgeliu,tai ryt irgi bandysiu nuovirus daryt,paziuresim kas gausis.Kai isskalausiu tuo nuoviru manau nuskalaut poto vien su vandeniu nereikia ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 03 kovo 2009 - 20:14
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 03, 20:13)
As siansien nusipirkau dziovintu dilgeliu,tai ryt irgi bandysiu nuovirus daryt,paziuresim kas gausis.Kai isskalausiu tuo nuoviru manau nuskalaut poto vien su vandeniu nereikia ar ne? smile.gif

niu kad ne nereijkia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 18:27)
as duosiu pailseti nuo naminiu kaukiu(nors jau iprotis gavosi ir tiesiog sunku nieko netepti )
ir isbandinesiu nuovirus ,  ramuneliu dbr pasidariau.  ax.gif lb noriu paziureti ar blukina spalva , o po to isbandinesiu alum praskalauti  biggrin.gif

alu reiks ir man isbandyt bigsmile.gif kuri geriausia pirkti? lotuliukas.gif
Atsakyti
as uzsidejau siandie : kokosu aliejus + eterinis rozmarinu aliejus + medus . ax.gif
gutte, man rodos bealkoholini ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 03, 21:18)
as uzsidejau siandie : kokosu aliejus + eterinis rozmarinu aliejus + medus .  ax.gif
gutte, man rodos bealkoholini  ax.gif  bigsmile.gif

kaip kaukes poveikis? ax.gif
ir po to penkis lasus bealkoholinio i plaukus ir desimt i burna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 03, 22:21)
kaip kaukes poveikis?  ax.gif
ir po to penkis lasus bealkoholinio i plaukus ir desimt i burna  lotuliukas.gif

dar nesiploviau galvos. apie 3 h laikau lotuliukas.gif
Atsakyti