Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(Renatina @ 2009 03 03, 09:07)
g.gif  isplautu - ok. bet kodel ant isdziuvusiu? g.gif
Papildyta:
isdziovini? kodel? pries kauke plauni tik del dulkiu ir form.priemoniu? bet juk isplovus tai ir zvynelius atidarai, visai kaukei tinkamai priimti mirksiukas.gif , bet kodel tu juos isdziovini,pries tepdama kaukyte? g.gif

plaunu grynai del dulkiu...nes nenaudoju formavimo. nezinau, man rodos kad geriau deti ant sausu...isvedziau tokia teorija, kad aliejai geriau isisavinami ant sauso, nes riebalas netirpsta vandeny, tai neisigers i dregnus... blush2.gif ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 03, 12:14)
Aš tai išplaunu galvą su šampūnu ir ant šlapių iškart kaukę tepuosi, o paskui vėl perplaunu šampūnu. Tai papildomo darbo kaip ir nesigaunas  ax.gif  Bet kad reikia prisiruošti su tom kaukėm tai tikrai. Pusę dienos turi skirti plaukams. Gerai kai namie sėdžiu  nestuke.gif  Va kai gims antras vaikelis, tai nežinau kaip aš čia laiko rasiu  g.gif

manau,rasi 4u.gif Jei negalesi su kaukyte miegoti,jei turesi budeti su mazyliu,tai galesi diena jas "nesioti" - juk tiurbanas ant galvos neturetu trukdyti mirksiukas.gif,tik istaikysi momenta sampunu perplauti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 12:22)
va va skaitai , mano mintis 4u.gif  ,as  ir masciau gal panaudoti, pirktines kaukes , padaryti pertraujkele. gal bus  naudinga ir man ir plaukams  ax.gif

tikrai padaryk 4u.gif juk ir veidukui padariusios intensyvesni koki kursa,leidziama aprimti..

Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 03, 12:34)
plaunu grynai del dulkiu...nes nenaudoju formavimo. nezinau, man rodos kad geriau deti ant sausu...isvedziau tokia teorija, kad aliejai geriau isisavinami ant sauso, nes riebalas netirpsta vandeny, tai neisigers i dregnus... blush2.gif  ne?  mirksiukas.gif

o kam jam tirpt? g.gif ar tu ant slapios organines medz.riebala uzlasinsi,ar ant sausos,vis tiek jis isigers. Matai,kazkaip teigiama,kad isplauto plauko zvyneliai atsiveria - taip nukeliauja ir alieju geriai. Juk odai dedant kauke mes taip pat ja nupylinguojame ar bent nuplauname, poras atveriame mirksiukas.gif

trys-keturi,paieskokim daugiau info apie tai ir sugrizkim cia pasidalinti,ok? kad galva nesusisuktu nuo 2 teoriju lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 03 kovo 2009 - 12:07
o as padariau eksperimenta..viena karta dejau ant slapiu kaip rasoma,nu nezinau kas ten buvo,bet tarsi nieko nebuciau dejus unsure.gif plaukai baisiai tik susisiause doh.gif
o ant sausu kai dedu,tai glotnus lieka ir svelnus smile.gif

ir kas ten buna...gal nuo plauko dar priklauso unsure.gif

nu tik minusas vienas tu kaukiu..."nueda" spalvyte labai greitai..
Atsakyti
as manau kad nebus tragedijos ar ant sausu ar ant slapiu,cia kiekviena matom kaip kurios plaukas reaguoja,manau svarbiausia deti ANT SVARIU.t.y be nenuplaunamu kondicionieriu,be silikoniniu aliejuku,serumu,be formavimo priemoniu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 03, 12:10)

trys-keturi,paieskokim daugiau info apie tai ir sugrizkim cia pasidalinti,ok? kad galva nesusisuktu nuo 2 teoriju lotuliukas.gif

gal tu ir teisi, as tik galvoju kad dregme yra tarsi barjeras tiem aliejam geriau isiskverbt i plauka...nu nazau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 03, 13:33)
gal tu ir teisi, as tik galvoju kad dregme yra tarsi barjeras tiem aliejam geriau isiskverbt i plauka...nu nazau... g.gif

fig g.gif , cia gal kaip ir kiekvienu apskritai atveju - ir nuo plauko, ir nuo kitu kaukes sudedamuju elementu priklauso.....
pamaniau,kad turi special priezasciu,kodel lauki kol paukuciai pries kauke isdzius; gali buti,kad tu teisi,tau tiesiog taip geriau plaukas atrodo ir jaucias po kaukes sausuoju budu.
man asmeniskai tinka tiek sausasis,tiek slapiasis budai.
mano ilgi, banguojasi, juodas sokoladas naturaliai,ir dar 1-2tonais patamsinu kirpykloje beamonjakiais. galiukai normoj. tik truputi slinkimas vargina. pats plaukas storas, tamprus, zvilga. tiek basic info.
tad konkreciai maniesiems dideles itakos kazkaip iki siol nepastebejau kad darytu kaukes tepimas ant sausu svariu ar slapiu svariu plauku (ant nesvariu nebandziau lotuliukas.gif )
tik vienareiksmiskai galiu pasakyti,kad naudojant namines savadarbes kaukes plaukuciai sveikesni,nei apsileidus tenkinantis pret-a-porte produkcija lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 03, 13:18)
o as padariau eksperimenta..viena karta dejau ant slapiu kaip rasoma,nu nezinau kas ten buvo,bet tarsi nieko nebuciau dejus  unsure.gif plaukai baisiai tik susisiause  doh.gif
o ant sausu kai dedu,tai glotnus lieka ir svelnus  smile.gif

ir kas ten buna...gal nuo plauko dar priklauso  unsure.gif

nu tik minusas vienas tu kaukiu..."nueda" spalvyte labai greitai..

spejimas (nepatikrinau,tik speju) - gal kai tepame ant sausu (jei tiketume teigiama teorija,kad tada plauko zvyneliai uzsidare) - gal tada lieka kaukes sudedamuju gerybiu,pvz,aliejuku,apkibusiu plauka ir jie glotnina?
skamba logiskai.
reikia apeksperimentuoti placiau.
suveikia kaip butu gatavu produktu silikonas.
bet gi ziuuu,simtakart naturaliau ir sveikiau nei silikonas.

kartojuos,visiskas spejimas unsure.gif ,
bet jei katros plaukuciais sausesni, linke pustis ir veltis, tuomet turbut sausasis kaukiu dejimo budas buna efektyvesnis, juos paglotnina, paminkstina.. mastau.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 03 kovo 2009 - 13:16
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 03, 12:22)
va va skaitai , mano mintis 4u.gif  ,as  ir masciau gal panaudoti, pirktines kaukes , padaryti pertraujkele. gal bus  naudinga ir man ir plaukams  ax.gif

as tai nebezadu grizt prie pirktiniu kaukiu schmoll.gif gaila plauku vel silikonais ir kitais slamstais apkraut
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 03, 14:20)
as tai nebezadu grizt prie pirktiniu kaukiu  schmoll.gif  gaila plauku vel silikonais ir kitais slamstais apkraut

buna be silikono mirksiukas.gif , ar tikrai nesi radusi tokios,kuri tiktu tau? pamegink,buna pakankamai kokybisku nesilikoniniu, be-sls-iniu kaukyciu greitam naudojimui namuose tomis pertraukelemis,kai nedarome naminiu maitinanciu kaukiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 03, 14:50)
as tai nebezadu grizt prie pirktiniu kaukiu  schmoll.gif  gaila plauku vel silikonais ir kitais slamstais apkraut

Aš akivaizdžiai esu pastebėjus, kad nuo pirktinių kaukių, ampulių plaunant plaukai kuokštais eina doh.gif O naudojant namines ne ax.gif Tai tikrai nepirksiu daugiau, kažkokie keisti tie mano plaukai doh.gif
Atsakyti
na as dabar kai tikra blonde biggrin.gif ne i tema visiskai biggrin.gif
ale kurios tikit visokiais menuliais,tai sis savaitgalis puikus plauku kirpimui,dazymui ir pan 4u.gif

PLAUKU HOROSKOPAS KOVUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 03 kovo 2009 - 14:33
smile.gif+2009 03 03, 15:32-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 03, 15:32)
na as dabar kai tikra blonde biggrin.gif ne i tema visiskai biggrin.gif
ale kurios tikit visokiais menuliais,tai sis savaitgalis puikus plauku kirpimui,dazymui ir pan 4u.gif

PLAUKU HOROSKOPAS KOVUI

blond bombon', ar bandei alu?? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 03 03, 16:42)
blond bombon', ar bandei alu?? mirksiukas.gif

dar ne alaus neturiu,tik vyno biggrin.gif

bet renku info,stai ka turiu cool.gif

alaus sampunas smile.gif

1,5 puodelio alaus pavirti kol liks ktvirtadalis puodelio,atvesinti ir supilti i svelnu zoleliu sampuna,be silikonu ir pan.isplakti,plauti galva kaip iprasta,palaikyti 2 min.
cia nieko neraso kaip laikyt bet as visdelto pasideciau ji i saldytuva ir sunaudociau kuo greiciau,atsargumo delei.

alaus kondiske:

sumaisyti alu su medum,sutepti plaukus,palaikyti ir isskalauti.

skalavimo skystis su alum

mazdaug litras vandens,du saukstai obuoliu acto,7 lasai citrinu EA,puse puodelio alaus,5 lasai rosmarinu EA,5 lasai kalendulos EA(ypac rekomenduojamas blondems)nuskalauti isplautus plaukus,perplauti nereikia.

aluje esantys proteinau turetu padaryt jusu plaukus blizgancius ir purius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 03 kovo 2009 - 15:18