Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 19:02)
hmm. niu jie sausoki tokie yra . jauciu tas sausumas ir nedings plauku, nors ir desim metu deciau tas kaukes,  doh.gif toks jau plaukas yra . ir kaip nsn perskaijciau, kad jeijgu toks plaukas sausas  tai nereiskia kad jis nesveikas yra , tai trbut pradesiu tuom tiketi,  kad jo pakeisti nors biskuti tikrai neimanoma.

susitaikyk su tuo, kad plaukai visada bus sausesni - gi garbane esi, tokia plauko struktura mirksiukas.gif pas mane irgi tas pats, tai as ne nesitikiu jokiu stebuklingu rezultatu ax.gif tiesiog dziaugiuos, kad plaukai bent truputi geriau atrodo smile.gif
Atsakyti
O manieji prie saknu,pakakusis grazus,svelnus,o galiukai savo sruogom ir tokie sausi,net nezinau ka daryt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 02, 19:31)
O manieji prie saknu,pakakusis grazus,svelnus,o galiukai savo sruogom ir tokie sausi,net nezinau ka daryt. g.gif

kirpti bigsmile.gif jeigu neina ju 'atmaitinti' visom kaukem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 19:18)
susitaikyk su tuo, kad plaukai visada bus sausesni - gi garbane esi, tokia plauko struktura  mirksiukas.gif  pas mane irgi tas pats, tai as ne nesitikiu jokiu stebuklingu rezultatu  ax.gif  tiesiog dziaugiuos, kad plaukai bent truputi geriau atrodo  smile.gif

exactly! del tos pacios priezasties ir vertindamos kaukes poveiki musu plaukuciams, turime atsizvelgti i tai,kokie jie yra. garbaniukems ir banguotosioms juk truputi kitaip duota,nei lygiakasems (na,didziajai daugumai).
siulau nepamirsti trumpai "prisistatyti", kai giriam ar peikiam kuri kaukes receptuka ("ideius garbanems" arba "per sunki plonaplaukems" lotuliukas.gif )
mirksiukas.gif

Atsakyti
wacko.gif prisiciudinau as su kaukem doh.gif lotuliukas.gif siandien nusprendziau su bananu pasidaryt.. lotuliukas.gif is namu taip ir neisejau siandien..zodziu sutryniau i mase kaip ir liuks..nu bet plaukuose tiek liko visko nuo jo frusty.gif ..sedejau puse dienos su sukom ir po sruogele sukavau,kad iskristu viskas...nu daugiau jokiu bananu..nafik lotuliukas.gif ...

geriau medus ir aliejus tik...situose tai mirkti galetu parom jauciu plaukai..taip jau tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 02, 21:14)
wacko.gif prisiciudinau as su kaukem  doh.gif  lotuliukas.gif siandien nusprendziau su bananu pasidaryt..  lotuliukas.gif is namu taip ir neisejau siandien..zodziu sutryniau i mase kaip ir liuks..nu bet plaukuose tiek liko visko nuo jo  frusty.gif ..sedejau puse dienos su sukom ir po sruogele sukavau,kad iskristu viskas...nu daugiau jokiu bananu..nafik  lotuliukas.gif ...

geriau medus ir aliejus tik...situose tai mirkti galetu parom jauciu plaukai..taip jau tinka  thumbup.gif

oho bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 02, 21:14)
wacko.gif prisiciudinau as su kaukem  doh.gif  lotuliukas.gif siandien nusprendziau su bananu pasidaryt..  lotuliukas.gif is namu taip ir neisejau siandien..zodziu sutryniau i mase kaip ir liuks..nu bet plaukuose tiek liko visko nuo jo  frusty.gif ..sedejau puse dienos su sukom ir po sruogele sukavau,kad iskristu viskas...nu daugiau jokiu bananu..nafik  lotuliukas.gif ...

geriau medus ir aliejus tik...situose tai mirkti galetu parom jauciu plaukai..taip jau tinka  thumbup.gif

lotuliukas.gif zinai man taip buvo su kiausiniu. kazkur isgirdau kad gerai kiausinio kauke nu as ir suplakus pritepiau, o po to su karstoku vandeniu rolleyes.gif nai ir baltimas pasiliko plaukuose lotuliukas.gif oi vargau as tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 03 02, 23:14)

geriausia kaukes su bananu trint su blenderiu,jo neturint bent jau per sieteli.ir su avokadu taspats.taip pat geriau is jo daryt tyrele-pilt aliejaus,pieno grietines kiausu ar pan

kristute as tai tavo vietoj daryciau pertrauka ir panaudociau tik pirktines priemones..nes matyt pavargai ir tu ir plaukai priprato..pailsek o paskui sugrysi

as ir per tai perejau,ispradziu dejau labai vienus aliejus,po to to gero poveikio liko vis maziau,tada emiausi kaukiu,bet ir jei matau kad jau nelabai kas matos gero arba esu pavargus dedu visas pirktines ir tiek.man asmeniskai namines priemones yra dar ir hobis ir toks naminis spa,man reikalingas ne tik va atkaliau,pasirasau pliusiuka,man tai burtas,malonumas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 02, 18:54)
kuo toliau, tuo baisiau su manim  biggrin.gif dabar  namines kaukes dedu tik ant isplautu, isdziuvusiu plauku  ax.gif  gi visokios dulkes, nenuplaunami balzamai... doh.gif prisideda dar viena papildoma valanda plauku groziui  blush2.gif  man jau paranoja del plauku biggrin.gif

g.gif isplautu - ok. bet kodel ant isdziuvusiu? g.gif

Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 02, 19:11)
man taip pat jauciasi poveikis ant neplautu, bet noredama dar geresniu rezutatu, + prisiskaiciau SM zinuciu, darau kitaip. aisku atsibosta: plauni-naturaliai dziovini-tepi-lauki-vel plauni-dziovini.. doh.gif  galima pagalvot kad neturiu ka veikt, bet taip noriu graziu plaukuuuuu wub.gif

isdziovini? kodel? pries kauke plauni tik del dulkiu ir form.priemoniu? bet juk isplovus tai ir zvynelius atidarai, visai kaukei tinkamai priimti mirksiukas.gif , bet kodel tu juos isdziovini,pries tepdama kaukyte? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 03 kovo 2009 - 09:10
Aš tai išplaunu galvą su šampūnu ir ant šlapių iškart kaukę tepuosi, o paskui vėl perplaunu šampūnu. Tai papildomo darbo kaip ir nesigaunas ax.gif Bet kad reikia prisiruošti su tom kaukėm tai tikrai. Pusę dienos turi skirti plaukams. Gerai kai namie sėdžiu nestuke.gif Va kai gims antras vaikelis, tai nežinau kaip aš čia laiko rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 03, 13:14)
Aš tai išplaunu galvą su šampūnu ir ant šlapių iškart kaukę tepuosi, o paskui vėl perplaunu šampūnu. Tai papildomo darbo kaip ir nesigaunas  ax.gif  Bet kad reikia prisiruošti su tom kaukėm tai tikrai. Pusę dienos turi skirti plaukams. Gerai kai namie sėdžiu  nestuke.gif  Va kai gims antras vaikelis, tai nežinau kaip aš čia laiko rasiu  g.gif

as tai miegot su jom ismokau,jei ne tai kazin kaip ten su jom but,nes neturiu kada po namus plavinet su kosem ant galvos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 03, 01:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 03, 01:55)

kristute as tai tavo vietoj daryciau pertrauka ir panaudociau tik pirktines priemones..nes matyt pavargai ir tu  ir plaukai priprato..pailsek o paskui sugrysi

as ir per tai perejau,ispradziu dejau labai vienus aliejus,po to to gero poveikio liko vis maziau,tada emiausi kaukiu,bet ir jei matau kad jau nelabai kas matos gero arba esu pavargus dedu visas pirktines ir tiek.man asmeniskai namines priemones yra dar ir hobis ir toks naminis spa,man reikalingas ne tik va atkaliau,pasirasau pliusiuka,man tai burtas,malonumas wub.gif

va va skaitai , mano mintis 4u.gif ,as ir masciau gal panaudoti, pirktines kaukes , padaryti pertraujkele. gal bus naudinga ir man ir plaukams ax.gif
Atsakyti