Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

Man taip pat plaukai pagerejo pradejus naudoti namines kaukes. Dabar minkstesni, svelnesni ir blizga labiau blush2.gif nors dvieju rusiu kaukes tededu - arba medus+trynys+aliejus arba vienu aliejum visus plaukus istepu smile.gif dar gundausi pabandyti jogurto kokia kauke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 03 02, 15:30)
Aš į šaknis įtrinu ir dar likučius ant plaukų galiukų sutepu. O visiems plaukams ir šaknims aš darau medaus ir ricinos (ar alyvuogių aliejaus) kaukę arba tiesiog aliejum ištepu ir palaikau šiltai.
Šiaip pastebėjau, kad kai pradėjau naudoti visokias namines kaukes, tai plaukai tapo minkštesni, švelnesni, labiau blizga. Na ir slenka mažiau, bet čia gal labiau įtakojo, kad mažiau stresų dabar  smile.gif

aa aijsq, galvojau kad tokio kiekio uztenka visiem plaukams bigsmile.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 15:41)
Man taip pat plaukai pagerejo pradejus naudoti namines kaukes. Dabar minkstesni, svelnesni  ir blizga labiau  blush2.gif  nors dvieju rusiu kaukes tededu  - arba medus+trynys+aliejus arba vienu aliejum visus plaukus istepu  smile.gif  dar gundausi pabandyti jogurto kokia kauke bigsmile.gif

hmm, tai idomu kdl man negereja . g.gif gal jie jau tokie yra , ir nlb ka jiems imanoma padaryti, g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 16:56)
hmm,  tai idomu kdl man negereja . g.gif gal jie jau tokie yra , ir nlb ka jiems imanoma padaryti,  g.gif

tai gal tau ir taip geri tie plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 17:26)
aa aijsq, galvojau kad tokio kiekio uztenka visiem plaukams  bigsmile.gif
hmm,  tai idomu kdl man negereja . g.gif gal jie jau tokie yra , ir nlb ka jiems imanoma padaryti,  g.gif

O kiek laiko naudoji namines kaukes?
Atsakyti
Taigi kaip ir zadejau 4u.gif

ryte issiplovus galva praskalavau Svyturio alumi. blush2.gif ir neporaploviau,nereikia,juk tik taip stiprina plaukucius,del kvapo - nebuvo jo. bigsmile.gif turetu pagal viska stiprinti plaukus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 02, 18:35)
Taigi kaip ir zadejau 4u.gif

ryte issiplovus galva praskalavau Svyturio alumi. blush2.gif  ir neporaploviau,nereikia,juk tik taip stiprina plaukucius,del kvapo - nebuvo jo. bigsmile.gif  turetu pagal viska stiprinti plaukus. g.gif

vyrai gers alu, o mes ji ant galvos sau pilsim lotuliukas.gif
reiks pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
kuo toliau, tuo baisiau su manim biggrin.gif dabar namines kaukes dedu tik ant isplautu, isdziuvusiu plauku ax.gif gi visokios dulkes, nenuplaunami balzamai... doh.gif prisideda dar viena papildoma valanda plauku groziui blush2.gif man jau paranoja del plauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 02, 16:37)
O kiek laiko naudoji namines kaukes?

3 menesius pilnus tokius ax.gif ir visus sykius dejau kaukes kaip ploviau galva.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 02, 18:54)
kuo toliau, tuo baisiau su manim  biggrin.gif dabar  namines kaukes dedu tik ant isplautu, isdziuvusiu plauku  ax.gif  gi visokios dulkes, nenuplaunami balzamai... doh.gif prisideda dar viena papildoma valanda plauku groziui  blush2.gif  man jau paranoja del plauku biggrin.gif

man tai gaila galva plaut, po to det kaukes ir po to dar karta plaut doh.gif as dedu ant sausu neplautu ir poveikis matosi puikiai smile.gif nenaudoju nei nenuplaunamu balzamu, nei formavimo priemoniu
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 18:56)
3 menesius pilnus tokius  ax.gif ir  visus sykius dejau kaukes kaip ploviau galva.

tai tu jau gal nebepastebi nuo tokio dazno kaukiu naudojimo smile.gif gal pries tai buvo blogesnes bukles plaukai, o dabar palaipsniui gereja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 16:35)
tai gal tau ir taip geri tie plaukai  smile.gif

hmm. niu jie sausoki tokie yra . jauciu tas sausumas ir nedings plauku, nors ir desim metu deciau tas kaukes, doh.gif toks jau plaukas yra . ir kaip nsn perskaijciau, kad jeijgu toks plaukas sausas tai nereiskia kad jis nesveikas yra , tai trbut pradesiu tuom tiketi, kad jo pakeisti nors biskuti tikrai neimanoma.

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 17:46)
vyrai gers alu, o mes ji ant galvos sau pilsim  lotuliukas.gif
reiks pabandyt  biggrin.gif

as vis ruosiuosi ruosiuosi tuom aluciu praskalauti nes alaus pas mane visada yra , bet taip dar ir neisbandziau. ax.gif
Atsakyti
[quote=gutte86,2009 03 02, 17:59]
man tai gaila galva plaut, po to det kaukes ir po to dar karta plaut doh.gif as dedu ant sausu neplautu ir poveikis matosi puikiai smile.gif nenaudoju nei nenuplaunamu balzamu, nei formavimo priemoniu
Papildyta:

man taip pat jauciasi poveikis ant neplautu, bet noredama dar geresniu rezutatu, + prisiskaiciau SM zinuciu, darau kitaip. aisku atsibosta: plauni-naturaliai dziovini-tepi-lauki-vel plauni-dziovini.. doh.gif galima pagalvot kad neturiu ka veikt, bet taip noriu graziu plaukuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 17:59)
man tai gaila galva plaut, po to det kaukes ir po to dar karta plaut  doh.gif  as dedu ant sausu neplautu ir poveikis matosi puikiai  smile.gif  nenaudoju nei nenuplaunamu balzamu, nei formavimo priemoniu
Papildyta:

tai tu jau gal nebepastebi nuo tokio dazno kaukiu naudojimo  smile.gif  gal pries tai buvo blogesnes bukles plaukai, o dabar palaipsniui gereja  biggrin.gif

man tai irgi kazkaip gaijla du sykius plauti galva .

niu man tai atrodo jie tokie patys buvo.. tik tuos 2 sykius tikrai matesi poveikis, idomu kdl po to jau jo nebebuvo.
Atsakyti