Man taip pat plaukai pagerejo pradejus naudoti namines kaukes. Dabar minkstesni, svelnesni ir blizga labiau nors dvieju rusiu kaukes tededu - arba medus+trynys+aliejus arba vienu aliejum visus plaukus istepu dar gundausi pabandyti jogurto kokia kauke
QUOTE(Lenaa @ 2009 03 02, 15:30)
Aš į šaknis įtrinu ir dar likučius ant plaukų galiukų sutepu. O visiems plaukams ir šaknims aš darau medaus ir ricinos (ar alyvuogių aliejaus) kaukę arba tiesiog aliejum ištepu ir palaikau šiltai.
Šiaip pastebėjau, kad kai pradėjau naudoti visokias namines kaukes, tai plaukai tapo minkštesni, švelnesni, labiau blizga. Na ir slenka mažiau, bet čia gal labiau įtakojo, kad mažiau stresų dabar
Šiaip pastebėjau, kad kai pradėjau naudoti visokias namines kaukes, tai plaukai tapo minkštesni, švelnesni, labiau blizga. Na ir slenka mažiau, bet čia gal labiau įtakojo, kad mažiau stresų dabar
aa aijsq, galvojau kad tokio kiekio uztenka visiem plaukams
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 15:41)
Man taip pat plaukai pagerejo pradejus naudoti namines kaukes. Dabar minkstesni, svelnesni ir blizga labiau nors dvieju rusiu kaukes tededu - arba medus+trynys+aliejus arba vienu aliejum visus plaukus istepu dar gundausi pabandyti jogurto kokia kauke
hmm, tai idomu kdl man negereja . gal jie jau tokie yra , ir nlb ka jiems imanoma padaryti,
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 16:56)
hmm, tai idomu kdl man negereja . gal jie jau tokie yra , ir nlb ka jiems imanoma padaryti,
tai gal tau ir taip geri tie plaukai
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 17:26)
aa aijsq, galvojau kad tokio kiekio uztenka visiem plaukams
O kiek laiko naudoji namines kaukes?
Taigi kaip ir zadejau
ryte issiplovus galva praskalavau Svyturio alumi. ir neporaploviau,nereikia,juk tik taip stiprina plaukucius,del kvapo - nebuvo jo. turetu pagal viska stiprinti plaukus.
ryte issiplovus galva praskalavau Svyturio alumi. ir neporaploviau,nereikia,juk tik taip stiprina plaukucius,del kvapo - nebuvo jo. turetu pagal viska stiprinti plaukus.
QUOTE(Chanell @ 2009 03 02, 18:35)
Taigi kaip ir zadejau
vyrai gers alu, o mes ji ant galvos sau pilsim
reiks pabandyt
QUOTE(vaida L @ 2009 03 02, 16:37)
O kiek laiko naudoji namines kaukes?
3 menesius pilnus tokius ir visus sykius dejau kaukes kaip ploviau galva.
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 02, 18:54)
kuo toliau, tuo baisiau su manim dabar namines kaukes dedu tik ant isplautu, isdziuvusiu plauku gi visokios dulkes, nenuplaunami balzamai... prisideda dar viena papildoma valanda plauku groziui man jau paranoja del plauku
man tai gaila galva plaut, po to det kaukes ir po to dar karta plaut as dedu ant sausu neplautu ir poveikis matosi puikiai nenaudoju nei nenuplaunamu balzamu, nei formavimo priemoniu
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 02, 18:56)
3 menesius pilnus tokius ir visus sykius dejau kaukes kaip ploviau galva.
tai tu jau gal nebepastebi nuo tokio dazno kaukiu naudojimo gal pries tai buvo blogesnes bukles plaukai, o dabar palaipsniui gereja
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 16:35)
tai gal tau ir taip geri tie plaukai
hmm. niu jie sausoki tokie yra . jauciu tas sausumas ir nedings plauku, nors ir desim metu deciau tas kaukes, toks jau plaukas yra . ir kaip nsn perskaijciau, kad jeijgu toks plaukas sausas tai nereiskia kad jis nesveikas yra , tai trbut pradesiu tuom tiketi, kad jo pakeisti nors biskuti tikrai neimanoma.
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 17:46)
as vis ruosiuosi ruosiuosi tuom aluciu praskalauti nes alaus pas mane visada yra , bet taip dar ir neisbandziau.
[quote=gutte86,2009 03 02, 17:59]
man tai gaila galva plaut, po to det kaukes ir po to dar karta plaut as dedu ant sausu neplautu ir poveikis matosi puikiai nenaudoju nei nenuplaunamu balzamu, nei formavimo priemoniu
Papildyta:
man taip pat jauciasi poveikis ant neplautu, bet noredama dar geresniu rezutatu, + prisiskaiciau SM zinuciu, darau kitaip. aisku atsibosta: plauni-naturaliai dziovini-tepi-lauki-vel plauni-dziovini.. galima pagalvot kad neturiu ka veikt, bet taip noriu graziu plaukuuuuu
Papildyta:
man taip pat jauciasi poveikis ant neplautu, bet noredama dar geresniu rezutatu, + prisiskaiciau SM zinuciu, darau kitaip. aisku atsibosta: plauni-naturaliai dziovini-tepi-lauki-vel plauni-dziovini.. galima pagalvot kad neturiu ka veikt, bet taip noriu graziu plaukuuuuu
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 02, 17:59)
Papildyta:
tai tu jau gal nebepastebi nuo tokio dazno kaukiu naudojimo gal pries tai buvo blogesnes bukles plaukai, o dabar palaipsniui gereja
Papildyta:
man tai irgi kazkaip gaijla du sykius plauti galva .
niu man tai atrodo jie tokie patys buvo.. tik tuos 2 sykius tikrai matesi poveikis, idomu kdl po to jau jo nebebuvo.