Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams , 3 tema

4u.gif smagiai plepam kad rezultatai butu tokie bigsmile.gif
user posted image
arba tokie
user posted image
na arba tokie
user posted image bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
thumbup.gif pirma tema
thumbup.gif antra temaprasymas pirmiausia uzbaikime antra tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 21 vasario 2009 - 16:51
Arpaci thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 21, 17:59)

mergiotessss,jau kelios temukes susidare NAUJOS.
kur renkames?

Atsakyti
Gal pasiliekame čia? Ši tema buvo sukurta anksčiau jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 25, 18:16)
Gal pasiliekame čia? Ši tema buvo sukurta anksčiau jei neklystu  4u.gif

man atrodo, jo pirmesne sita smile.gif man tinka sita .
na o kita syki bombonkei leisim pasireijksti, jei niekas pries mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsistojam cia drinks_cheers.gif

P.S. antroji tema isbaigta, diskutuojam cia toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 25 vasario 2009 - 22:14
mergaites , svogunines kaukes siulau nelaikyti ilgai. as laikiau apie 8 val , plauku nenugrauze , jei kas bijote kad nugraus .
niu bet kaip isigere net islplovus jautesi,dbr nyksta tas kvapas , bet ar yra siek tiek.trbut svoguniukas iki pat plauko serdies isigere bigsmile.gif

idomu koks optimaliausias laikas laijkyti kaukes, ?
man atroo kad 3 val.
Papildyta:
jeigu skalauciau plaukus ramunelemis , kaip manote ar pasviesetu dazyti plaukai?niu nesitikiu kad nubals bigsmile.gif jie man svieseja po kiekvieno plovimo , bet gal ramuneles siek tiek prie to prisidetu kaip manote .?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 25, 23:29)
mergaites , svogunines kaukes siulau nelaikyti ilgai. as laikiau apie 8 val , plauku nenugrauze , jei kas bijote kad nugraus .
niu bet kaip isigere net islplovus jautesi,dbr nyksta tas kvapas , bet ar yra siek tiek.trbut svoguniukas iki pat plauko serdies isigere  bigsmile.gif

idomu koks optimaliausias laikas laijkyti kaukes, ?
man atroo kad 3 val.
Papildyta:
jeigu skalauciau plaukus ramunelemis , kaip manote ar pasviesetu  dazyti plaukai?niu nesitikiu kad nubals  bigsmile.gif  jie man svieseja po kiekvieno plovimo , bet gal ramuneles siek tiek prie to prisidetu kaip manote .?

as niekaip nesiryztu ant galvos svoguna deti doh.gif
as kaukes laikau kaip kada - medaus per nakti (kai miegu viena) o aliejines po kelias valandas diena:)
o kas del ramuneliu tai abejoju, ar tamsiai dazytus plaukus jos pasviesins g.gif jeigu butum blondine arba nedazytais plaukais, tada kibtu
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 22:44)
as niekaip nesiryztu ant galvos svoguna deti doh.gif 
as kaukes laikau kaip kada - medaus per nakti (kai miegu viena) o aliejines po kelias valandas diena:) 
o kas del ramuneliu tai abejoju, ar tamsiai dazytus plaukus jos pasviesins  g.gif  jeigu butum blondine arba nedazytais plaukais, tada kibtu

na as irgi abejoju, bet skaitau kad kitos bijo kad nepasviesintu plauku ten kokios kaukes ar nuovirai, tai ir galvoju gal sviesina .. ax.gif na ka darysi,.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 00:02)
na as irgi abejoju, bet skaitau kad kitos bijo kad nepasviesintu plauku ten kokios kaukes ar nuovirai, tai ir galvoju gal sviesina ..  ax.gif na ka darysi,.

cia diskutavo merginos, kad aliejai visi nuima kazkiek spalva.. as irgi noriu nusisviesint, ale niekaip neina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 23:24)
cia diskutavo merginos, kad aliejai visi nuima kazkiek spalva.. as irgi noriu nusisviesint, ale niekaip neina  doh.gif

va va , as ir citrinos ilasinu niu svieseja , bet noretusi kad labiau butu. ax.gif
nebutu sausi plaukai tai maciau kauke ar tai skalavima su citrina, jauiu tikrai nuestu, bet baisu kad ir plaukus nues . bigsmile.gif
nors ce skaiciau viena panele puse citrinos sulciu buvo ipylus i kauke. bliam as bijau tiek.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 22:24)
cia diskutavo merginos, kad aliejai visi nuima kazkiek spalva.. as irgi noriu nusisviesint, ale niekaip neina  doh.gif

jei tavo plaukai dazyti kirpykloje(ten dazai kaip taisykle geresni)nelabai pasviesesi g.gif as daziausi pries kaledas irgi tamsiai,darau kaukes aliejines ir visokias pries kiekviena plovima tai yra kas 5-6 dienas.Ir man jie nenusviesejo nors pries dazyma sviesus buvo.na jie po pirmu plovimu kiek pasviesejo ir viskas spalva stovi thumbup.gif jau 2 menesiai.
O del ramuneliu tai nezinau,gali pabandyti blogiau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti