smagiai plepam kad rezultatai butu tokie
arba tokie
na arba tokie
pirma tema
antra temaprasymas pirmiausia uzbaikime antra tema
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 21, 17:59)
mergiotessss,jau kelios temukes susidare NAUJOS.
kur renkames?
Gal pasiliekame čia? Ši tema buvo sukurta anksčiau jei neklystu
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 25, 18:16)
Gal pasiliekame čia? Ši tema buvo sukurta anksčiau jei neklystu
man atrodo, jo pirmesne sita man tinka sita .
na o kita syki bombonkei leisim pasireijksti, jei niekas pries
Apsistojam cia
P.S. antroji tema isbaigta, diskutuojam cia toliau
P.S. antroji tema isbaigta, diskutuojam cia toliau
mergaites , svogunines kaukes siulau nelaikyti ilgai. as laikiau apie 8 val , plauku nenugrauze , jei kas bijote kad nugraus .
niu bet kaip isigere net islplovus jautesi,dbr nyksta tas kvapas , bet ar yra siek tiek.trbut svoguniukas iki pat plauko serdies isigere
idomu koks optimaliausias laikas laijkyti kaukes, ?
man atroo kad 3 val.
Papildyta:
jeigu skalauciau plaukus ramunelemis , kaip manote ar pasviesetu dazyti plaukai?niu nesitikiu kad nubals jie man svieseja po kiekvieno plovimo , bet gal ramuneles siek tiek prie to prisidetu kaip manote .?
niu bet kaip isigere net islplovus jautesi,dbr nyksta tas kvapas , bet ar yra siek tiek.trbut svoguniukas iki pat plauko serdies isigere
man atroo kad 3 val.
Papildyta:
jeigu skalauciau plaukus ramunelemis , kaip manote ar pasviesetu dazyti plaukai?niu nesitikiu kad nubals jie man svieseja po kiekvieno plovimo , bet gal ramuneles siek tiek prie to prisidetu kaip manote .?
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 25, 23:29)
mergaites , svogunines kaukes siulau nelaikyti ilgai. as laikiau apie 8 val , plauku nenugrauze , jei kas bijote kad nugraus .
man atroo kad 3 val.
Papildyta:
man atroo kad 3 val.
Papildyta:
as niekaip nesiryztu ant galvos svoguna deti
as kaukes laikau kaip kada - medaus per nakti (kai miegu viena) o aliejines po kelias valandas diena:)
o kas del ramuneliu tai abejoju, ar tamsiai dazytus plaukus jos pasviesins jeigu butum blondine arba nedazytais plaukais, tada kibtu
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 22:44)
as niekaip nesiryztu ant galvos svoguna deti
as kaukes laikau kaip kada - medaus per nakti (kai miegu viena) o aliejines po kelias valandas diena:)
o kas del ramuneliu tai abejoju, ar tamsiai dazytus plaukus jos pasviesins jeigu butum blondine arba nedazytais plaukais, tada kibtu
na as irgi abejoju, bet skaitau kad kitos bijo kad nepasviesintu plauku ten kokios kaukes ar nuovirai, tai ir galvoju gal sviesina .. na ka darysi,.
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 26, 00:02)
na as irgi abejoju, bet skaitau kad kitos bijo kad nepasviesintu plauku ten kokios kaukes ar nuovirai, tai ir galvoju gal sviesina .. na ka darysi,.
cia diskutavo merginos, kad aliejai visi nuima kazkiek spalva.. as irgi noriu nusisviesint, ale niekaip neina
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 23:24)
cia diskutavo merginos, kad aliejai visi nuima kazkiek spalva.. as irgi noriu nusisviesint, ale niekaip neina
va va , as ir citrinos ilasinu niu svieseja , bet noretusi kad labiau butu.
nebutu sausi plaukai tai maciau kauke ar tai skalavima su citrina, jauiu tikrai nuestu, bet baisu kad ir plaukus nues .
nors ce skaiciau viena panele puse citrinos sulciu buvo ipylus i kauke. bliam as bijau tiek.
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 25, 22:24)
jei tavo plaukai dazyti kirpykloje(ten dazai kaip taisykle geresni)nelabai pasviesesi as daziausi pries kaledas irgi tamsiai,darau kaukes aliejines ir visokias pries kiekviena plovima tai yra kas 5-6 dienas.Ir man jie nenusviesejo nors pries dazyma sviesus buvo.na jie po pirmu plovimu kiek pasviesejo ir viskas spalva stovi jau 2 menesiai.
O del ramuneliu tai nezinau,gali pabandyti blogiau nebus