Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(Londi @ 2009 04 13, 21:51)
sveikos merginos... buvau si savitgali draugu vestuvese paryziuje... galvoju pasidalinsiu ispudziais su jumis
jaunoji prancuze, jaunikis is peru... 
galvojau pasisemsiu kokiu ideju...  nebuvo jokiu tradiciju... champagne reception, sveciu apie 150... kalbos kaip bebutu keista buvo pacioj pradzioj pries jauniesiems apsikeiciant zeidais... maistas  wub.gif ir saldumynai gurmaniski ko ir tiketumeis is paryziaus ...  bet jokiu atrakciju sveciams... grojo DJ...
tiesa sakant, verte mane susimastyti... ar ne per daug mes stengiames  savo vestuvems...  g.gif

Na, mano draugas nuolatos kartoja, kad musu vestuves labiau sou! Deka visokiu vedeju, fejerverku ir tt. Ir kai pagalvoju, mus, negyvenancius LT, lietuviskos kainos daznai gasdina, o tai kaip paprasta jauna pora tuokiasi, su lietuviskais atlyginimais, is ko jie limuzinus samdo ir pan.? Cia kaip su butais (pries krize): kainos Vakaru Europos, o atlyginimai vis dar Rytu Europos...
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 13, 20:29)
Na, mano draugas nuolatos kartoja, kad musu vestuves labiau sou! Deka visokiu vedeju, fejerverku ir tt. Ir kai pagalvoju, mus, negyvenancius LT, lietuviskos kainos daznai gasdina, o tai kaip paprasta jauna pora tuokiasi, su lietuviskais atlyginimais, is ko jie limuzinus samdo ir pan.? Cia kaip su butais (pries krize): kainos Vakaru Europos, o atlyginimai vis dar Rytu Europos...

is kitos puses kadangi mes negalim palepinti gurmaniskais patiekalais ... tenka stebinti kitomis atrakcijomis... bet is esmes vestuves LT brangus malonumas net ir su europiniais atlyginimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 04 13, 23:55)
is kitos puses kadangi mes negalim palepinti gurmaniskais patiekalais ... tenka stebinti kitomis atrakcijomis...  bet is esmes vestuves LT brangus malonumas net ir su europiniais atlyginimais  doh.gif

Nu nesakykit - aš kai MB skundžiausi, kaip viskas brangu suorganizuoti, jis man atsakė: Anglijoj net kuklios vestuvės 10 tūkst. svarų kainuoja, o mes čia kaži ko už kelis varganus tūkstantėlius litų tikimės... Žurnale vienam perskaičiau, kad vidurkis angliškų vestuvių yra 22 tūkst. svarų. Va jum ir europinės kainos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 04 13, 20:51)
sveikos merginos... buvau si savitgali draugu vestuvese paryziuje... galvoju pasidalinsiu ispudziais su jumis
jaunoji prancuze, jaunikis is peru... 
galvojau pasisemsiu kokiu ideju...  nebuvo jokiu tradiciju... champagne reception, sveciu apie 150... kalbos kaip bebutu keista buvo pacioj pradzioj pries jauniesiems apsikeiciant zeidais... maistas  wub.gif ir saldumynai gurmaniski ko ir tiketumeis is paryziaus ...  bet jokiu atrakciju sveciams... grojo DJ...
tiesa sakant, verte mane susimastyti... ar ne per daug mes stengiames  savo vestuvems...  g.gif

cia angliljoj irgi panasiai...
taciau mes vestuves juk organizuojames sau, o ne sveciams smile.gif tad ir norisi ne tik klabu ir champagne reception su gurmaniskais uzkandziais. taip galima ir kitas sventes pamineti ax.gif
cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 04 14, 08:02)
cia angliljoj irgi panasiai...
taciau mes vestuves juk organizuojames sau, o ne sveciams smile.gif tad ir norisi ne tik klabu ir champagne reception su gurmaniskais uzkandziais. taip galima ir kitas sventes pamineti ax.gif
cia mano nuomone  smile.gif

ir sau ir sveciams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 04 14, 20:51)
ir sau ir sveciams  mirksiukas.gif

sveciams netiesiogiai smile.gif visiems neitiksi, tad organizuojame taip, kaip mes isivaizduojame. mirksiukas.gif
ir pas mus tikrai nebus jokiu sou... mums svarbiausia muzikantus buvo issirinkti.
kaip MB pasake, mums demesys turi buti, o i sou ir taip nueiti galime wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 04 15, 16:26)
sveciams netiesiogiai smile.gif visiems neitiksi, tad organizuojame taip, kaip mes isivaizduojame. mirksiukas.gif
ir pas mus tikrai nebus jokiu sou... mums svarbiausia muzikantus buvo issirinkti.

O maniskis bijo vestuviu del vieninteles priezasties, kad ta diena bus demesio centre... smile.gif

Zmones labai skritingi, ir kiekvienas daro pagal savo supratima.
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 04 15, 17:26)

man kaip tik patinka organizuoti ri atlikti, todel ta diena darysime (bent dalinai) sou ir busime to sou atlikejai biggrin.gif na tiksliau bent jau keleta zaidimu zaisime, kur mes pagrindiniai dalyviai, po to soksim vietoj valso is anksto parengta soki. Kadangi mes jau susituoke, tai jaudulio per mazai, reikia scenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 04 15, 14:26)

zinoma visiems neitiksi ir is savo vestuviu cirko nereikia daryti... lotuliukas.gif bet pasistengti kad ir sau ir sveciams butu isimintina diena reikia.... drinks_cheers.gif ypac kad dauguma sveciu atskrenda is toli is stengiasi kad galetu buti kartu su mumis ta diena
Papildyta:
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 15, 21:16)
man kaip tik patinka organizuoti ri atlikti, todel ta diena darysime (bent dalinai) sou ir busime to sou atlikejai biggrin.gif na tiksliau bent jau keleta zaidimu zaisime, kur mes pagrindiniai dalyviai, po to soksim vietoj valso is anksto parengta soki. Kadangi mes jau susituoke, tai jaudulio per mazai, reikia scenos biggrin.gif

saunuoliai kad soki parenget.... thumbup.gif mes irgi repetuojam.... ne valsa bet ballroom stilium su visokiais apsisukimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 15, 22:16)

man irgi patinka organizavimas smile.gif
o mes irgi susituoke, tad jaudulio tikrai turetu buti maziau. CRM teko pakankamai prisijaudinti smile.gif
siaip MB nemegsta sokti, jei mes viena pora (nors siaip mes beveik visa laika sokiu aisktelej praleidziam), bet manau, kad cia bedu nekils smile.gif jau CRM kaip kaip ir praktika buvo mirksiukas.gif

beje, del uzsienieciu, as manau, kad jau jiems lietuviskos tradicijos kaip per tilta nesimas, sveciu stalo uzsedimas bus nematyta ir idomu smile.gif o dar plius keli zaidimukai ir sokiai pokiai smile.gif

ka jus mastote apie vidurnakti?
Atsakyti
sveikos,o kur jus mokotes sokti?pacios ar mokytojus samdot?mes turim viena mokytoja susirade ,bet gan daug nori,pagal mane 60e uz 45 min,bet turbut visvien imsim pamokeles kelias ,nes m b ne sokejas tikrai.dar reikia kokia faina muzika valsine susirast..
del vidurnakcio tai as uzsisakiau balionus su saltom ugnelem..
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 04 16, 09:32)
sveikos,o kur jus mokotes sokti?pacios ar mokytojus samdot?mes turim viena mokytoja susirade ,bet gan daug nori,pagal mane 60e uz 45 min,bet turbut visvien imsim pamokeles kelias ,nes m b ne sokejas tikrai.dar reikia kokia faina muzika valsine susirast..
del vidurnakcio tai as uzsisakiau balionus su saltom ugnelem..

mes patys mokomes sokti.
siaip kelios pamokos tikrai gerai, jei niekada nesi sokes...
as vaikystej pramoginius sokus. Bei mes kartu pastaruosius metus salsa, maringe, bachata sokam. tad susisoke ir pagrindiniai zingsniai ne beda, nes pamokos savo duoda.
siaip internete daug pavyzdziu yra, jei tik noro ir laiko yra smile.gif

as noreciau vidurnakti MB siurpriza padaryti, bet vis nenusprendziu ka... man dar dangaus zibintai grazu ax.gif
Atsakyti