QUOTE(Londi @ 2009 04 13, 21:51)
sveikos merginos... buvau si savitgali draugu vestuvese paryziuje... galvoju pasidalinsiu ispudziais su jumis
jaunoji prancuze, jaunikis is peru...
galvojau pasisemsiu kokiu ideju... nebuvo jokiu tradiciju... champagne reception, sveciu apie 150... kalbos kaip bebutu keista buvo pacioj pradzioj pries jauniesiems apsikeiciant zeidais... maistas ir saldumynai gurmaniski ko ir tiketumeis is paryziaus ... bet jokiu atrakciju sveciams... grojo DJ...
tiesa sakant, verte mane susimastyti... ar ne per daug mes stengiames savo vestuvems...
jaunoji prancuze, jaunikis is peru...
galvojau pasisemsiu kokiu ideju... nebuvo jokiu tradiciju... champagne reception, sveciu apie 150... kalbos kaip bebutu keista buvo pacioj pradzioj pries jauniesiems apsikeiciant zeidais... maistas ir saldumynai gurmaniski ko ir tiketumeis is paryziaus ... bet jokiu atrakciju sveciams... grojo DJ...
tiesa sakant, verte mane susimastyti... ar ne per daug mes stengiames savo vestuvems...
Na, mano draugas nuolatos kartoja, kad musu vestuves labiau sou! Deka visokiu vedeju, fejerverku ir tt. Ir kai pagalvoju, mus, negyvenancius LT, lietuviskos kainos daznai gasdina, o tai kaip paprasta jauna pora tuokiasi, su lietuviskais atlyginimais, is ko jie limuzinus samdo ir pan.? Cia kaip su butais (pries krize): kainos Vakaru Europos, o atlyginimai vis dar Rytu Europos...