Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(VBP @ 2009 03 31, 14:30)
Siaip cia ne i tema dabar: gal kuri nors zino, kaip priesvedybiniai kursai verciami i anglu kalba?
net nesu tikra, kaip jie lietuviskai vadinasi, tad vertimas i anglu kebloka...  blush2.gif

Noriu googl'inti, bet kol kas tik meta nuorodas i knygas...  schmoll.gif

jie vadinasi premarriage courses,mes juos praejom airijoj,labai patiko..ryt vaziuoju i LT,grizus papasakosiu kaip sekesi,bijau labai del baznycios kad man vienai neleis tu formu ir dokumentu uzpyldyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 03 31, 21:44)
Galbūt klystu, bet man rodos, kad tokie kursai rengiami tik katalikų bažmnyčios (bent jau ne liuteronų tai tikrai) ir UK gali būti sunku rasti, ten kažkokie lyg ir lietuviai tuos kursus rengia. Todėl angliško atitikmens gali ir nebūti. Bet nesu 100 proc. tikra... bet girdėjau, kad kažkokie lietuvaičiai (moteriškė lyg ir) pravedinėjo tuos kursus Anglijoje ir juos Lietuvoje priima kaip legitimačius.

QUOTE(AXTA @ 2009 03 31, 23:33)
jie vadinasi premarriage courses,mes juos praejom airijoj,labai patiko..ryt vaziuoju i LT,grizus papasakosiu kaip sekesi,bijau labai del baznycios  kad man vienai neleis tu formu ir dokumentu uzpyldyt g.gif

Aciu! sutinku, kad tik katalikai organizuoja kursus.
Cia yra lietuviu baznycia, bet labai toli nuo musu... 8h vakaro prasideda sekmadieniais, ir taip 6 kartus.... Tai bandom kazka kita rasti, o jei ne, ten vaziuosim. Girdejau, kad kursai labi idomus, tad norime isklausyti.

Tiesa, prie musu yra lenku baznycia, tai ten kursai yra anglu kalba. tik va, klausimas, ar mus priims... g.gif Eisime ketvirtadieni. gal pavyks.... ax.gif
Jei ne, toliau laie bandysime kelias savaites, o tada jau teks spresti, nes laikas bega....

Del formu baznycioje, tai mums dave forma namie uzpildyti. As su savim turiu. Tai as masciau, kad mes uzpildysime (reikia abieju parasu), o teveliai nunes... Mes tik vestuvems i LT dabar zadam grizti, jei niekas nepasikeis...

Gal baznycioj viskas bus gerai, nes CMR tikrai reikia abieju...
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 04 01, 07:51)
Del formu baznycioje, tai mums dave forma namie uzpildyti. As su savim turiu. Tai as masciau, kad mes uzpildysime (reikia abieju parasu), o teveliai nunes... Mes tik vestuvems i LT dabar zadam grizti, jei niekas nepasikeis...

Gal baznycioj viskas bus gerai, nes CMR tikrai reikia abieju...

cia ga irgi priklauso nuo baznycios ir nuo kunigo... g.gif nors mums sake kad abu turi dalyvauti pristatant dokumentus i baznycia...
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 04 01, 22:30)
cia ga irgi priklauso nuo baznycios ir nuo kunigo...  g.gif  nors mums sake kad abu turi dalyvauti pristatant dokumentus i baznycia...

dažniausiai kunigas nori pamatyti juanuosius - abu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilita7 @ 2009 04 02, 09:59)
dažniausiai kunigas nori pamatyti juanuosius - abu... mirksiukas.gif

mes pas kunigeli abu buvom, kai ejom susitarti del laiko ir kokiu dokumentu reikia... tikiuosi, kad dokumentus gali perduoti bet kas...
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 04 02, 12:46)
mes pas kunigeli abu buvom, kai ejom susitarti del laiko ir kokiu dokumentu reikia... tikiuosi, kad dokumentus gali perduoti bet kas...

aš ėjau tartis viena, mus užregistravo dėl laiko, bet sakė, kad geriausia dar būtų jei kartu ateitume. Viskas priklauso nuo kunigo.

Mes jau siunčiame pakvietimus... gerokai pavėluotai, beje, bet taip jau išėjo... o kitą šeštadienį aš jau suknelę matuosiuos smile.gif

beje, norėjau užklausti, ar žadat savo vyrams kažką dovanoti vestuvių proga... aš galvoju, gal erotinę fotosesiją pasidaryti ir jam foto padovanoti ax.gif

beje sugalvojau dar vieną triuką vestuvėms - žadu pasigaminti spalvotus lęšius ir pasirodyti vestuvių dieną dangaus žydrumo akimis smile.gif ką manot? atidengia veliumą bažnyčioj ir pamato tokias akis...
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 04, 18:26)
aš ėjau tartis viena, mus užregistravo dėl laiko, bet sakė, kad geriausia dar būtų jei kartu ateitume. Viskas priklauso nuo kunigo.

Mes jau siunčiame pakvietimus... gerokai pavėluotai, beje, bet taip jau išėjo... o kitą šeštadienį aš jau suknelę matuosiuos smile.gif

beje, norėjau užklausti, ar žadat savo vyrams kažką dovanoti vestuvių proga... aš galvoju, gal erotinę fotosesiją pasidaryti ir jam foto padovanoti ax.gif

beje sugalvojau dar vieną triuką vestuvėms - žadu pasigaminti spalvotus lęšius ir pasirodyti vestuvių dieną dangaus žydrumo akimis smile.gif ką manot? atidengia veliumą bažnyčioj ir pamato tokias akis...

Del dokumentu, tai tikrai daug kas nuo kunigo priklauso, kai kuriems reikia pateikti dokumentus del komunijos, o kitiems ne...
tiesa, mes uzsiraseme kursams biggrin.gif pradesim geguze, laukiu smile.gif

Mes pakvietimus pradejome dalinti pries pora savaiciu, bet vestuves dar uz 5iu men, gal ir peranksti, bet gales visi pasiplanuoti...
beje, musu vestuves ta pacia diena, tad tikrai manau, kad yra laiko smile.gif

del dovanos vyrui nieko nemasciau... jauciu, kad siurpriza padarysiu vestuviu metu (reikia kazka sumastyti)... jis man per CRM celebration suorganizavo latinu grupe, mano svajone vestuviu sventei wub.gif

del akiu, tai as zinau MB reakcija... jam nepatiktu, nes jam naturalums yra graziausia... o kokia tikroji spalva tavo akiu? artima melynai ar?
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 04, 19:26)

Manau cia kiekviena savaip sprendzia kuo nustebinti tiek savo isrinktaji, tiek svecius. Man spalvoti lesiai (as ir tuoksiuos su lesiais, nes mano regejimas poprastis) atrodo nenaturalu, kaip ir priauginti nagai, klijuotos blakstienos, padidinta krutine ir tt ir tt. Bet daugybe merginu su visais sitais dalykais gyvena ir yra labai laimingos... Pati mintis, atidengus pamatyti melynas melynas akis - gana oroginali, bet lesiu veliau neissimsi, visos nuotraukos bus su jais, o tai jau, man nepatiktu. Bet, kaip sakiau, kiekviena renkasi pati.
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 06, 19:23)
Manau cia kiekviena savaip sprendzia kuo nustebinti tiek savo isrinktaji, tiek svecius. Man spalvoti lesiai (as ir tuoksiuos su lesiais, nes mano regejimas poprastis) atrodo nenaturalu, kaip ir priauginti nagai, klijuotos blakstienos, padidinta krutine ir tt ir tt. Bet daugybe merginu su visais sitais dalykais gyvena ir yra labai laimingos... Pati mintis, atidengus pamatyti melynas melynas akis - gana oroginali, bet lesiu veliau neissimsi, visos nuotraukos bus su jais, o tai jau, man nepatiktu. Bet, kaip sakiau, kiekviena renkasi pati.

man visokie nagai, ragai ir blakstienos irgi ne prie širdies, bet kažką subtiliai kitokio pakeisti visai patinka. Mano pačios akys pilkšvai melsvos, todėl prie visko derėtų, tik tiek, kad būtų daug išraikingesnės spalvos. Bent jau kiek mačiau realiai žmonių, tai atrodo išties įdomiai ir natūraliai (jei plaukų spalva bei odos dera). Beje mano regėjimas irgi nelabai koks...
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 06, 21:38)
man visokie nagai, ragai ir blakstienos irgi ne prie širdies, bet kažką subtiliai kitokio pakeisti visai patinka. Mano pačios akys pilkšvai melsvos, todėl prie visko derėtų, tik tiek, kad būtų daug išraikingesnės spalvos. Bent jau kiek mačiau realiai žmonių, tai atrodo išties įdomiai ir natūraliai (jei plaukų spalva bei odos dera).  Beje mano regėjimas irgi nelabai koks...

o man pavyzdžiui blakstienų visai norėtųsi - pati visada tokia paprasta būnu, kad net neįdomu ax.gif bet tikrai sutinku - kas per daug, tas nesveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 06, 20:38)
man visokie nagai, ragai ir blakstienos irgi ne prie širdies, bet kažką subtiliai kitokio pakeisti visai patinka. Mano pačios akys pilkšvai melsvos, todėl prie visko derėtų, tik tiek, kad būtų daug išraikingesnės spalvos. Bent jau kiek mačiau realiai žmonių, tai atrodo išties įdomiai ir natūraliai (jei plaukų spalva bei odos dera).  Beje mano regėjimas irgi nelabai koks...

Mar irgi ne.... priauginti nagai, blakstienos ir pan nepatinka....

Jei tavo akys pilksvai melsvos, tai melynos lindzes atrodys naturaliai, ypac kai tos spalvotos lindzes nelabai stiprios. Ir jei gerai pamenu foto, tai sviesus tonai vyrauja.

Mano kolege turi zalias lenzes (aisku, ne ryskiai zalias), bet kai ji su jomis as nelabai pastebiu skirtumo.... aisku, jos akys rudos...
Atsakyti
sveikos merginos... buvau si savitgali draugu vestuvese paryziuje... galvoju pasidalinsiu ispudziais su jumis
jaunoji prancuze, jaunikis is peru...
galvojau pasisemsiu kokiu ideju... nebuvo jokiu tradiciju... champagne reception, sveciu apie 150... kalbos kaip bebutu keista buvo pacioj pradzioj pries jauniesiems apsikeiciant zeidais... maistas wub.gif ir saldumynai gurmaniski ko ir tiketumeis is paryziaus ... bet jokiu atrakciju sveciams... grojo DJ...
tiesa sakant, verte mane susimastyti... ar ne per daug mes stengiames savo vestuvems... g.gif

Atsakyti