Sveikutes. Na tas biurokratizmas susijes su MB. Mat tuokiames lietuvoj, tad visus dokus, kaip anksciau ir isvardijai reik verst i lietuviu kalba. Blogiausia ta jog ta pazima laisvo statuso jie isduoda jei iki vestuviu yra like 4 menesiai. Taciau tas yra jei sutuoktuves danijoje, taciau skaitant ta pati dokumenta angliskai nieko apie terminus neraso. O blogiausia kad MB isvaziuoja vos nemenesiui is DK ir susitikimas su klebonu pries pat velykas, o ten ir neglime uzdelst nes norim kataliskos santuokos, kadangi jis protestantas reikia gaut Vyskupo leidima, o tas ir uztrunka. Bet tikiuos viskas bus OK. juk maniskis tikrai nori mane vest

Papildyta:
Beje, kokiam mieste Danijoje jūs gyvenat? Ir kaip susipažinot?
[/quote]
Kai esam DK gyvename Odensej arba kartais netoli Svenborgo. Taciau ateinanti pumeti planuojame praleisti leituvpje. MB atvaziuoja pagal mainu programa i VLN studijuoti, o man Ir paskutiniai metai liko univere. Paskui planas grizt i DK, man ten labai patinka nors ir oras

Susipazinome mes Odensej, as ten studinau pagal pasikeitimu programa ir kazkaip iskart kritom vienas kitam i aki.

O jus kokiam mieste gyvenat? Kopene?
[/quote]