QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 08 04, 16:09)
Kaip fainai
bet jūs ir civilinę atšventėt su svečiais ir t.t., ar bent jau taip iš nuotraukų atrodo?
Mes tai tik dviese tebuvom
Pasirodysiu ir aš:
http://smg.photobuck...egena/vestuves/
Smagu
Man tao suknele patiko
Nu pas mus situacija tokia, kad abu is skirtingu zemyno pusrutuliu.... tad taip ir sventem, kad niekas nebutu nuskriaustas
QUOTE(Gerina @ 2009 08 05, 08:36)
Sveikos.
Ziuriu diskutavote del civilines ir baznytines santuokos. Kiekvienas renkasi kaip zmogui atrodo geriau.
As asmeniskai nenorejau keleto vestuviu datu, todel mes tuokemes tik Lietuvoje, ir tik baznycioje! Po to nuejom i metrikacijos biura tik liudijima issiimti. Zinoma, buvo tu dokumentu, bet mes juk is Lietuvos, priprate prie varinejimo nuo 1 langelio prie kito. Zinoma, vargina, kad maniskis pvz gimimo liudijima gauna per 5min, o as per 2 savaites, bet mano tikslas buvo vienos, bet rimtos ir grazios vestuves ir as ji pasiekiau. siaip, dabar Lietuvai esant ES viskas jau kur kas paprasciau, ir palyginus su mano drauge JAV ir dokumentais ten, tai Lietuva dar nebaisiausias variantas, manau.
Bet pasikartosiu, kiekvienos situacija labai skirtinga, tad ir pasirinkimai ivairus.
Taip, kiekvienos skirtinga... kai MB is Pietu Amerikos idomu kaip butu...
beje, gimimo liudijima mama iseme per diena.
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 08 05, 11:25)
Na aš iš Lietuvos, bet niekad nesupratau biurokratizmų, kyšių ir blatų ir niekad nepripratau.
Bet ką čia diskutuot, papasakok, geriau, daugiau apie savo vestuves. Kaip praėjo, ką darėt ir t.t.
sutinku!
beje, jei kam reiks... santuoka galima legalizuoti LT Metrikacijos biure arba per ambasada. Siaip LT truktu apie pora dienu. Aisku reikia pries tai turet apostile bei vertimus. Siandien teko sudalyvauti ambasadoj, tai spejau issiaiskinti ir tai.....