Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(debesyla @ 2009 07 22, 16:50)
Na ką, mielosios jaunamartės, pagaliau galiu pasidalinti savo internacionalinių vestuvių įspūdžiais ir nuotraukom  wub.gif
http://picasaweb.goo.../VestuviuDiena#  ax.gif
Dabar net liūdna, kad viskas jau pasibaigė...

Kaip grazu! Nuotaka tiesiog zydi biggrin.gif Labai didele sypsena, taigi manau, kad viskas pavyko, kaip ir turejo biggrin.gif

Beje, ir mane domintu, kokios gelytes puokstej, pas mus butent tokia temine spalvyte smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai labai labai!

QUOTE(Rania @ 2009 07 23, 09:27)
Laba, labai fainos nuotraukos  thumbup.gif
ir ten kur jus dviese  wub.gif
Is kokiu geliu tavo puokste? As noreciau kazko i melynuma...  ax.gif
Beje, man toks jausmas, kad as tave kazkur jau esu sutikus... ir pamerge, kur tavo galva laiko, irgi labai matyta...

Hm, nežinau, iš kur tu mane galėtum pažinoti? Pasirodyk, kaip atrodai! mirksiukas.gif O tos pamergės vardas Edita.

QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 07 23, 21:17)
Kaip grazu! Nuotaka tiesiog zydi biggrin.gif Labai didele sypsena, taigi manau, kad viskas pavyko, kaip ir turejo biggrin.gif

Pavyko dar geriau, nei turėjo, tokia laiminga dar niekada nebuvau wub.gif Aš pati nuotraukas žiūrėdama stebėjausi, iš kur toks "čyzas" visą dieną laikėsi, bet atrodė, kad niekas nuotaikos sugadinti negalėtų thumbup.gif

Puokštė buvo iš mėlynų hortenzijų (jei norėsit iš jų darytis, paprašykit floristės, kad duotų kolbutę vandeniui - aš visą dieną su tokia nešiojausi, ir puikiai išsilaikė, tik vandens reikia vis įpilti, kitaip per pusvalandį nuvys rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyla: 24 liepos 2009 - 23:32
QUOTE(debesyla @ 2009 07 25, 00:32)
Pavyko dar geriau, nei turėjo, tokia laiminga dar niekada nebuvau  wub.gif Aš pati nuotraukas žiūrėdama stebėjausi, iš kur toks "čyzas" visą dieną laikėsi, bet atrodė, kad niekas nuotaikos sugadinti negalėtų  thumbup.gif

Puokštė buvo iš mėlynų hortenzijų (jei norėsit iš jų darytis, paprašykit floristės, kad duotų kolbutę vandeniui - aš visą dieną su tokia nešiojausi, ir puikiai išsilaikė, tik vandens reikia vis įpilti, kitaip per pusvalandį nuvys  rolleyes.gif )

Gal gali placiau papasakot, ka veiket po fotosesijos, ar tiesiog buvo vakariene?
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 07 27, 18:49)
Gal gali placiau papasakot, ka veiket po fotosesijos, ar tiesiog buvo vakariene?

Visko buvo, vakarienė irgi smile.gif
Mes su fotografu ilgiau užtrukom, o visi kiti suėjo į salę - net nenumaniau, kad vedėjas slapčiom ryžių ir rožių žiedlapių prinešė, tai kai ir mes pagaliau užėjom, pasitiko su kruša, paskui tėvai su duona, vandeniu ir druska. Gavom keletą užduotėlių - lipom ant lėkštės, ieškojom vaikų kopūstuose, iš ryžių rankiojom pinigėlius (nustatyti, kas šeimoj bus atsakingas už finansus - tai vyras pririnko pilnas rieškučias, o paskutinę sekundę viską man suvertė biggrin.gif)
Labai visi alkani buvom, tai pirmiausiai pavalgėm. Tada žaidėm nedidelį a la susipažinimo žaidimuką, bet jis daugiausiai iš viso vakaro įspūdžių paliko. Vedėjas atnešė dubenį su spalvotais M&M's ir davė kiekvienam po kelis išsirinkti. Tada paaiškino, ką reiškia kiekviena spalva: mėlyna - papasakoti, kaip susipažino su jaunikiu arba jaunąja (juokingiausia, kai tą pasakoja tėvai biggrin.gif), žalia - pasižadėjimas jauniesiems, kitų spalvų neatsimenu, bet buvo pasiūlyti būsimam vaikui vardą, duoti jauniesiems patarimą, papasakoti kokią nors istoriją. Labai juokingų ir mielų ir jaukių akimirkų buvo wub.gif Dar žaidėm kėdžių žaidimą vyrams ir merginoms (pvz. vyrai turėjo kuo greičiau rasti ir atnešti moterišką batelį, papuošalą, galiausiai ir visą merginą). Čia ir ilgokai užtruko, paskui su vyru šokom pirmąjį šokį, pjovėm tortą, tada žaidėm šokių žaidimą (vėl vedėjas turėjo sudaręs dainų sąrašą, pakviesta pora išsirenka skaičių ir turi pagal tą dainą pašokti) - labai netikėta ir juokinga buvo, kai mano tėvam teko "Hard Rock Hallelujah", arba kai vyro brolis su pamerge šoko ančiukų šokį lotuliukas.gif O paskui kažkaip viskas natūraliai peraugo į šėliojimą. Mes nusiplovėm apie vidurnaktį, kiti dar liko kažkiek.
M, dar kažkurioj vietoj buvo dovanų teikimas, tai irgi prisikrizenom. Po šokio man rodos dar mečiau puokštę. Atrodo tiek. Man viskas iš to vakaro kaip per rūką, tokia apspangus buvau blush2.gif Atrodo, kaip ir nieko ypatingo neveikėm, bet labai gera buvo. Kažkaip man atrodo, svarbu, kad būtų žmogus, kuris visus kažkiek išjudina (ir nebūtinai jį smadyti reikia, gal turit šeimoj kas juokdarį wink.gif ), pradžioje visus pakutenti, o tada žmonės susibendrauja ir labai natūraliai viskas gaunasi. Aš turėjau programą sudariusi vakarui, nes labai bijojau, kad visi nuobodžiaus, o gal pusės iš to taip ir neįpaišėm, bet nesvarbu, išėjo taip, kaip turėjo išeiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 07 28, 16:52)
Aš turėjau programą sudariusi vakarui, nes labai bijojau, kad visi nuobodžiaus, o gal pusės iš to taip ir neįpaišėm, bet nesvarbu, išėjo taip, kaip turėjo išeiti  thumbup.gif

kaip tik teko savaitgali vestuvese lankytis, tai irgi pastebejau, kad vedejas labai daug duoda ir kad visko pagal plana nespeja. Bet labai idomu paskaityti, ka parasei thumbup.gif Zaidimu pas jus isties daug!

O kuria valanda baiges vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 07 28, 16:52)
kaip tik teko savaitgali vestuvese lankytis, tai irgi pastebejau, kad vedejas labai daug duoda ir kad visko pagal plana nespeja. Bet labai idomu paskaityti, ka parasei thumbup.gif Zaidimu pas jus isties daug!
O kuria valanda baiges vestuves?

Aš visad sakau, kad geriau pasiruošti ir to nepanaudoti, negu nepasiruošti ir po to plaukus tampyti, stengiantis kažką originalaus ekspromtu sugalvoti blush2.gif
Išsiskirstėm iki pirmos, nors, manau, merginos dar ilgai būtų šėlusios rolleyes.gif Na, bet ką padarysi, kad pas mus toks ratelis nedidelis buvo - vyresni pavargo, o jaunesnių mažoka buvo biggrin.gif
Bet ir tau, žiū, šventė ant nosies 4u.gif Kaip sekasi planuoti?
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 07 31, 07:35)
Aš visad sakau, kad geriau pasiruošti ir to nepanaudoti, negu nepasiruošti ir po to plaukus tampyti, stengiantis kažką originalaus ekspromtu sugalvoti  blush2.gif
Išsiskirstėm iki pirmos, nors, manau, merginos dar ilgai būtų šėlusios  rolleyes.gif Na, bet ką padarysi, kad pas mus toks ratelis nedidelis buvo - vyresni pavargo, o jaunesnių mažoka buvo  biggrin.gif
Bet ir tau, žiū, šventė ant nosies  4u.gif Kaip sekasi planuoti?

Jo, jau greit ant nosies biggrin.gif

Na mes kaip ir viska turim, tereikia tokias smulkmenas, kaip stalo korteles, mini papuosimai suruost ir sukoordinuot, kad viskas, ka jau suorganizavom, i vyktu.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Tikiuos nesupyksit jei trumpam prisijungsiu. Savo vestuves jau atsokau praeita vasara, bet kaip man visos sitos informacijos reikejo pernai.... verysad.gif verysad.gif As niekad sios temeles neuztikau. Labai smagu kad galit viena kitai padeti. Mes kai neturejom pakankamai info tai metrikacija darem UK (vyras skotas) o Lt turejom ziedu palaiminima nes galvojom kad i baznycia mano vargso bedievio neileis...
Debesyla, nuotraukos baisiai fainos, labai stipriai atsispindi jausmai vienas kitam wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Dar nespejau visos temeles perskaityti bet tikiuos pamatyti daugiau foto. smile.gif
Reikia atidaryti nauja temele- Internacionaliniu vestuviu albumai. smile.gif smile.gif
Sekmes planuojant! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(violet79 @ 2009 07 31, 21:06)
Sveikos mergaites,
Tikiuos nesupyksit jei trumpam prisijungsiu. Savo vestuves jau atsokau praeita vasara, bet kaip man visos sitos informacijos reikejo pernai.... verysad.gif  verysad.gif  As niekad sios temeles neuztikau. Labai smagu kad galit viena kitai padeti. Mes kai neturejom pakankamai info tai metrikacija darem UK (vyras skotas) o Lt turejom ziedu palaiminima nes galvojom kad i baznycia mano vargso bedievio neileis...
Debesyla, nuotraukos baisiai fainos, labai stipriai atsispindi jausmai vienas kitam wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Dar nespejau visos temeles perskaityti bet tikiuos pamatyti daugiau foto. smile.gif 
Reikia atidaryti nauja temele- Internacionaliniu vestuviu albumai.  smile.gif  smile.gif
Sekmes planuojant!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika, junkis junkis, cia panasu, kad tik as belikau lotuliukas.gif
Isties daug sunkumu, ypac administraciniu, registruojant tokias santuokas, o ka jau kalbeti apie giminiu kalbas ir uzavimus, kad kas cia per misrios santuokos, kokie cia dabar nukrypimai... kazkaip kilo noras kurti tinklapi su visa info, kur tokios poros galetu viska graziai ir lengvai issiaiskinti, nes visokiose institucijose niekas pernelyg nesivargina tau kazko paaiskinti, o tik siuntineja nuo vieno langelio prie kito.
Atsakyti
Sutinku, man kai reikejo skambinau i LT ambasaba, tai pasakojo ka daryti reik ilgai ir kai pabaige as jau pradzia buvau uzmirsus... blink.gif blink.gif blink.gif Todel ir nusprendem susirasyti UK.
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 08 01, 00:58)
Sutinku, man kai reikejo skambinau i LT ambasaba, tai pasakojo ka daryti reik ilgai ir kai pabaige as jau pradzia buvau uzmirsus... blink.gif  blink.gif  blink.gif  Todel ir nusprendem susirasyti UK.

mes lygiai del tos pacios priezasties susirasem Danijoj. Dabar pavarde Danijoj vienokia, Lietuvoj kitokia, statusas Danijoj vienas, Lietuvoj kitas biggrin.gif Bet po truputi susitvarkysim, ner ko skubet.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 08 01, 00:44)
mes lygiai del tos pacios priezasties susirasem Danijoj. Dabar pavarde Danijoj vienokia, Lietuvoj kitokia, statusas Danijoj vienas, Lietuvoj kitas biggrin.gif Bet po truputi susitvarkysim, ner ko skubet.

O man klausimas toks kilo - jums susituokus Danijoj, tavo pavardę danišką Lietuvoj pasų poskyris taip ir įrašo, ar vistiek lietuviškai perrašo? (Na nebent tavoji be jokių "alfabetinių nukrypimų", tada, aišku, pasisekė blush2.gif )
Atsakyti