Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(Gerina @ 2009 06 23, 13:21)
Del programeles, tai manau, ivairuoja nuo baznycios.
O VBP kas ne per velu, nesupratau klausimo.

slank.gif_time_1248469200_text_Iki+vestuvi%F8+liko.gif[/img][/url]

Sutinku del skirtingu programu, bet jei misiu nera, tai dazniausiai buna visur labai panasiai...
Mums jokios knygutes nedave, tad ir noredama negaleciau isversti...

Jei gerai supratau, tai cia del grizimo i sventes vieta komentavau...
Atsakyti
Dar ir mes su MB likom neženoti smile.gif Bet irgi nedaug aš čia kalbėjau su jumis blush2.gif Norėjau paprašyti, gal ir man kuri galėtumėt atsiųsti tą programėlę bažnyčiai į linadaine@gmail.com? Mums liko dar pusantro mėnesio, bet smulkmenų dar be galo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linxma: 23 birželio 2009 - 21:06
QUOTE(Linxma @ 2009 06 23, 20:05)
Dar ir mes su MB likom neženoti smile.gif Bet irgi nedaug aš čia kalbėjau su jumis  blush2.gif Norėjau paprašyti, gal ir man kuri galėtumėt atsiųsti tą programėlę bažnyčiai į linadaine@gmail.com? Mums liko dar pusantro mėnesio, bet smulkmenų dar be galo...

Laba ryta smile.gif

Persiunciau, ka turiu mirksiukas.gif
Mums daugiau laiko, bet irgi dauuuuuuuug smulkmenu... doh.gif ypac, kai grisim likus savaitei pries.... bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Ka tik ilgiausia laiska baigiau apie Lietuva... tad maniau, kad gali ir Jums praversti smile.gif
Siunciu labai gera puslapi apie LT: http://www.lietuvosm...ndex.php?lang=1
Cia aktualiau toms, kuriu sveciai ne vien is LT susirenka smile.gif
Bet siaip... as ir pati dar nesu maciusi nieko panasaus: marsrutai, foto, zemelapiai, aprasymai, video thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Schroedingers Cat,2009 06 22, 21:01]
Šampą mielai paimtume, tik kad su logistika problemos: mes LT labai trumpai būnam ir nieko nespėjam sad.gif
o kur jus bunat? smile.gif alaus pa smus mazai gere, nes toje saleje nebuvo, reikejo lipti i kita auksta, ir vyru daug nebuvo ir nebuvo karsta, taip ir gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 06 23, 01:08)
aga, greitai Cicos vestuves  biggrin.gif  Lakstom per dienas akis isdege.

na va, kai pakibini, tai visos atsiliepia biggrin.gif Fluffy dar liko neapsireiškusi smile.gif
O kokias smulkmenas čia taip aktyviai derinat? Aš kažkaip neįsivaizduoju, ką paskutinę savaitę išvis reiks veikti, išsskyrus viską pasitvirtinti, kad laiku ir vietoj būtų. Nes jau dabar beveik viskas kaip ir padaryta ax.gif Bet ką aš žinau kaip ten bus biggrin.gif

QUOTE(Gerina @ 2009 06 23, 09:37)
O scenarijus, tai dar nera labai tikslus. Nes musu ceremonija tik 15 val, tai mes neturime labai aug laiko. Bet po ceremonijos mes irgi vieni, kaip ir Tu vaziuojame fotografuotis su liudininkais tik. Visi kiti eina i kavine, vaziuoja i sodyba ar namo. Tad musu pietus pradides tik apie 20 val. Ir kol kas dar nesu gerai nusprendusi kurias lietuviskas tradicijas naudosime. Turime vedeja, tai kazkas bus is jo. Bet siaip, tai tos kalbos nemazai laiko uzims, kaip supratau...

oho, kokia didelė pertrauka. ką jūs per ją darysit? ar jūs fotosesiją per labai skirtingas vietas išplečiate?

QUOTE(Linxma @ 2009 06 23, 22:05)
Dar ir mes su MB likom neženoti smile.gif Bet irgi nedaug aš čia kalbėjau su jumis  blush2.gif Norėjau paprašyti, gal ir man kuri galėtumėt atsiųsti tą programėlę bažnyčiai į linadaine@gmail.com? Mums liko dar pusantro mėnesio, bet smulkmenų dar be galo...

tai prašom plačiau parašyti wink.gif kaip kas ir kur biggrin.gif

QUOTE(angelicious @ 2009 06 24, 13:32)

o kur jus bunat? smile.gif alaus pa smus mazai gere, nes toje saleje nebuvo, reikejo lipti i kita auksta, ir vyru daug nebuvo ir nebuvo karsta, taip ir gavosi smile.gif

būnam Vilniuj. pas mus vyrų tikrai daug ir daug jų labai "aliniai". Tai manau MB jau net nekvestionuoja, ar mes alaus turėsim, ar ne. Ir šiaip manau patikėsiu jam šią užduotį - gėrimus planuoti, man asmeniškai kol vyno yra, tol gerai biggrin.gif
Atsakyti
būnam Vilniuj. pas mus vyrų tikrai daug ir daug jų labai "aliniai". Tai manau MB jau net nekvestionuoja, ar mes alaus turėsim, ar ne. Ir šiaip manau patikėsiu jam šią užduotį - gėrimus planuoti, man asmeniškai kol vyno yra, tol gerai biggrin.gif
[/quote]
as liepos 5 vaziuosiu i vilniu, galiu atvezti mirksiukas.gif arba gal patys link juros trauksit iki vestuviu?
Atsakyti

oho, kokia didelė pertrauka. ką jūs per ją darysit? ar jūs fotosesiją per labai skirtingas vietas išplečiate?

Pertrauka visai ne ilgai, jei skaiciuoji. Apie valanda trunka ceremonija, sveikinimai ir panasiai. Taigi anksciausiai 16 mes pajudam link fotografavimosi. Tai darome apytiksliai iki 18 val. 2val manau tikrai nera daug. O po to, vaziuojame i sventimo vieta 60km nuo Vilniaus, taigi - grubiai valanda. Tada as noriu nusifotografuoti su sveciais, ten minimalus sutikimas, ir patys pietus apie 20 val, mano paskaiciavimais. Ir jei angeliciuos velavo 2 valandas, nors lijo lietus ir nejodinejo su arkliais, tai as is vis pradedu abejoti ar mano planas yra realus... Na, nebent maniskis sakys: JAU LAIKAS, nes cia zmones gana punktualus ir jis nenores, kad ten sveciai musu nusilauktu.

O paskutine savaite tai tikrai turesi ka veikti. Vien manikiurai, pedikiurai, depiliacijos, dar atvykstantys sveciai, i baznycia reiks uzsukti ir dar gal kazkas islys. Nezinau, gal Tu idealiai susiplanavusi, bet kadangi daug zmoniu i tai itraukta, tai negali buti garantuota uz juos...

Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 06 24, 22:53)
O paskutine savaite tai tikrai turesi ka veikti. Vien manikiurai, pedikiurai, depiliacijos, dar atvykstantys sveciai, i baznycia reiks uzsukti ir dar gal kazkas islys. Nezinau, gal Tu idealiai susiplanavusi, bet kadangi daug zmoniu i tai itraukta, tai negali buti garantuota uz juos...

Na tu tikriausiai teisi smile.gif jei skaiciuojam nuo ceremonijos pradzios iki valgymo pradzios, tai pas mus panasiai bus, as is poradziu supratau siek tiek ne taip smile.gif
del suplanavimo tai nezinau, depiliacija daraus pati (kankinimo masina turiu biggrin.gif), manikiuras pedikiuras kiek jau ten truks: jokiu priklijuojamu nagu ar nagu "dailiu" vis tiek nesidarysiu. Zinau, kad bus smulkmenu, tiesiog kazkaip atrodo, kad isvengsim "neturejimo net pavalgyt paskutine savaite" ir skirsim daugiau savo malonumui nei lakstymui. Nes jokiu darbu isskyrus savo grozio puoselejimo ax.gif ir sveciu pasitikimo paskutinei savaitei nesu palikus. Todel ir klausiu, ka kiti daro tom paskutinem akimirkom.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 06 26, 19:53)
Na tu tikriausiai teisi smile.gif jei skaiciuojam nuo ceremonijos pradzios iki valgymo pradzios, tai pas mus panasiai bus, as is poradziu supratau siek tiek ne taip smile.gif
del suplanavimo tai nezinau, depiliacija daraus pati (kankinimo masina turiu biggrin.gif), manikiuras pedikiuras kiek jau ten truks: jokiu priklijuojamu nagu ar nagu "dailiu" vis tiek nesidarysiu. Zinau, kad bus smulkmenu, tiesiog kazkaip atrodo, kad isvengsim "neturejimo net pavalgyt paskutine savaite" ir skirsim daugiau savo malonumui nei lakstymui. Nes jokiu darbu isskyrus savo grozio puoselejimo ax.gif  ir sveciu pasitikimo paskutinei savaitei nesu palikus. Todel ir klausiu, ka kiti daro tom paskutinem akimirkom.

Na, as is principo irgi nezadu ten lakstyti galvos nepakeldama, bet kas ten zino. Prisiklausiau is draugiu, kai 5ienio vakara fotografas pranesa, kad kazkas is siemos mire, ir jis siulo kazka kita i jo vieta, tai manau niekad nezinosi. Tiesiog dauguma arba dirba, arba siaip megejai pasilikti paskutine minute, arba pradeda nerimauti. As tikiuosi viso to isvengti, bet kas cia zino... Wat po vestuviu tai bus aiskiau ar paskutine savaite skiriasi nuo pries tai esanciu, ar imanoma ja ir ramiai isgyventi smile.gif
Atsakyti
Labai daug priplepejusios merginos thumbup.gif bet perskaiciau viska..

Musu ceremonija irgi 15val. o sodyboje planuojam nuo 19 ar 20 val. tikiuosi uzteks laiko pasivazineti ir pasifotkinti, tik nzn ka sveciai veiks visa ta laika. Mes turim palinkejimu knyga, tai galvoju padesim gerai matomoj vietoj su dideliu skelbimu kad kiekvienas turi pasisakyti nors po kelis zodelius tai tegul ir raso visi biggrin.gif beto tegul sodyba apziuri, miegamas vietas is anksto issirenka ir pan...

Turiu viena problemele su scenarijumi. Kaip jus daret pacia pradzia? mes nedarysim pagal LT tradicijas, mes susitiksim tik baznycioje, mane tetis atves.
O kaip pamerges, pabroliai, pirsliai? Kur jie renkasi?

Prasau padekite ax.gif
Atsakyti
Niu ką aš galiu apie mus su MB papasakoti smile.gif kadangi darom po šventę it Lietuvoje, ir Vengrijoje, tad lietuviška nelabai vestuvės, vadinam išlydėtuvėmis, nes į dvejas vestuves įsijausti mums tikriausiai nepavyktų smile.gif Tad LT bus registracija CMB ir po jos šventė, išsirinkome gan neblogą vietą ant Nemuno šlaito Birštone, "Katrališkojoje rezidencijoje". LT nedarysim nuotraukų su fotografais, tad po ceremonijos, kuri vyks 16:30 iškart važiuosime su visais svečiais į Birštoną. Iš lietuviškų vestuvių tradicijų kaip ir nieko nebus, niu gal sutikimas su duona, jei tėvai sutiks. Va tik ką pagalvos kapela "Sutaras", bet mes jų prašome daugiau šokių, žaidimų, net ne tiek susijusių su vestuvėmis, o šiaip kad išjudintų svečius. Pietų metu bus styginių kvartetas, turėtų būti labai ypatinga wub.gif Niu o vakaro pabaigai bus įrašai, karaoke, truputį bijau, kad mano giminės ir draugai nėra itin aktyvūs, bet gal kaip nors smile.gif

O po dviejų savaičių bus vestuvės Vengrijoje, pas MB, tai ten jau bus vestuviškiau smile.gif Bet iš lietuviškų tradicijų gal nieko 4u.gif

VBP, ačiū už programėles!
Atsakyti