Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(Canana @ 2009 06 07, 11:39)
MB del baznytines satuokos ir palaiminimo sutinka ir pritaria. Del vaiku auklejimo nenoriu klausti, nes nemanau kad sutiks.

viena is salygu tuokiantis su ne kataliku kad pasizadi kiek imanoma aukleti vaikus katalikiskai... ax.gif
as pati esu istekejus uz musulmono... jis labai atviras ir sutinka su vaiku auklejimu..
mus sutuoke vilniaus katedroje... bet kaip ir minejau be kursu islaikymo reikejo gauti ir vyskupo leidima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 06 09, 22:00)
viena is salygu tuokiantis su ne kataliku kad pasizadi kiek imanoma aukleti vaikus katalikiskai...  ax.gif
as pati esu istekejus uz musulmono... jis labai atviras ir sutinka su vaiku auklejimu..
mus sutuoke vilniaus katedroje... bet kaip ir minejau be kursu islaikymo reikejo gauti ir vyskupo leidima  smile.gif

mes dabar kaip tik baigiam lankyti kursus, tai irgi ta pati tvirtino: jei kita religija, vaikai turi buti auklejami katalikiskai, jei nori, kad santuoka butu palaiminama baznycioje...
bet cia tikrai daug kas priklauso nuo kunigo.
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 06 10, 10:07)
mes dabar kaip tik baigiam lankyti kursus, tai irgi ta pati tvirtino: jei kita religija, vaikai turi buti auklejami katalikiskai, jei nori, kad santuoka butu palaiminama baznycioje...
bet cia tikrai daug kas priklauso nuo kunigo.

Na, bet juk logiskai mastant, tai ko tuoktis, kataliku baznycioje, jei vaikus planuoji aukleti kitos religijos pagrindu? Ten tuomet ir tuoktis reiketu. Kitas klausimas ka reiskia "aukleti kataliskai", tik idiegti tas vertybes, nuolat lankyti baznycia, ar pakrikstyti. O vyskupo leidimo reikia bet kuriuo atveju, kai kita religija, ir kai kurie kunigai tingi tuo uzsiimti. Bet Canana, atveju, tai as pirmiausia labai rimtai pasisnekeciau su brangiausiu, nes tos temos niekur nedings, jos 1 diena vis tiek islys! Gal paaiskes, kad ta santuoka baznycioje Jums visai nereikalinga, nes tik Tu tiki ja. O klausima del vaiku kunigas butinai uzduoda. Mes pakaikem ant gana nedogmatisko kunigo, kur nesidomejo kiek kartu mylimes (kaip cia kazkur skaiciau), bet del to pasizadejimo aukleti tai klause net 2 kartus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 10 birželio 2009 - 12:53
QUOTE(Gerina @ 2009 06 10, 13:51)
Na, bet juk logiskai mastant, tai ko tuoktis, kataliku baznycioje, jei vaikus planuoji aukleti kitos religijos pagrindu? Ten tuomet ir tuoktis reiketu. Kitas klausimas ka reiskia "aukleti kataliskai", tik idiegti tas vertybes, nuolat lankyti baznycia, ar pakrikstyti. O vyskupo leidimo reikia bet kuriuo atveju, kai kita religija, ir kai kurie kunigai tingi tuo uzsiimti. Bet Canana, atveju, tai as pirmiausia labai rimtai pasisnekeciau su brangiausiu, nes tos temos niekur nedings, jos 1 diena vis tiek islys! Gal paaiskes, kad ta santuoka baznycioje Jums visai nereikalinga, nes tik Tu tiki ja. O klausima del vaiku kunigas butinai uzduoda. Mes pakaikem ant gana nedogmatisko kunigo, kur nesidomejo kiek kartu mylimes (kaip cia kazkur skaiciau), bet del to pasizadejimo aukleti tai klause net 2 kartus!

Na mes snekejomes ir Baznycios santuoka yra man svarbi, as jausciausi ramiau viduje.
Taip pat mes darysim ir musulmoniska santuoka, nes tokia santuoka svarbi mano brangiajam. Mes taip nusprendem.
Del vaiku auklejimo katalikiskai, tai as neesu tikra, nes pati neesu ta kuri daznai lankosi baznycioje, tai kodel as tureciau savo vaikams ta skiepyti...
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 06 10, 19:39)
Na mes snekejomes ir Baznycios santuoka yra man svarbi, as jausciausi ramiau viduje.
Taip pat mes darysim ir musulmoniska santuoka, nes tokia santuoka svarbi mano brangiajam. Mes taip nusprendem.
Del vaiku auklejimo katalikiskai, tai as neesu tikra, nes pati neesu ta kuri daznai lankosi baznycioje, tai kodel as tureciau savo vaikams ta skiepyti...

Tai kelinta valanda ir kur? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kaip ramu cia..

Siandien mums paskutine diena kursuose lotuliukas.gif su vynu ir suriu iteiks sertifikatus, kad isklausem ir nepabegom smile.gif

Beje, anskciau maciau, kad klausete del vertimu baznycioje...

QUOTE(karamija @ 2009 05 31, 22:38)
Sveikutes merginos, seniai bebuvau uzsukus cia ir ziuriu kiek ivykiu. sveikinimai didziausi visoms kas jau sumainet ziedelius.  clap.gif
Skaitau kad turite vertimus kur baznycioj naudojot, gal galeciau i pastuka gaut? aurixa_sweet@yahoo.com
dekui smile.gif

QUOTE(Cica:) @ 2009 06 01, 13:14)
Sveikos, merginos  4u.gif  Vis paskaitineju jusu tema, bet neprisijungiu, nes jauciuosi tik is dalie sjai priklausanti, kadangi tuokiuos su uzsienieciu, bet ne Lietuvoje  biggrin.gif  O jus visos Lietuvoje svencate, kaip supratau.
Turiu klausimeli del pogrameliu baznycioje. Gal kuri darete? K i jas rasete? Maldas, eiga, ar ka?  4u.gif

Darbu autores neatsiliepia, tad jei vis dar reikia ir nera nei vienos pries galiu permesti i pastuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 06 16, 11:07)
Sveikos merginos,
Kaip ramu cia..

Siandien mums paskutine diena kursuose lotuliukas.gif su vynu ir suriu iteiks sertifikatus, kad isklausem ir nepabegom smile.gif

Beje, anskciau maciau, kad klausete del vertimu baznycioje...
Darbu autores neatsiliepia, tad jei vis dar reikia ir nera nei vienos pries galiu permesti i pastuka blush2.gif

dekui Tau labai 4u.gif
Mano el.pasto adresas sitiga@gmail.com 4u.gif
Beje, mudviem siandien pirma kursu diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 06 16, 12:15)
dekui Tau labai  4u.gif 
Mano el.pasto adresas  4u.gif
Beje, mudviem siandien pirma kursu diena  biggrin.gif

cia reikia dekoti merginoms, kurios paruose.... blush2.gif

Kaip fainai, lauksime atsiliepimu! beje, jums angliskai? ar jau vengru kalba igudusi?
labai idomu palyginti ax.gif
Atsakyti
Jeee!! Musu kursai jau baigit ir gavom pazyma... lenkiskai... lotuliukas.gif
tad jei kuri planuos kursus eiti kitakalbiu baznycioje, nors ir angliskai, tikrai is anksto pasiklauskite smile.gif
mums reikes dar karteli nueiti ir gausime pazyma angliskai smile.gif
bet kursai buvo liuks! tikrai verta wink.gif
....kartu su pazyma, zvake gavome ir knyga "Men are from Mars, and Women are from Venus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as jau cia po musu sventes. Ana svaite jau bandziua viska issamiai papasakoti, bet uzluzo netas, paskui kompas, tai dabar pagaliau turiu galimybe papasakoti. Jau emocijos pribleso...Tai va viskas kaip planavom isojo beveik gerai :)Isskyrus lietu...na bet tikiuos jis bus i gera bus. Ceremonija vyko dviem kalbomis, priesaika angliskai, net nezinau, ar kas tas knygutes skaite. Kuniga s labai malonus, siltas, visi jautesi ,,patogiai". Maniskiui labai viskas patiko, ka suorganizavau. Sake net dar labai pamilo mane uz visa mano triusa :)Beje is jaudulio pamirsau puokste, kadangi vede abu tevai, tai jos nepasigedau, kol salia nepamaciau jaunikio su gelyte atlape. Kunigas graziai sutiko baznycioje. Jis ir suorganizavo puokstes atnesima man.smile.gif Pasventinom zvakide ceremonijos metu. thumbup.gif Po ceremonijos lietus pyle kaip is kibiro, tai svecviai nebevaziavo niekur su mumis, o vaziavo i restorana ir kantriai lauke, mes velavom, t.y., besifotkindami uztrukom labai ilgai, bet sveciai saunuoliai priruose graziu zodziu smile.gif Tuo tarpu vedejas vuvyle irgi lauke su jais, o ju nelinksimo. Biski del jo turiu priekaistu, bet nezinau, ar kam cia idomu. mes nepaisydami lietaus taskemes lakstem per balas. Deja nepavyko igyvendinti pasijodinejimo prie juros, nes nejodino arklio mums, kad nesusirgtu. Paksui vakarop issisklaide tie debesys, bet jau buvo veloka ir i vakariene velavom 2 val. rolleyes.gif Labai visiem patiko dangaus zibintai, jie nuskrido toli toli. Tortas buvo ziuariai skanus, jo uzskiau 20 sveciu 5 kg, po 15 min liko tik mazas gabaliukas. tai va labai rekomenduoju torta su maskarpones suriu. Sveciai susibendravo lengvai, nes uzsienieciu buvo nedaug, visi lauze liezuvius, aks nemokejo, kas mokejo, nemokantiesm padejo smile.gif Apostiles gavom per 15 min.,jos kainavo 35 litai. Siaip susidurem su daug geru zmoniu tvarklant dokus. Salone kainas uzkele, paksutine akimirka, bet nebuvo noro gincytis. Svente prabego kaip grazus slapias sapnas:)Dabar vis ziuriu ir ziuriu foto ir labai laukiu filmuko thumbup.gif klauskit, kas kam idomu 4u.gif
p.s. foto keliu i picasa, kai turesiu nuoroda duosiu pasiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 06 17, 15:16)
Sveikos 4u.gif as jau cia po musu sventes. Ana svaite jau bandziua viska issamiai papasakoti, bet uzluzo netas, paskui kompas, tai dabar pagaliau turiu galimybe papasakoti. Jau emocijos pribleso...
p.s. foto keliu i picasa, kai turesiu nuoroda duosiu pasiziureti smile.gif

Sveikinu sukurus seima wub.gif 4u.gif
Is pasakojimo viskas grazu atrodo, o oro neuzsakysi... svarbu, kad jus abudu geros nuotaikos buvot ir lietus to negalejo sugadinti smile.gif

Minejai, kad tortas buvo labai skanus... kur uzsakinejote? mes dar vis turime nuspresti....
Kokiu siaip patarimu turetum?
Pas mus vedejo nebus, bus pirsliai su poromis.

Ir labai labai laukiam nuotrauku ax.gif
tikekimes, kad technika sikart nepaves.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 06 17, 17:42)
Sveikinu sukurus seima wub.gif  4u.gif
Is pasakojimo viskas grazu atrodo, o oro neuzsakysi... svarbu, kad jus abudu geros nuotaikos buvot ir lietus to negalejo sugadinti smile.gif

Minejai, kad tortas buvo labai skanus... kur uzsakinejote? mes dar vis turime nuspresti....
Kokiu siaip patarimu turetum?
Pas mus vedejo nebus, bus pirsliai su poromis.

Ir labai labai laukiam nuotrauku ax.gif
tikekimes, kad technika sikart nepaves.... verysad.gif

aciu smile.gif
va del oro tai as buvau mascius plana b, bet taip nerimtai ir jo igyvendinti nepavyko, taigi patariu tureti plana b smile.gif tortas uzsisakem klaipedos maximoje, mmm kaip as jo dabar noreciau smile.gif mama iki siol ji prisimena ir visiems rekomenduoja smile.gif
jei pirsliai bus, tai jie viska turetu sustatyti i vietas, tuo labiau, jei savi draugai ar gimines, kai samdytas, tai biski gali atmestinai ziureti i viska doh.gif siaip ziurejau, kad ziadimai butu paprasti ir suprantami, tai su judesiu geriausiai tiko, vyrams buvo m.jackson sokiu konkursas, paskui visi dalyvavo zaidime pasaka, atspeti kas po gaubtu nepamenu kas dar... g.gif
is anksto reikia paskirstyti, kas uz ka atsakingas, pvz mums dingo nuomotos penkios taures, megztukas, dar nezinau del ziedu pagalveles verysad.gif
kai tokia painiava sunku suziureti viska, o as tai jau ta diena atsipalaidavusi buvau, leidau viskam plaukti pasroviui.
Va kadangi mes velavom, visi labai skubejo prie stalo sesti, tai nenuzifotkinom su sveciais atskirai, pvz, jaunieji su mociute, jaunieji su liudininkais...sveciai nusivyle, man nesmagu, bet jei jau taip norejo, galejo pagriebti uz rankos ir sakyti einam, norim. Zodziu viska dariau, kad tik pati, taio sveciai taip ir jautesi full time guests smile.gif tai jau sventes metu kai kas nebuvo padaryta iki galo.
Buvo mazokai tostu, nebuvo nuotakos sokio su tevu ir jaunikio su mama, nor smuzika buvo isrinkta, vedejas tam nepaanoonsavo, tai taip ir uzmirso, man jau buvo atsibode kazka keisti, tai ir nebuvo smile.gif
siaip labai tiko eurovizijos nugaletojo daina smile.gif
pasiklausk kiek bus aptarnaujanciu stala, nes pas mus vbiski truko zmogaus kartais.
Sokis pavyko puikiai darem mixa is pradziu paprasati nuobodziai linguojam, paskui, a la twistas, paskui polka, paskui musu meiles sokis wub.gif
del kainu patariu is anksto tiksliai susitarti, nes paksui megsta uzkelti paksutine minute. Vairuotojui pasakyti is anksto marsruta, kad nereiketu skambinti ir ieskoti wink.gif
del foto jau matau technika pavede, bandysiu kitadiena is naujo, vaziuoju namo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 17 birželio 2009 - 17:09