Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

karamija, Linxma 4u.gif
Ačiū labai, merginos, už sveikinimus wub.gif

QUOTE(Londi @ 2009 06 04, 00:11)
labai grazios foto.... lauksim prof  thumbup.gif is kur vyras pacios ?

Iš Anglijos parsivežiau, dabar Lietuvoje ketiname gyventi ax.gif

QUOTE(VBP @ 2009 06 04, 09:27)
Didiziausi sveikinimai sukurus grazia seima  wub.gif  4u.gif ir tegu tos dienos nuotaika tesiasi ilgai ilgai biggrin.gif
svente isties atrodo liuks smile.gif labai labai!

man tavo puokste labai grazi, kokios cia gelytes?

Puokštė iš mėlynų hortenzijų, o tos baltos net nežinau, kaip vadinasi blush2.gif

QUOTE(jurate1603 @ 2009 06 04, 07:39)
Labai grazios nuotraukos, bet dar lauksim prof.  4u.gif

Kiek zmoniu ne lietuviu pas jumis buvo? Kaip pavyko susikalbeti prie stalo visiems?

Pas mum apskritai mažai žmonių buvo, o nelietuvių, neskaitant vyro, išvis tik tys (mama, tėtis ir brolis)... Turėjo daugiau atvažiuoti, bet aš flyLAL ir airBaltic kaltinu... Susikalbėjom tai normaliai, dieną tai aš, tai kas nors kitas paversdavo, o vakare labai šaunus pas mus didžėjus-vedėjas-vertėjas buvo, visas kalbas išvertė, kad visi suprastų, žaidimus abiem kalbom vedė. Labai mums pasisekė, manyčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 06 04, 13:08)
karamija, Linxma   4u.gif
Ačiū labai, merginos, už sveikinimus  wub.gif
Iš Anglijos parsivežiau, dabar Lietuvoje ketiname gyventi  ax.gif
Puokštė iš mėlynų hortenzijų, o tos baltos net nežinau, kaip vadinasi  blush2.gif
Pas mum apskritai mažai žmonių buvo, o nelietuvių, neskaitant vyro, išvis tik tys (mama, tėtis ir brolis)... Turėjo daugiau atvažiuoti, bet aš flyLAL ir airBaltic kaltinu... Susikalbėjom tai normaliai, dieną tai aš, tai kas nors kitas paversdavo, o vakare labai šaunus pas mus didžėjus-vedėjas-vertėjas buvo, visas kalbas išvertė, kad visi suprastų, žaidimus abiem kalbom vedė. Labai mums pasisekė, manyčiau  wub.gif

Didziausi sveikinimai!!! Foto ir man patiko, labai idomu pamatyti ir profesionalias smile.gif

beje, koki DJ/vedeja samdete? Gal galetum duoti koordinates?
Atsakyti
sveikos smile.gif
mano busimasis vyras taip pat uzsenietis, is turkijos, musulmonas, aisku nekrikstytas.
Civiline santuoka ivyks po savaites biggrin.gif
noreciau jusu pasiklausti, kokius reiktu dokumentus pristatyti Baznyciai, kad sutuoktu arba bent jau palaimintu musu santuoka Baznycia?
gal zinote Baznycia ar kunigeli Vilniuje ir galetumete patarti, kurie apsiimtu ta reikala?
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 06 05, 20:29)
sveikos smile.gif
mano busimasis vyras taip pat uzsenietis, is turkijos, musulmonas, aisku nekrikstytas.
noreciau jusu pasiklausti, kokius reiktu dokumentus pristatyti Baznyciai, kad sutuoktu arba bent jau palaimintu musu santuoka Baznycia?
gal zinote Baznycia ar kunigeli Vilniuje ir galetumete patarti, kurie apsiimtu ta reikala?

labas, kur bus jusu civiline? LT? Ir kada jus planuojat baznytine santuoka.... nes zinoma be kursu jums dar reikes vyskupo leidimo pagal gyvenamaja vieta ax.gif tai am reiktu skirti bent pora menesiu
Atsakyti
Sveikos merginos!

Mes vakar Anglijoj susituokem metrikacijoj smile.gif biggrin.gif nuejom tik keturiesia, mes ir du liudininkai, viskas greitai ir paprastai buvo, pasifotknom truputeli, sampaniuko isgerem ir vel viskas i savas vezias, per daug nenorejom svesti, nes laukiam vestuviu Lietuvoje vasara biggrin.gif

debesyla fainiai kad abu dabar LT planuojat gyventi, kaip jam su kalba ir darbu bus?
Maniskis sake irgi noretu, bet veliau kada, nes dabar labai sunku su darbais LT, o cia abu turim, tai nera ko keisti.

Canana Sekmes kita savaite!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 06 06, 07:35)
Sveikos merginos!

Mes vakar Anglijoj susituokem metrikacijoj  smile.gif  biggrin.gif  nuejom tik keturiesia, mes ir du liudininkai, viskas greitai ir paprastai buvo, pasifotknom truputeli, sampaniuko isgerem ir vel viskas i savas vezias, per daug nenorejom svesti, nes laukiam vestuviu Lietuvoje vasara  biggrin.gif

debesyla fainiai kad abu dabar LT planuojat gyventi, kaip jam su kalba ir darbu bus? 
Maniskis sake irgi noretu, bet veliau kada, nes dabar labai sunku su darbais LT, o cia abu turim, tai nera ko keisti.

Canana Sekmes kita savaite!!!  drinks_cheers.gif

Sėkmės laukiant ir planuojant, linkiu gražios šventės 4u.gif
Su darbu maniškiui problemų kaip ir nekyla, nes jis, taip sakant, internet-based, kur nori - ten dirba biggrin.gif O dėl kalbos tai pajuokaujam kartais, kad su vaikais išmoks mirksiukas.gif

QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 06 05, 21:56)
Didziausi sveikinimai!!! Foto ir man patiko, labai idomu pamatyti ir profesionalias smile.gif

beje, koki DJ/vedeja samdete? Gal galetum duoti koordinates?

Ačiukas smile.gif
Dj pas mus buvo Paulius Markulis, jo mail pauliusdj@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 06 05, 22:29)
sveikos smile.gif

Jus taip greit tuokiates? Ir net nieko mergaitems neuzsiminei.. unsure.gif O jis sutiks vaikus auklet katalikiskai?? JUk be tokio sutikimo, jums niekas net ir palaiminimo neduos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2009 06 06, 11:52)
Jus taip greit tuokiates? Ir net nieko mergaitems neuzsiminei.. unsure.gif  O jis sutiks vaikus auklet katalikiskai?? JUk be tokio sutikimo, jums niekas net ir palaiminimo neduos.. unsure.gif

MB del baznytines satuokos ir palaiminimo sutinka ir pritaria. Del vaiku auklejimo nenoriu klausti, nes nemanau kad sutiks.
Man tokia salyga, kad vaikus aukleti katalikiskai taip pat nepatinka.
Juk kur yra garantija, kad katalikiskoje seimoje, kurioje ir tevas katalikas ir motina,vaikai bus auklejami butent katalikiskai pagal vias normas?
As manau, kad neturetu buti tokiu salygu misriu religiju santuokoms.
Nors esu skaiciusi vienoje temoje, kad tokio sutikimo nereikia, reikia tik sutikimo, kad jei imanoma ir jei yra galimybes tai kad vaikai butu aukelejami katalikiskai. Tai delto ir ieskau, gal yra supratingesniu kunigu Vilniuje...
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

QUOTE(jurate1603 @ 2009 06 06, 06:35)
Sveikos merginos!

Mes vakar Anglijoj susituokem metrikacijoj  smile.gif  biggrin.gif  nuejom tik keturiesia, mes ir du liudininkai, viskas greitai ir paprastai buvo, pasifotknom truputeli, sampaniuko isgerem ir vel viskas i savas vezias, per daug nenorejom svesti, nes laukiam vestuviu Lietuvoje vasara  biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif
Vis delto jau seima wub.gif

QUOTE(Canana @ 2009 06 07, 12:39)
MB del baznytines satuokos ir palaiminimo sutinka ir pritaria. Del vaiku auklejimo nenoriu klausti, nes nemanau kad sutiks.
Juk kur yra garantija, kad katalikiskoje seimoje, kurioje ir tevas katalikas ir motina,vaikai bus auklejami butent katalikiskai pagal vias normas?
Nors esu skaiciusi vienoje temoje, kad tokio sutikimo nereikia, reikia tik sutikimo, kad jei imanoma ir jei yra galimybes tai kad vaikai butu aukelejami katalikiskai. Tai delto ir ieskau, gal yra supratingesniu kunigu Vilniuje...

Sekmes!
Tikiuosi, kad pavyks....
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 06 07, 13:39)

Kreipkites i kuniga Antana Saulaiti 4u.gif Esu skaicius jo straipsni, kaip jis tuokes ir musulmona su lietuvaite, labai atsizvelgia i tai, pagal tai ir ceremonija daro. Zodziu, manau, kad jis tikrai judu sutuoktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 06 09, 11:39)
Kreipkites i kuniga Antana Saulaiti 4u.gif  Esu skaicius jo straipsni, kaip jis tuokes ir musulmona su lietuvaite, labai atsizvelgia i tai, pagal tai ir ceremonija daro. Zodziu, manau, kad jis tikrai judu sutuoktu  4u.gif

Taip, as skaiciau jo straipsni, bet deja kiek esu skaiciusi komentaru vienoje supermamos temoje, tai merginos rase, kad Antanas Saulaitis siuo metu drba ir gyvena Amerikoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 06 09, 11:21)
Taip, as skaiciau jo straipsni, bet deja kiek esu skaiciusi komentaru vienoje supermamos temoje, tai merginos rase, kad Antanas Saulaitis siuo metu drba ir gyvena Amerikoje verysad.gif

Man irgi sake kad jo Lietuvoje nera.
Atsakyti