Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(Londi @ 2009 05 18, 22:14)
aciu visoms uz sveikinimus  4u.gif
vis nespeju prisesti ir pasidalinti su jumis...
kapela pas mus buvo "biciuliai", saunus vyrukai.... visus svecius taip isjudino, ir soko, ir dainavo ir "kukavo".  lotuliukas.gif 
kas del filmavimo, tikrai rekomenduoju Filmu gamyba. Profesionali porele  thumbup.gif . jau tiek energijos turi..  thumbup.gif ir man ju filmukai  wub.gif
bent jau man norisi ne tik nuotraukas tureti prisiminimui... o video viskas gyvai... labai laukiu  ax.gif
as pasiemiau vyro pavarde ir labai tuo dziaugiuosi ..  ax.gif  ir ne tik kad mano Lt pavarde labai ilga ir sudetinga  doh.gif bet tiesiog man tai naujas musu seimos etapas  ax.gif
Papildyta:
Pas mus buvo beveik netradicines vestuves... be pirsliu... buvo vedejas.. labai saunus veda lt ir en kalbomis...  thumbup.gif  vilniaus katedroj buvo nuostabus kunigas kuris vede lt ir en kalbomis...  thumbup.gif o sveciai... dauguma uzsienieciai... bet ir lietuviams buvo proga prisiminti zinias is mokyklos laiku... visi puikiai susibendravo.. susisoko  lotuliukas.gif

Smagu! Matosi kad tikrai nuostabi svente buvo wub.gif

Pas mumis bus pirsliai, bet jie ir angliskai moka, tai turetu nebuti problemu, tik jiems daugiau sneketi reikes biggrin.gif

O pas mumis dauguma LT bus, kitatauciu gal apie 10, ir lietuviai ne visi angliskai moka, bet labai tikiuosi linksmybems ipusejus visi susikalbes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

Turiu toki klausimeli ax.gif Teku uz airio Lietuvoje rugsejo menesi. Viska jau esame jau suplanave ir suorganizave. Beliko tik pasirupinti dovanomis tevams.

Va, cia musu didziausias galvos skausmas doh.gif Niekaip nesisivaizduoju, ka padovanoti MB tevams g.gif

Ar jus jau apie tai galvojot? Gal turit kokiu ideju? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2009 05 20, 09:40)

Turiu toki klausimeli ax.gif  Teku uz airio Lietuvoje rugsejo menesi. Viska jau esame jau suplanave ir suorganizave. Beliko tik pasirupinti dovanomis tevams.

Va, cia musu didziausias galvos skausmas doh.gif  Niekaip nesisivaizduoju, ka padovanoti MB tevams g.gif

mes mb seimai iteikem gintarini medi - azuola, kaip simboli musu seimu sajungos mirksiukas.gif
o mano mamai iteikem staltiese uz jos svetinguma... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 05 20, 12:07)
mes mb seimai iteikem gintarini medi - azuola, kaip simboli musu seimu sajungos  mirksiukas.gif
o mano mamai iteikem staltiese uz jos svetinguma...  drinks_cheers.gif

Dekui Londi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes apie dovanas tevams dar negalvojome. man patinka ideja su obuoliukais smile.gif

beje, tesiu tema "Premarriage courses", 3 tema Communication.
Siaip fainai, pradejo nuo to, kad moterys is Veneros, o vyrai is Marso, tad kartais kas vienam atrodo kaip nuosirdus rupestis, kitam gali buti nereikalingas kisimasis ir skaudinimas. tad va, jei JB gris namo nekokios nuotaikos, geriau alaus pasiulykite ir palikite viena - pats pasipasakos, kai bus noras. lotuliukas.gif

Klausytis reikia ne tik ausimis, bet ir akimis, kuno kalba.
Touch yra dalis communication. niekada nesi per senas, rankomis susikibes vaikscioti thumbup.gif

pataria niekad neiti miegoti susipykus ( vis vien nemiegi blush2.gif ).

ir geriau nebuti surugusiam ir uzsidarusiam savyje (cituotu: we are not kids, but adults). kartais tikrai kitas nenutuokia, kodel kita puse pyksta.

Dar vienas komentaras/pasiulymas - tureti kas menesini seansa pokalbiu, kur kiekvienas pasako, kas labiausiai nepatiko, kas patiko ir pan. zodziu, atvirumo valandele. kol vaiku nera, tai naturalu, bet kai jie bus, liks maziau laiko pabut dviese. tad ta viena diena pabut dviese ir pasikalbeti apie viska ir atvirai, kaip kad sake, butu gera ideja.

Paskutinis patarimas - melstis kartu.
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 20, 16:52)
Mes apie dovanas tevams dar negalvojome. man patinka ideja su obuoliukais smile.gif

beje, tesiu tema "Premarriage courses", 3 tema Communication.
Siaip fainai, pradejo nuo to, kad moterys is Veneros, o vyrai is Marso, tad kartais kas vienam atrodo kaip nuosirdus rupestis, kitam gali buti nereikalingas kisimasis ir skaudinimas. tad va, jei JB gris namo nekokios nuotaikos, geriau alaus pasiulykite ir palikite viena - pats pasipasakos, kai bus noras.  lotuliukas.gif

Klausytis reikia ne tik ausimis, bet ir akimis, kuno kalba.
Touch yra dalis communication. niekada nesi per senas, rankomis susikibes vaikscioti thumbup.gif

pataria niekad neiti miegoti susipykus ( vis vien nemiegi blush2.gif ).

ir geriau nebuti surugusiam ir uzsidarusiam savyje (cituotu: we are not kids, but adults). kartais tikrai kitas nenutuokia, kodel kita puse pyksta.

Dar vienas komentaras/pasiulymas - tureti kas menesini seansa pokalbiu, kur kiekvienas pasako, kas labiausiai nepatiko, kas patiko ir pan. zodziu, atvirumo valandele. kol vaiku nera, tai naturalu, bet kai jie bus, liks maziau laiko pabut dviese. tad ta viena diena pabut dviese ir pasikalbeti apie viska ir atvirai, kaip kad sake, butu gera ideja.

Paskutinis patarimas - melstis kartu.

jau pradeda visai patikti tavo kursai, galetum ir ta pazyma isduoti, nereiketu eiti thumbup.gif
rytoj mano brangutis atskrenda,nebebusiu cia, sekmes beplanuojant, parasysiu po vestuviu smile.gif
kas cia del dovanele klause tai mes ketinam dovanoti fotoknygas, berods gizmo irgi taip dare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 20 gegužės 2009 - 19:39
QUOTE(angelicious @ 2009 05 20, 18:38)
jau pradeda visai patikti tavo kursai, galetum ir ta pazyma isduoti, nereiketu eiti thumbup.gif
  rytoj mano brangutis atskrenda,nebebusiu cia, sekmes beplanuojant, parasysiu po vestuviu smile.gif
kas cia del dovanele klause tai mes ketinam dovanoti fotoknygas, berods gizmo irgi taip dare smile.gif

Linksmu vestuviu tau!!!

Lauksim taves gristant po vestuviu su komentarais ir patarimais 4u.gif

Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 20, 17:38)

fotoknygas ir mes planuojam iteikti tevams, drinks_cheers.gif bet cia jau po vestuviu... o per pacias vestuves norejosi kokia simboline 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2009 05 20, 10:40)

Turiu toki klausimeli ax.gif  Teku uz airio Lietuvoje rugsejo menesi. Viska jau esame jau suplanave ir suorganizave. Beliko tik pasirupinti dovanomis tevams.

Va, cia musu didziausias galvos skausmas doh.gif  Niekaip nesisivaizduoju, ka padovanoti MB tevams g.gif

Mes teveliams zadame dovanoti vestuviu albuma su nuotraukom, jei fotografas padarys nuotraukas per nakti, praktiska ir naudinga dovana manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 20, 18:38)

Grazios svenes ir dar grazensio gyvenimo kartu kaip seima 4u.gif

Pazyma galiu parasyti, tik va, klausimas, ar priims jusu kunigelis mirksiukas.gif
Mes po civilines santuokos dovanojome atminimui knyga su nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
cia taip tylu... teko paieskoti, kol temute radau blush2.gif

angelicious vestuves turetu labai greit atsokti... 4u.gif
Atsakyti
Dar įkišiu trigrašį dėl vertėjo. Nė velnio ten nieko nereikia, pasirodo - belenkas, net jaunoji gali pavertėjauti jei nori doh.gif Pas mus liudininkas vyrui viską išvertė, ir gerai buvo, svarbu, kad bent kažkas būtų kalbą mokantis. Va.
Papildyta:
QUOTE(andromed111 @ 2009 05 20, 11:40)

Pas mus kadangi nedaug svečių buvo, tai visiems ant stalo padėjom po dėžutę su cukruotais migdolais (tokia tradicija yra 5 migdolus padovanoti, kurie reiškia laimę, turtą, ilgaamžiškumą, sveikatą ir vaisingumą), o išeinant po tokį keramikinį angelėlį įteikėm (vyras išrinko, man nelabai patiko, bet svečiai džiaugėsi). O kai bus nuotraukos, abiem tėvų pusėm po albumą padarysim. Nieko įspūdingo, bet vis šioks toks dėmesys parodomas rolleyes.gif
Atsakyti