Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

Laba ryta merginos smile.gif Vel pirmadienis... doh.gif

QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 05 17, 20:58)
As irgi butent del nebuvimo LT puse darbu "perleidau" mamai, kuri turiu pasakyti persieme su tokiu ikarsciu, kad stabdyt reikia...

O mes su MB siuo metu organizuojam turistavimo diena danijos sveciams, jau beveik viskas padaryta.Dar vakar batelius nusipirkau ir vyrui kostiumus apziurejom siek tiek. O siaip tai mums jau nebedaug kas liko padaryti:

DJ turim, beliko instrumentine muzika surasti ir salsos mokytoja.
Suderinti meniu - su moterim, kuri gamins viska, jau susitarta.
Uzsakyt autobusus.
Apsilankyt pas kuniga (busim liepos pradzioj LT ir butent ta padraysim)
Uzbaigt siutis suknele.
Paruost rekomendacijas musu toastmaster'iui ir liudininkams, kurie tures kelis zaidimus suorganizuoti.

Del filmuotoju, tai ju pas mus nebus, man nepatinka save filmuose matyti ir kazkaip nematau didelio reikalo filmo is vestuviu daryti, o ypac, kai kainos tokios nerealios. Fotografijos man svarbu, o filmai tiek vyrui, tiek man nelabai...

Panasi situacija, planavimas inirtingais su gerais norais, bet reikia stabdyti ax.gif
o jums visai nedaug like smile.gif
man suknele tik prades siuti.... blush2.gif
beje, del salsos, Jus turit kontaktus? siaip mes sokam salsa cia, UK, bet mano brolis bei puske LT salsuoja jau kuris laikas wink.gif
del filmo, pati nemegstu, kai mane filmuoja.. bet ta diena, norim. pas mus nebus joki pozavimu, intro filmuku ir pan - tik uzfiksuota tai, kas vyko, taip, kad mes nejaustume ax.gif

QUOTE(Londi @ 2009 05 17, 21:37)
sveikos brangiosios,

norejau su jumis pasidalinti.... kad musu vestuves praejo nuostabiai....  wub.gif  mums tai buvo laimingiausia diena ir musu sveciai praleido laika puikiai...  drinks_cheers.gif  kadangi dauguma musu sveciu is uzsienio jiems ypac isimine musu ceremonija katedroje, pasiplaukiojimas trakuose ir kaimo kapelos pasirodymas.  thumbup.gif
svarbu ta diena ipareigoti artimuosius kad uztikrintu kad viskas vyksta sklandziai... o jums tik dziaugtis ta diena  wub.gif
sekmes planuojant...  mirksiukas.gif

Sveikinimai tapus zmonele! daug siltu akimirku kartu 4u.gif
tikrai butu idomu daugiau isgirsti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Buvau lietuvoj 2 savaites, kiek daug priplepejusios, vos speju skaityti smile.gif

Sveikinu tas kurios jau atsvente pacia graziausia svente!!! 4u.gif
Sekmes seimyniniam gyvenime!!! smile.gif

As lietuvoj buvau susitikusi su kunigu, taigi sake kad negali sutuokti su uzsienieciu jeigu mes nesituokiam metrikacijoj, dokumentu visu neturejom, taigi teks susirasyti UK, labai nuliudau, bet nieko jau nebepakeisim, mes patys kalti, nepasirupinom laiku visais dokumentais blink.gif Bet del pamokeliu pavyko susitarti, sake praleis ir be ju, tik pries santuoka biski pasisneket nores smile.gif

O siaip tai daug visko nuveikem, visi pagrindiniai dalykai uzsakyti!
Vakar sveciam is Anglijos bilietus nupirkom (jie moka patys)...

Dabar beliko issirinkti puokste ir batu reikia ieskoti, ne LT neradau...
Papildyta:
QUOTE(Londi @ 2009 05 17, 23:37)
sveikos brangiosios,

norejau su jumis pasidalinti.... kad musu vestuves praejo nuostabiai....  wub.gif  mums tai buvo laimingiausia diena ir musu sveciai praleido laika puikiai...  drinks_cheers.gif  kadangi dauguma musu sveciu is uzsienio jiems ypac isimine musu ceremonija katedroje, pasiplaukiojimas trakuose ir kaimo kapelos pasirodymas.  thumbup.gif
svarbu ta diena ipareigoti artimuosius kad uztikrintu kad viskas vyksta sklandziai... o jums tik dziaugtis ta diena  wub.gif

Butu idomu suzinoti smulkiau apie jusu svente ax.gif
Pirsliai buvo? Kaip su kalba baznycioj? ir siaip kai bendravimas ejosi su visais?
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 05 18, 10:12)
Sveikos merginos,
Buvau lietuvoj 2 savaites, kiek daug priplepejusios, vos speju skaityti  smile.gif

Sveikinu tas kurios jau atsvente pacia graziausia svente!!!  4u.gif 
Sekmes seimyniniam gyvenime!!!  smile.gif

As lietuvoj buvau susitikusi su kunigu, taigi sake kad negali sutuokti su uzsienieciu jeigu mes nesituokiam metrikacijoj, dokumentu visu neturejom, taigi teks susirasyti UK, labai nuliudau, bet nieko jau nebepakeisim, mes patys kalti, nepasirupinom laiku visais dokumentais blink.gif  Bet del pamokeliu pavyko susitarti, sake praleis ir be ju, tik pries santuoka biski pasisneket nores  smile.gif

O siaip tai daug visko nuveikem, visi pagrindiniai dalykai uzsakyti!
Vakar sveciam is Anglijos bilietus nupirkom (jie moka patys)...

Dabar beliko issirinkti puokste ir batu reikia ieskoti, ne LT neradau...
Papildyta:
Butu idomu suzinoti smulkiau apie jusu svente  ax.gif
Pirsliai buvo? Kaip su kalba baznycioj? ir siaip kai bendravimas ejosi su visais?

Sveika sugrizus wink.gif daug pliusuku LT uzsidejote wink.gif
nu su dokumentais mums irgi sunkiausia.... bet kaip nors ;(
kada jusu svente?
geri klausymukai!
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 18, 13:39)
Sveika sugrizus wink.gif daug pliusuku LT uzsidejote wink.gif
nu su dokumentais mums irgi sunkiausia.... bet kaip nors ;(
kada jusu svente?
geri klausymukai!

Aciu! Aha, pliusiuku pridejom, patys didziausi ir daugiausiai islaidu reikalaujantys darbai atlikti, liko smulkmenos...

Musu svente 2009.08.01 nedaug laiko liko, baisu darosi ax.gif

Mums kunigelis sake kad baznycioj jam pades anglu kalbos mokytoja (pazistama) tai priesaika bus 2 kalbom kaip suprantu, bet smulkmenas dar veliau aptarsim su juo smile.gif

O kokios jum problemos su dokumentais? Kada svente?
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 05 18, 12:21)
Aciu! Aha, pliusiuku pridejom, patys didziausi ir daugiausiai islaidu reikalaujantys darbai atlikti, liko smulkmenos...

Musu svente 2009.08.01 nedaug laiko liko, baisu darosi  ax.gif

Mums kunigelis sake kad baznycioj jam pades anglu kalbos mokytoja (pazistama) tai priesaika bus 2 kalbom kaip suprantu, bet smulkmenas dar veliau aptarsim su juo  smile.gif

O kokios jum problemos su dokumentais? Kada svente?

tikrai nedaug Jums laiko liko, ypac kaip jis taip greit bega.... smile.gif musu svente rugpjucio 29dn wub.gif
dokumentai turi but atsiusti is Ekvadoro del baznycios, tai dar laukiam. Tikiuosi geriausio smile.gif
mes baznycioj smulkmenu dar nederinom.... bet tikrai zinau, kad bus 20 min. Priesaika angliskai, o toliau tai lyg lietuviu - anglu misinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 18, 14:40)
tikrai nedaug Jums laiko liko, ypac kaip jis taip greit bega.... smile.gif musu svente rugpjucio 29dn  wub.gif
dokumentai turi but atsiusti is Ekvadoro del baznycios, tai dar laukiam. Tikiuosi geriausio smile.gif
mes baznycioj smulkmenu dar nederinom.... bet tikrai zinau, kad bus 20 min. Priesaika angliskai, o toliau tai lyg lietuviu - anglu misinys smile.gif

nu laikas tai tikrai greitai bega ir kai anglijoj gyvenam, o vestuves lietuvoj tai sunku... bet susiruosim smile.gif

Mums sake baznycioj truks iki 30min, neturetu prailgti. O jus metrikacijoj tuoksites?

Ir dar vienas klausimas visoms: ar jus keiciates pavarde ar savo pasiliekat per bruksneli?
Man kazkaip nesinori atsisakyti lietuviskos pavardes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 05 18, 12:47)
nu laikas tai tikrai greitai bega ir kai anglijoj gyvenam, o vestuves lietuvoj tai sunku... bet susiruosim  smile.gif

Mums sake baznycioj truks iki 30min, neturetu prailgti. O jus metrikacijoj tuoksites?

Ir dar vienas klausimas visoms: ar jus keiciates pavarde ar savo pasiliekat per bruksneli?
Man kazkaip nesinori atsisakyti lietuviskos pavardes  ax.gif

mes metrikacijoj jau susituoke smile.gif

as pasilieku lietuviska pavarde ir pasiimu MB, tad turesiu 2 pavardes. Cia naudosiu antraja, o LT pirma smile.gif
dar darbe naudosiu lietuviska, tik parase bus 2, nes susije su meilu, tad negerai man ji keisti...
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 18, 15:19)
mes metrikacijoj jau susituoke smile.gif

as pasilieku lietuviska pavarde ir pasiimu MB, tad turesiu 2 pavardes. Cia naudosiu antraja, o LT pirma smile.gif
dar darbe naudosiu lietuviska, tik parase bus 2, nes susije su meilu, tad negerai man ji keisti...

As irgi galvoju kaip cia padaryti.. darbe gi login'as ir emeilas su mano dabartine pavarde, kazin ar jie keis man siuos dalykus... Jauciu pasilikti reikia lietuviska ir prideti busimojo smile.gif

O kada pasakai kokia pavarde nori tureti? Metrikacijoj? As nieko nzn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 05 18, 13:34)
As irgi galvoju kaip cia padaryti.. darbe gi login'as ir emeilas su mano dabartine pavarde, kazin ar jie keis man siuos dalykus... Jauciu pasilikti reikia lietuviska ir prideti busimojo  smile.gif

O kada pasakai kokia pavarde nori tureti? Metrikacijoj? As nieko nzn  blush2.gif

man pakeistu, bet informuok visus klientus... vargas... o pavarde jiems nieko nereiskia, vis vien istarti normaliai negali, o vardu visur kreipiasi smile.gif

manes metrikacijoj neklause (Ekvadore), tad negaliu pasakyti. as pasa zadu keisti ambasadoj, tai cia sake kad irasys nauja pavarde, tik reikia tureti legalizuota dokumenta.
Atsakyti
Del filmuotoju, tai ju pas mus nebus, man nepatinka save filmuose matyti ir kazkaip nematau didelio reikalo filmo is vestuviu daryti, o ypac, kai kainos tokios nerealios. Fotografijos man svarbu, o filmai tiek vyrui, tiek man nelabai...
[/quote]

As is pradziu irgi galvojau be filmuotoju, bet per visa ta laika kol planuoju vis varvinau seile kitu filmukus ziuredama, supratau, kad noriu, tai ir turesim, o del technologiju kunigas Jusu teisus, bet ka darysi g.gif

Papildyta:
QUOTE(Londi @ 2009 05 17, 23:37)
sveikos brangiosios,

Sveikinimai naujai seimai 4u.gif laukiam daugiau ispudziu smile.gif
Papildyta:
Man kazkaip nesinori atsisakyti lietuviskos pavardes ax.gif
[/quote]
Nors maniskis siule pasilikti salia ir savo pavarde, bet as imsiu jo pavarde, nes mano Lietuvoje klaidas daro tardami ir rasydimi visi iki vieno doh.gif o jo bus maziau bedos, tuo labiau, kad ne Lietuvoje gyvensiu. Aisku gaila savo pavardes atsisakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 05 17, 22:37)
sveikos brangiosios,

londi, nuoširdūs sveikinimai! Būkite laimingi wub.gif
Papasakok daugiau, ypač man apie kapelą įdomu. Kokią ėmėt? Aš irgi noriu, nors mano tėvai nelabai pritaria rolleyes.gif

Aš pavardę pasilieku savo mergautinę. Dviguba- per ilga ir per sudėtinga, o tik vyro man asocijuojasi kažkaip su savo šaknų atsisakymu g.gif O be to, pase vistiek ji nebūtų tokia kaip vyro, nes jo pavardėje yra nelietuviškų raidžių.
Atsakyti
QUOTE(Linxma @ 2009 05 18, 16:39)
londi, nuoširdūs sveikinimai! Būkite laimingi  wub.gif
Papasakok daugiau, ypač man apie kapelą įdomu. Kokią ėmėt? Aš irgi noriu, nors mano tėvai nelabai pritaria  rolleyes.gif

Aš pavardę pasilieku savo mergautinę. Dviguba- per ilga ir per sudėtinga, o tik vyro man asocijuojasi kažkaip su savo šaknų atsisakymu g.gif O be to, pase vistiek ji nebūtų tokia kaip vyro, nes jo pavardėje yra nelietuviškų raidžių.

aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
vis nespeju prisesti ir pasidalinti su jumis...
kapela pas mus buvo "biciuliai", saunus vyrukai.... visus svecius taip isjudino, ir soko, ir dainavo ir "kukavo". lotuliukas.gif
kas del filmavimo, tikrai rekomenduoju Filmu gamyba. Profesionali porele thumbup.gif . jau tiek energijos turi.. thumbup.gif ir man ju filmukai wub.gif
bent jau man norisi ne tik nuotraukas tureti prisiminimui... o video viskas gyvai... labai laukiu ax.gif
as pasiemiau vyro pavarde ir labai tuo dziaugiuosi .. ax.gif ir ne tik kad mano Lt pavarde labai ilga ir sudetinga doh.gif bet tiesiog man tai naujas musu seimos etapas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurate1603 @ 2009 05 18, 09:12)
Papildyta:
Butu idomu suzinoti smulkiau apie jusu svente  ax.gif

Pas mus buvo beveik netradicines vestuves... be pirsliu... buvo vedejas.. labai saunus veda lt ir en kalbomis... thumbup.gif vilniaus katedroj buvo nuostabus kunigas kuris vede lt ir en kalbomis... thumbup.gif o sveciai... dauguma uzsienieciai... bet ir lietuviams buvo proga prisiminti zinias is mokyklos laiku... visi puikiai susibendravo.. susisoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 18 gegužės 2009 - 23:08