Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

Sveikinu ir as AXTA.

O kas del kursu, tai mes einame Vilniuje, tame seimos centre. Aisku, maniskis nieko nesupranta, as ten tik esme praverciu. Bet kol kas kantriai sedi. Na, buvo jau 2 pamokos. 1 buvo gana nuobodoka, kazkokia moteris apie santuokos sakramento teise. O vakar buvo R. Doveikos paskaita. Na, ten tai atsigavimas!!! Nors, gal kunigas siek tiek per daug jaunimui pataikauja, ir sakyciau per daznai kalba apie sexa, bet manau taip bando pasirodyti savas, kad jo zodziai pasiektu adresata. Tai paskaita vietoj 60 min, truko apie 95. Bet buvo labai idomu ir kone visi klause susidomeje, su juoko intarpais. Net maniskio nuomone apie Kataliku baznycia pagerejo po sio charizmatisko kunigo! O kitos pastaitos bus psichologo ir apie ta naturalu planavima. Tai tikiuosi, kad irgi bus idomu.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 05 13, 15:23)
ačiū tau už atsakymus, labai įdomu skaityti. MB irgi tokį "siurprizą" žada (nros jau prieš metus pasiskelbė apie tokį siurprizą). Pas jus kalbos irgi ėjo eilės tvarka (nuotakos tėvas, jaunikis, pabrolys... ir t.t.) ar tiesiog kas kaip norėjo?
sveikinimai, nors ir kiek ankstokai prasisukot. Iš kitos pusės, ir be alkoholio linksmai atšvęsi wink.gif be to vis tiek vaikas tik po vestuviu bus biggrin.gif kol kas galit apsimesti wink.gif
man visada įdomu, prašom ir po kito karto pasipasakoti smile.gif ax.gif

TB gerai siurprizus organizuoja lotuliukas.gif nors man irgi labia sunku nutyleti kazka nuo MB, bet kai jau labai noriu, tai pavyksta smile.gif
OK, kita treciadieni parasysiu, kaip sekesi kursuose - tema Communication.

QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 13, 20:15)
Na tai ner uz ka  ax.gif  Taip,kalbos ejo is eiles, su tam tikrais nukrypimais smile.gif)) Mano tetis, jaunikio tetis, jaunikis, vyr pabrolys ir vyr pamerge (ji tiesiog keliu zodziu sveikinima pasake).

as net nezinojau, kad yra kokia eile, kaip kalbos sakomos... reikes su pirsliais pakalbeti doh.gif

QUOTE(Gerina @ 2009 05 14, 08:02)
O kas del kursu, tai mes einame Vilniuje, tame seimos centre. Aisku, maniskis nieko nesupranta, as ten tik esme praverciu. Bet kol kas kantriai sedi. Na, buvo jau 2 pamokos. 1 buvo gana nuobodoka, kazkokia moteris apie santuokos sakramento teise. O vakar buvo R. Doveikos paskaita. Na, ten tai atsigavimas!!! Nors, gal kunigas siek tiek per daug jaunimui pataikauja, ir sakyciau per daznai kalba apie sexa, bet manau taip bando pasirodyti savas, kad jo zodziai pasiektu adresata. Tai paskaita vietoj 60 min, truko apie 95. Bet buvo labai idomu ir kone visi klause susidomeje, su juoko intarpais. Net maniskio nuomone apie Kataliku baznycia pagerejo po sio charizmatisko kunigo! O kitos pastaitos bus psichologo ir apie ta naturalu planavima. Tai tikiuosi, kad irgi bus idomu.

smile.gif pas mus bus atskira temos Sexuality, Natural Family Planning ir Spirituality. Bet jau ir dabar per Faith pareiske, kad seksas yra divine action lotuliukas.gif
Daug geru zodziu esu girdejusi apie R. Doveika, daug labai poru nori pas ji tuoktis.
ir beje, kantrus TB 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif buvau isvykus smulkmenu susitarti, jus cia ziuriu dvasiskai tobulejat ruosiates smile.gifi smile.gif man jau po sav bus tie trumpi kursai rolleyes.gif Snd uzsisakiau geles, torta, su filmuotoju susitikus buvau. Beje ka jus darot su filmuotojais?vienas ju bus ar du?nes as kai paziurejau skirtuma tarp vieno filmuotojo darbo ir dvieju tai labai labai skiriasi, kartu ir kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 14, 19:14)
Sveikutes smile.gif buvau isvykus smulkmenu susitarti, jus cia ziuriu dvasiskai tobulejat ruosiates smile.gifi smile.gif  man jau po sav bus tie trumpi kursai rolleyes.gif Snd uzsisakiau geles, torta, su filmuotoju susitikus buvau. Beje ka jus darot su filmuotojais?vienas ju bus ar du?nes as kai paziurejau skirtuma tarp vieno filmuotojo darbo ir dvieju tai labai labai skiriasi, kartu ir kaina  blink.gif

Labuka smile.gif

Kaip faina, jau pas tave beveik visi planavimo darbai eina i pabaiga 4u.gif
kokias geles, torta uzsisakei?
del filmuotojo, tai mes imsim viena kamera. kai paskaiciau, kad uz 2 kameras sumos nuo 3000lt blink.gif , tai net neieskojau...
o ka jus filmuotojais renkates?

siandien penktadienis!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 15, 10:19)
Labuka smile.gif

Kaip faina, jau pas tave beveik visi planavimo darbai eina i pabaiga 4u.gif
kokias geles, torta uzsisakei?
del filmuotojo, tai mes imsim viena kamera. kai paskaiciau, kad uz 2 kameras sumos nuo 3000lt blink.gif , tai net neieskojau...
o ka jus filmuotojais renkates?

siandien penktadienis!!! lotuliukas.gif

as kai nedirbu man visada 5enis thumbup.gif reikia sveisti namus, bus darbo si svgl, paskutinis iki sveciams atvaziuojant unsure.gif
torta sakiau su maskarpones suriu is maximos ir bus dar kitas sluoksnis esmeralda. Siaip norejau kad butu be tu padeklu grazus vientisas tortas, bet tas su maskarpone minkstas ir jis nestovetu dviem aukstais, tai bus su padeklu, sake, kad atrodo graziai, as biski abejoju, bet esu tikra, kad bus skanus thumbup.gif
alkavoj buvau del torto,tai jie labai nelankstus daro tiktai pagal kataloga ir keliu skoniu nededa, tas kuris man grazus buvo, ziauriai saldus, jo niekas nevalgytu uztektu po sauksta visiems uzsakyti bigsmile.gif
geles paprasta roziu puokste, nes mano suknele tokia grieztu formu ir svajokliskos puokstes netiks.
Vakar nusprendem,kad bus du filmuotojai ceremonijos metu,o siaip vienas, kaina truputi mazesne gausis, nei tavo mineta uz ta varianta, nes jei visai dienai tai 4500 uz 2 filmuotojus doh.gif O siaip jis patiko,matosi, kad patyres ir savo darba zino thumbup.gif ju adresas www.evea.tik.lt O kas Tavo filmuos?fotografuos?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 15, 08:34)
as kai nedirbu man visada 5enis thumbup.gif  reikia sveisti namus, bus darbo si svgl, paskutinis iki sveciams atvaziuojant unsure.gif
torta sakiau su maskarpones suriu is maximos ir bus dar kitas sluoksnis esmeralda. Siaip norejau kad butu be tu padeklu grazus vientisas tortas, bet tas su maskarpone minkstas ir jis nestovetu dviem aukstais, tai bus su padeklu, sake, kad atrodo graziai, as biski abejoju, bet esu tikra, kad bus skanus thumbup.gif
alkavoj buvau del torto,tai jie labai nelankstus daro tiktai pagal kataloga ir keliu skoniu nededa, tas kuris man grazus buvo, ziauriai saldus, jo niekas nevalgytu uztektu po sauksta visiems uzsakyti bigsmile.gif
geles paprasta roziu puokste, nes mano suknele tokia grieztu formu ir svajokliskos puokstes netiks.
Vakar nusprendem,kad bus du filmuotojai ceremonijos metu,o siaip vienas, kaina truputi mazesne gausis, nei tavo mineta uz ta varianta, nes jei visai dienai tai 4500 uz 2 filmuotojus doh.gif O siaip jis patiko,matosi, kad patyres ir savo darba zino thumbup.gif ju adresas www.evea.tik.lt O kas Tavo filmuos?fotografuos?

aaa... as tai kaip tik darbo metu cia galiu ilisti, namie vis kazka kito veikiu smile.gif man rytais ramu ofise (as pradedu val. anskciau nei kiti) ir siaip pas mane darbo uzimtumas yra neprognozuojamas smile.gif
skanus tortai turetu buti smile.gif ypac maskarpone.
mes tortus Alytuj uzsakinesime, tai jie lankstus del skoniu ir papuosimu... pati nebuvau, tad mazai zinau. rolleyes.gif mamyte su saldumynais tvarkosi...

mes susitare su Romu is 2cut.lt. siaip kai mes ne LT gyvenam, tai interne perziurejom ir tiek. susitiksim, kai jis bus Londone, nes planuoja atvaziuoti greitai. tada daugiau zinosiu.
o fotografuos brolio drauge. ji su mama dirbo 3 metus, o nuo praeitu metu vasaros viena dirba. studijuoja fotografija. siaip matem darbus, tai patiko, nera statytiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 15, 10:54)
aaa... as tai kaip tik darbo metu cia galiu ilisti, namie vis kazka kito veikiu smile.gif man rytais ramu ofise (as pradedu val. anskciau nei kiti) ir siaip pas mane darbo uzimtumas yra neprognozuojamas smile.gif
skanus tortai turetu buti smile.gif ypac maskarpone.
mes tortus Alytuj uzsakinesime, tai jie lankstus del skoniu ir papuosimu... pati nebuvau, tad mazai zinau. rolleyes.gif mamyte su saldumynais tvarkosi...

mes susitare su Romu is 2cut.lt. siaip kai mes ne LT gyvenam, tai interne perziurejom ir tiek. susitiksim, kai jis bus Londone, nes planuoja atvaziuoti greitai. tada daugiau zinosiu.
o fotografuos brolio drauge. ji su mama dirbo 3 metus, o nuo praeitu metu vasaros viena dirba. studijuoja fotografija. siaip matem darbus, tai patiko, nera statytiniu mirksiukas.gif

As dziaugiuos, kad turiu laiko Lietuvoje daugiau viska paorganizuoti, tu irgi daug pasidarius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 15, 11:09)
As dziaugiuos, kad turiu laiko Lietuvoje daugiau viska paorganizuoti, tu irgi daug pasidarius thumbup.gif

po truputi judam i prieki ax.gif daug per kaledas susiderinom, tai ir nepailsejom.... doh.gif

as ir mielai pati viska derinciausi budavo LT, bet negaliu... gal pavyks savaite liepos menesi parlekt rolleyes.gif bet cia taip jau GAL....
Atsakyti
As irgi butent del nebuvimo LT puse darbu "perleidau" mamai, kuri turiu pasakyti persieme su tokiu ikarsciu, kad stabdyt reikia...

O mes su MB siuo metu organizuojam turistavimo diena danijos sveciams, jau beveik viskas padaryta.Dar vakar batelius nusipirkau ir vyrui kostiumus apziurejom siek tiek. O siaip tai mums jau nebedaug kas liko padaryti:

DJ turim, beliko instrumentine muzika surasti ir salsos mokytoja.
Suderinti meniu - su moterim, kuri gamins viska, jau susitarta.
Uzsakyt autobusus.
Apsilankyt pas kuniga (busim liepos pradzioj LT ir butent ta padraysim)
Uzbaigt siutis suknele.
Paruost rekomendacijas musu toastmaster'iui ir liudininkams, kurie tures kelis zaidimus suorganizuoti.

Del filmuotoju, tai ju pas mus nebus, man nepatinka save filmuose matyti ir kazkaip nematau didelio reikalo filmo is vestuviu daryti, o ypac, kai kainos tokios nerealios. Fotografijos man svarbu, o filmai tiek vyrui, tiek man nelabai...
Atsakyti

Del filmuotoju, tai ju pas mus nebus, man nepatinka save filmuose matyti ir kazkaip nematau didelio reikalo filmo is vestuviu daryti, o ypac, kai kainos tokios nerealios. Fotografijos man svarbu, o filmai tiek vyrui, tiek man nelabai...
[/quote]

Pritariu del filmavimo. Mes irgi to atsisakeme be jokio didelio sirdies skausmo. Nors dauguma musu nesupranta ir dar tenka paaiskinti tokio sprendimo priezastis. Be to kun. Doveika teisingai pastebejo, kad kai technika taip sparciai tobuleja, tai pvz filmuota dvd po kiek metu reiks perrasyti i kt formata, nes sis jau bus pasenes, kas pvz atsitiko su video kasetemis ir pan. Bet cia tik mano nuomone!
Atsakyti
sveikos brangiosios,

norejau su jumis pasidalinti.... kad musu vestuves praejo nuostabiai.... wub.gif mums tai buvo laimingiausia diena ir musu sveciai praleido laika puikiai... drinks_cheers.gif kadangi dauguma musu sveciu is uzsienio jiems ypac isimine musu ceremonija katedroje, pasiplaukiojimas trakuose ir kaimo kapelos pasirodymas. thumbup.gif
svarbu ta diena ipareigoti artimuosius kad uztikrintu kad viskas vyksta sklandziai... o jums tik dziaugtis ta diena wub.gif
sekmes planuojant... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 17 gegužės 2009 - 22:39
QUOTE(Londi @ 2009 05 17, 23:37)
sveikos brangiosios,

norejau su jumis pasidalinti.... kad musu vestuves praejo nuostabiai....  wub.gif  mums tai buvo laimingiausia diena ir musu sveciai praleido laika puikiai...  drinks_cheers.gif  kadangi dauguma musu sveciu is uzsienio jiems ypac isimine musu ceremonija katedroje, pasiplaukiojimas trakuose ir kaimo kapelos pasirodymas.  thumbup.gif
svarbu ta diena ipareigoti artimuosius kad uztikrintu kad viskas vyksta sklandziai... o jums tik dziaugtis ta diena  wub.gif
sekmes planuojant...  mirksiukas.gif

londi!sveikinimai!papasakok issamiai,labai idomu!
Atsakyti