Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(AXTA @ 2009 05 11, 18:03)
gizmo ,o tas kalbas kas nors verte i lietuviu kalba?o kodel pamerge buvo surugusi?kaip nusiminciau jei mano geriausia drauge taip padarytu.. blink.gif
dar sakyk,ar nieko nesigaili del vestuviu,kad is vis jas daret,daug pinigu ir t.t.jei galetum laika atsukt atgal ar viska taip pat pakartotum?
mane paskutiniu metu visokios mintys apniunka,bet jau neber kur trauktis..kazkaip visai nenoriu but demesio centre

Kazkaip mano geriausia drauge, kuri buvo musu liudininke, irgi buvo vienintelis "suruges" zmogus per musu vestuves doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
as manau mokesiu i tokius kaprizus nekreipti demesio, katik gavau vedejo savo atsiusta scenariju,manau bus smagu, pradedu laukti, tik manau laiko gali buti mazoka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AXTA @ 2009 05 11, 19:03)
gizmo ,o tas kalbas kas nors verte i lietuviu kalba?o kodel pamerge buvo surugusi?kaip nusiminciau jei mano geriausia drauge taip padarytu.. blink.gif
dar sakyk,ar nieko nesigaili del vestuviu,kad is vis jas daret,daug pinigu ir t.t.jei galetum laika atsukt atgal ar viska taip pat pakartotum?
mane paskutiniu metu visokios mintys apniunka,bet jau neber kur trauktis..kazkaip visai nenoriu but demesio centre

axta tu laukiesi? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 05 11, 19:03)

12 valanda nieko neorganizavom, kazkaip nieko idomaus nesugalvojom, tiesiog torta prapjovem pries 12 ir ilgiausiu metu svciai sudainavo.

Axta, baik panikuoti bigsmile.gif Tu pamatysi, kad vestuves bus geriausia ir linksmiausia jusu abieju diena!!! As ir nemegstu buti demesio centre, bet kai visi susirinke sveciai tikrai nuosirdziai del taves dziaugiasi, yra labai miela ir malonu ir jokiu nepatogumu ar sarmatos nera thumbup.gif Del to ka keisciau - jau rasiau apie soki ir apie torto pjovima, daugiau nieko nekeisciau.
Kalbas as susirinkau is sveciu pries vestuves, pati isverciau i lietuviu/anglu kalba, atspausdinau, susegiau ir kaspineliu perrisau (naudojau ta pati kaspineli, kur sveciu dovaneles suristos buvo - tiesiog, kad deretu). Aisku, man nebuvo taip idomu klausyti kalbu, nes dauguma jau zinojau. Tiktai nezinojau ka mano vyras sakys. Jis kalba sake anglu kalba ir paskui mane ir mano tevus nustebino, pasakydamas 5 sakinius lietuviskai - tuo momentu man net asaros teket pradejau, nors per vestuves visai neverkiau. Buvo labai grazus siurprizas.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 11, 23:51)
as manau mokesiu i tokius kaprizus nekreipti demesio, katik gavau vedejo savo atsiusta scenariju,manau bus smagu, pradedu laukti, tik manau laiko gali buti mazoka smile.gif
Papildyta:

axta tu laukiesi? nestuke.gif

jo laukiuos biggrin.gif pasidarem sau tokia dovanele pora men iki vestuviu.is pradziu dziaugsmo nebuvo daug,tik nusivylimas kad sugadino viska ir mergvakari ir vestuves ir medaus men unsure.gif nesupraskit manes klaidingai vaiku mes labai norim ..tik po vestuviu..bet kaip sakoma vaiku nesuplanuosi..o dabar jau viskas ok,kasdien darausi vis laimingesne,ir visai nebepykstu ant leliaus kad panoro sudalyvauti tevu vestuvese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 12, 00:02)
12 valanda nieko neorganizavom, kazkaip nieko idomaus nesugalvojom, tiesiog torta prapjovem pries 12 ir ilgiausiu metu svciai sudainavo.

Axta, baik panikuoti  bigsmile.gif Tu pamatysi, kad vestuves bus geriausia ir linksmiausia jusu abieju diena!!! As ir nemegstu buti demesio centre, bet kai visi susirinke sveciai tikrai nuosirdziai del taves dziaugiasi, yra labai miela ir malonu ir jokiu nepatogumu ar sarmatos nera  thumbup.gif Del to ka keisciau - jau rasiau apie soki ir apie torto pjovima, daugiau nieko nekeisciau.
Kalbas as susirinkau is sveciu pries vestuves, pati isverciau i lietuviu/anglu kalba, atspausdinau, susegiau ir kaspineliu perrisau (naudojau ta pati kaspineli, kur sveciu dovaneles suristos buvo - tiesiog, kad deretu). Aisku, man nebuvo taip idomu klausyti kalbu, nes dauguma jau zinojau. Tiktai nezinojau ka mano vyras sakys. Jis kalba sake anglu kalba ir paskui mane ir mano tevus nustebino, pasakydamas 5 sakinius lietuviskai - tuo momentu man net asaros teket pradejau, nors per vestuves visai neverkiau. Buvo labai grazus siurprizas.

Kaip fainai taviskis sugavojo!!! as galvojau gal man ispaniskai, o MB lietuviskai kalbas sakyti su angliskais intarpais g.gif

beje, kaip ilgiausiu metu dainavo? speju tik lietuviai smile.gif idomiai skambetu, jei uzsienieciai bandytu dainuot lotuliukas.gif

QUOTE(AXTA @ 2009 05 12, 09:07)
jo laukiuos biggrin.gif pasidarem sau tokia dovanele pora men iki vestuviu.is pradziu dziaugsmo nebuvo daug,tik nusivylimas kad sugadino viska ir mergvakari ir vestuves ir medaus men unsure.gif nesupraskit manes klaidingai vaiku mes labai norim ..tik po vestuviu..bet kaip sakoma vaiku nesuplanuosi..o dabar jau viskas ok,kasdien darausi vis laimingesne,ir visai nebepykstu ant leliaus kad panoro sudalyvauti tevu vestuvese biggrin.gif

Kaip fainai! Sveikinimai!
reikia taip jau reikejo smile.gif mes irgi po vestuviu ir po keliones i MB sali planuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 05 12, 11:07)

axta nusiramink, bus viskas smagu thumbup.gif didziausi sveikinimai su tuo mazuciuku dziaugsmu tavo pilvelyje nestuke.gif dabar svarbaiusia tu, rupinkis savimi smile.gif
Papildyta:

reikia taip jau reikejo smile.gif mes irgi po vestuviu ir po keliones i MB sali planuojam smile.gif
[/quote]

kaip cia jus greitai sukates 4u.gif as dar bijau, nors jis labai nori rolleyes.gif

Papildyta:
[quote=VBP,2009 05 12, 11:33]
Kaip fainai taviskis sugavojo!!! as galvojau gal man ispaniskai, o MB lietuviskai kalbas sakyti su angliskais intarpais g.gif

gera minti davei VBP reikes pagooglinti kokis grazu padekojima ispaniskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 12, 15:34)

kaip cia jus greitai sukates 4u.gif as dar bijau, nors jis labai nori rolleyes.gif

gera minti davei VBP reikes pagooglinti kokis grazu padekojima ispaniskai thumbup.gif

2-3 metai kazkur po civilines santuokos bus, kai noretume seimos pagausejimo. tad manau, kad normaliai smile.gif

cia tik siaip man spontaniskai sove ideja. Jei ka idomaus rasi, gal galesi pasidalint?
mano ispanu igudziams dar toli iki geru...bet kazka paprasto manau, kad galeciau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 12, 17:52)
2-3 metai kazkur po civilines santuokos bus, kai noretume seimos pagausejimo. tad manau, kad normaliai smile.gif

cia tik siaip man spontaniskai sove ideja. Jei ka idomaus rasi, gal galesi pasidalint?
mano ispanu igudziams dar toli iki geru...bet kazka paprasto manau, kad galeciau pasakyti.

na as irgi silpnai dar su ta kalba, konteksta, kai kalba suprantu,pasakau nedau, bet manau pasirasysiu, pasimokinsiu ir zvilgteldama padekosiu jo mamai ispaniskai smile.gif va cia radau graziu minciu apie viska http://www.brainyquote.com/ tada dar savo nuosirdziu zodziu idesiu,tada per google issiversiu ir mokinsiuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 12, 17:20)
na as irgi silpnai dar su ta kalba, konteksta, kai kalba suprantu,pasakau nedau, bet manau pasirasysiu, pasimokinsiu ir zvilgteldama padekosiu jo mamai ispaniskai smile.gif va cia radau graziu minciu apie viska http://www.brainyquote.com/ tada dar savo nuosirdziu zodziu idesiu,tada per google issiversiu ir mokinsiuos unsure.gif

panasi situacija ir su mano ziniomis smile.gif suprasti, tai suprantu, bet kalbet... reikia zodyno ir siaip tik paprastu sakiniu struktura dar zinau... mano visi sestadienio rytai ir popeites dabar praleidziami kursuose doh.gif

Aciu uz linka! reikes pasiieskoti ir su zodynu gerai pasidarbuoti ax.gif
Atsakyti
Cia vel as smile.gif
ir dar, jei kam idomu, vakar buvom 2 paskaitoj premarragie courses, tema Faith.
kas labiausiai istrigo is Biblijos reflections: kiekvienas zmogus turi ribas, tad kartais net ir mylima zmogu skaudinam. musu ribotumas retai neleidzia myleti kita be ribu. reikia myleti kita zmogu, kaip save.
cia taip trumpai, nes viskas beveik 2 val truko. bet laikas greit pabego. Pora susituokusi 46 metus aiskino kaip savo vaikams (o ju turi 8!) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 12, 02:02)
Tiktai nezinojau ka mano vyras sakys. Jis kalba sake anglu kalba ir paskui mane ir mano tevus nustebino, pasakydamas 5 sakinius lietuviskai - tuo momentu man net asaros teket pradejau, nors per vestuves visai neverkiau. Buvo labai grazus siurprizas.

ačiū tau už atsakymus, labai įdomu skaityti. MB irgi tokį "siurprizą" žada (nros jau prieš metus pasiskelbė apie tokį siurprizą). Pas jus kalbos irgi ėjo eilės tvarka (nuotakos tėvas, jaunikis, pabrolys... ir t.t.) ar tiesiog kas kaip norėjo?

QUOTE(AXTA @ 2009 05 12, 11:07)

sveikinimai, nors ir kiek ankstokai prasisukot. Iš kitos pusės, ir be alkoholio linksmai atšvęsi wink.gif be to vis tiek vaikas tik po vestuviu bus biggrin.gif kol kas galit apsimesti wink.gif

QUOTE(VBP @ 2009 05 13, 12:54)
Cia vel as smile.gif
ir dar, jei kam idomu, vakar buvom 2 paskaitoj premarragie courses, tema Faith.
kas labiausiai istrigo is Biblijos reflections: kiekvienas zmogus turi ribas, tad kartais net ir mylima zmogu skaudinam. musu ribotumas retai neleidzia myleti kita be ribu. reikia myleti kita zmogu, kaip save.
cia taip trumpai, nes viskas beveik 2 val truko. bet laikas greit pabego. Pora susituokusi 46 metus aiskino kaip savo vaikams (o ju turi 8!) smile.gif

man visada įdomu, prašom ir po kito karto pasipasakoti smile.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Schroedingers Cat,2009 05 13, 17:23]
ačiū tau už atsakymus, labai įdomu skaityti. MB irgi tokį "siurprizą" žada (nros jau prieš metus pasiskelbė apie tokį siurprizą). Pas jus kalbos irgi ėjo eilės tvarka (nuotakos tėvas, jaunikis, pabrolys... ir t.t.) ar tiesiog kas kaip norėjo?
Na tai ner uz ka ax.gif Taip,kalbos ejo is eiles, su tam tikrais nukrypimais smile.gif)) Mano tetis, jaunikio tetis, jaunikis, vyr pabrolys ir vyr pamerge (ji tiesiog keliu zodziu sveikinima pasake).

Axta, nuosirdziausi sveikinimai del leliuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti