Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(Gerina @ 2009 05 08, 20:02)
Gizmo tikrai grazios vestuves!!! Ypac tos damos su skrybelemis, vyrai su frakais. Na, matosi, kad britai jau buvo monarchija, kai mes dar tik visokias baudziavas kentem...
Labai dziaugiuosi del Jusu! Ir norejau klausimuka: ka dovanojai tevams, jei is vis ka dovanojai?

Per vestuves nieko nedovanojom, bet dabar kai turim jau nuotraukas, darysim tokias nuotrauku knygas atminimui.
Papildyta:
QUOTE(AXTA @ 2009 05 08, 23:49)
Sveika,gizmo.
dar karta didziausi sveikinimai! 4u.gif labai graziaiatrodet, kiek spejau perziureti foto,veliau atidziau perversiu.tik man nelabai tie angliski frakai doh.gif  biggrin.gif
matai kiek cia klausimu tau merginos uzdave,manau geriausia butu kad aprasytum detaliai savo vestuviu svente. smile.gif
ar nelabai apsunkinciau jei paprasyciau atsiusti ta teksta isversta ,kur sakei buvai pasiruosus baznycioj,juk manau visose bazznyciose jis vienodas g.gif mano emailas axxta@yahoo.co.uk

Jau persiunciau ka radau. Ir tavo svente jau cia pat. Linkiu pacios paciausios 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 08, 17:20)
bet busi isgirdus daugiausiai patirties thumbup.gif  is musu klaidu pasimokysi drinks_cheers.gif

tikiuosi smile.gif svarbiausia apsisarvuoti gera nuotaika biggrin.gif

QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 08, 23:36)
Per vestuves nieko nedovanojom, bet dabar kai turim jau nuotraukas, darysim tokias nuotrauku knygas atminimui.
Papildyta:
Jau persiunciau ka radau. Ir tavo svente jau cia pat. Linkiu pacios paciausios  4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif

Gal ir man galetum persiusti vaidutbuipar@ymail.com?

AXTA, tavo svente jau taip arti!!!
Atsakyti
as irgi noriu gakvile@gmail.com
Atsakyti
dar norejau paklausti gizmo, ar dovanojote ka nors liudininkams(pirsliams)? Ar uzsakete maista fotografui ir kt?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 09, 23:53)
dar norejau paklausti gizmo, ar dovanojote ka nors liudininkams(pirsliams)? Ar uzsakete maista fotografui ir kt?

Permeciau abiems

As turejau vyr pamerge tai ji buvo ir liudininke - jai dovanojau sidabrinius auskariukus su peliukais atminimui. O vyras dovanojo savo vyr. pabroliui (pas mus vyr pmerge ir pabrolys buvo ne pora - ji mano geriausia drauge, jis - vyro geriausias draugas) kazka is muzikines technikos. Muzikantus ir fotografe mes maitinom - uzsakem po karsta patiekala is restorano.
Atsakyti

primink ar pas jus buvo vedejas?ar reikejo jo?
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 05 10, 13:05)
primink ar pas jus buvo vedejas?ar reikejo jo?

Vedejo nebuvo ir tiesa pasakius, tikrai jo nepasigedom - zaidimus pravede muzikantai, torto pjovima, pirmaji soki ir puokstes metima anonsavo taip pat muzikantai.
Kai sveciai sakekalbas, mikrafona padave ir kas kalbes angliskai pasake vyro vyriausias brolis (pabuvo tuo vadinamuoju master of ceremony). Ir tikrai nebuvo jokiu nesklandumu, viskas praejo kaip sviestu patepta.
Atsakyti
Sveikinimai gizmo! Labai grazios vestuves, perziurejau foto, tai tikrai labai patiko. Ir nuotaka itin grazi wink.gif

Turiu keleta klausimu (daugiausia siaip smalsu):
- kaip paaiskinot ziaidmus visiems sveciams, jei juos organizavo muzikantai, tai vadinasi is anksto neruoset kazkokio apmokymo? Ir ar uzsienieciams neatrode keistai visi tie zaidimai? Kiek laiko jie uztruko? Ar buvo isbandymu tik jums, ar ir sveciams?
- ar buvo lietuvaicium, kuriems kas nors nepatiko/neitiko (nes manau butent lietuvaiciams dazniausiai vestuvemis skustis mada).
- ar neprailgo kalbos? kiek laiko jos uztruko? danai, kaip ir britai labai megsta kalbas ir man siek tiek baisu, kad jos gali kiek prailgti.
- ar buvo kazkas, ka butum darius kitaip, kas nevisiskai pavyko?

Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 05 10, 22:10)
Sveikinimai gizmo! Labai grazios vestuves, perziurejau foto, tai tikrai labai patiko. Ir nuotaka itin grazi wink.gif

Turiu keleta klausimu (daugiausia siaip smalsu):
- kaip paaiskinot ziaidmus visiems sveciams, jei juos organizavo muzikantai, tai vadinasi is anksto neruoset kazkokio apmokymo? Ir ar uzsienieciams neatrode keistai visi tie zaidimai? Kiek laiko jie uztruko? Ar buvo isbandymu tik jums, ar ir sveciams?
- ar buvo lietuvaicium, kuriems kas nors nepatiko/neitiko (nes manau butent lietuvaiciams dazniausiai vestuvemis skustis mada).
- ar neprailgo kalbos? kiek laiko jos uztruko? danai, kaip ir britai labai megsta kalbas ir man siek tiek baisu, kad jos gali kiek prailgti.
- ar buvo kazkas, ka butum darius kitaip, kas nevisiskai pavyko?

Aciu aciu ax.gif ax.gif

As manau, kad visi tie zaidimai uzsienieciams tikrai atrode keista - bet ne is blogosios puses. Jie visi lik suzaveti, kad pas mus yra tokios tradicijos. Nors mes tikrai nedarem tradiciniu vetuviu su pirsliu korimu ir tt. Tiesiog pritaike keleta elementu - tevu sutikimas su duona ir druska, vyras vini kale, man is akies reikejo kaspina matuot, vyras nese mane per pagali ir ant lekstes soko (i kiek sukiu suduzo, tiek vaiku pas mus bus) bei monetas ir subens traukem - kurio saujoj daugiau pinigu bus, tas ir seimos biudzeta valdys. Zaidimai tikrai neprailgo, apie 15 minuciu maximum. Isbandymai buvo tik mums, svecius kapela tik sokdino ir leido kzk instrumentais grot kol mes fotografavomes. Muzikantai pranesdavo apie viena ar kita zaidima lietuviski ir trumpai paaiskindavo anglisai. Visi sveciai buvo itraukti i tuos sokius ir, kiek girdejau, jiems visiems labai patiko.

Del nepatenkintu lietuvaiciu - net nezinau g.gif Taip tai nieko negirdejau, tik, kaip bebutu gaila, mano vyr. pamerge visas vestuves buvo surugus. Jai manau niekas nepatiko. Na, bet cia jau jos reikalas.

Anglams kalbos neprailgo, bet lietuvaiciai neiprate prie tokiu kalbu, tai manau jiems gal ir nuobodu pradejo darytis i pabaiga. Na bet pas mus buvo 5 zmones, kurie kalbas sake. Kalbos uztruko apie +/- 30 minuciu.

Dabar kai pasiziuriu nuotraukas ir pamastau, tikrai buciau daugiau demesio kreipusi i pirmaji soki - kzk keistai ir nerangiai mes video atrodom. Taip pat is video pastebejau, kad musu torta buvo prie sienos ir kai mes ji pjovem, tai visi sveciai tik musu uzpakalius mate. Tikrai verta butu torta pastatyti ant kzk apvalaus staliuko, kad sveciai galetu jaunuosius matyti, o ne tik ju nugaras.
Atsakyti
QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 10, 21:56)
Aciu aciu ax.gif  ax.gif

As manau, kad visi tie zaidimai uzsienieciams tikrai atrode keista - bet ne is blogosios puses. Jie visi lik suzaveti, kad pas mus yra tokios tradicijos. Nors mes tikrai nedarem tradiciniu vetuviu su pirsliu korimu ir tt. Tiesiog pritaike keleta elementu - tevu sutikimas su duona ir druska, vyras vini kale, man is akies reikejo kaspina matuot, vyras nese mane per pagali ir ant lekstes soko (i kiek sukiu suduzo, tiek vaiku pas mus bus) bei monetas ir subens traukem - kurio saujoj daugiau pinigu bus, tas ir seimos biudzeta valdys. Zaidimai tikrai neprailgo, apie 15 minuciu maximum. Isbandymai buvo tik mums, svecius kapela tik sokdino ir leido kzk instrumentais grot kol mes fotografavomes. Muzikantai pranesdavo apie viena ar kita zaidima lietuviski ir trumpai paaiskindavo anglisai. Visi sveciai buvo itraukti i tuos sokius ir, kiek girdejau, jiems visiems labai patiko.

Del nepatenkintu lietuvaiciu - net nezinau g.gif Taip tai nieko negirdejau, tik, kaip bebutu gaila, mano vyr. pamerge visas vestuves buvo surugus. Jai manau niekas nepatiko. Na, bet cia jau jos reikalas.

Anglams kalbos neprailgo, bet lietuvaiciai neiprate prie tokiu kalbu, tai manau jiems gal ir nuobodu pradejo darytis i pabaiga. Na bet pas mus buvo 5 zmones, kurie kalbas sake. Kalbos uztruko apie +/- 30 minuciu.

Dabar kai pasiziuriu nuotraukas ir pamastau, tikrai buciau daugiau demesio kreipusi i pirmaji soki - kzk keistai ir nerangiai mes video atrodom. Taip pat is video pastebejau, kad musu torta buvo prie sienos ir kai mes ji pjovem, tai visi sveciai tik musu uzpakalius mate. Tikrai verta butu torta pastatyti ant kzk apvalaus staliuko, kad sveciai galetu jaunuosius matyti, o ne tik ju nugaras.

Labuka,

Labai fainai su muzikantais Jums smile.gif Tie zaidimukai tikrai liuks, 15 min pats tas smile.gif)) kiek as zinau, mums irgi lyg organizuos panasius isbandymus bei stalo uzsedima.
Pas mus bus pirsliai, tai manau, kad jie su ves vakara, nes muzikantai ne...

kalboms 30 min tikrai normaliai, ir LT vestuvese tu kalbu buna nemazai, nors jos ir trumpos smile.gif istvers smile.gif))))

del torto pastaba uzsirasiau, tikrai apie tai negalvojau. siaip manau, butu faina, kad torta iveztu ant atskiro padeklo, kai arteja 12h, tada galima butu kaip ir dideli rata padaryti.

tiesa, ka jus organizavote 12h? primink, jei gali...
Atsakyti
gizmo, tu nereali 4u.gif Tokie išsamūs pasakojimai, nuomonė- man daug ramiau darosi ir dėl mūsų šventės smile.gif
Atsakyti
gizmo ,o tas kalbas kas nors verte i lietuviu kalba?o kodel pamerge buvo surugusi?kaip nusiminciau jei mano geriausia drauge taip padarytu.. blink.gif
dar sakyk,ar nieko nesigaili del vestuviu,kad is vis jas daret,daug pinigu ir t.t.jei galetum laika atsukt atgal ar viska taip pat pakartotum?
mane paskutiniu metu visokios mintys apniunka,bet jau neber kur trauktis..kazkaip visai nenoriu but demesio centre
Atsakyti