Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 08, 15:57)
Aciu tau labai uz grazius zodelius. Jaudulys pradejo imti pries isvaziuojant is namu, net pilva susuko. Bet jau kai buvau prie baznycios, tikrai jokio jaudulio nebeliko, atrode, kad viska pamirsau ir tik dziaugiausi matydama visus svecius ir savo, dabar jau, vyra laukianti prie altoriaus.
Musu fotografe atvaziavo pas mane i namus valanda pries isvaziuojant i baznycia (13 val.) ir isvaziavo apie 21 val. Taures buvo vienkartines. Ms turejom visa krepsi stikliniu tauriu, ir mastem seimos nariams, mums ir sveciams duoti stiklines, o jau kam neuzteks, duot plastikines. Bet kai tiek zmoniu, man atrodo visi gavo plastikines, nes tie kas dalino taures pamirso apie stiklines. As pati tai pastebejau tik nuotraukose. Sampo mes turejom 25 butelius. Bet 6 (o gal net ir dugiau  g.gif ) liko neisgerti. Mus prie iejimo sutiko tradiciniai muzikantai su tom dudom, tai tada jie ir padare kelis zaidimus - maniskiui reikejo 3 smugiais dideli vini ikalt, i kuri jis nepataike gal 5 kartus lotuliukas.gif Paskui man reikejo is akies pamatuoti kokio ilgio kaspinas, o ta lekste, tai maniskis turejo nesdamas mane ant ranku per lyniuote sokt ant lekstes. I kiek daliu suduz, tiek mes vaiku turesim. Jei tiket, pas mus bus 24 thumbup.gif  Meducio vaziavom i Prancuzijos Alpes 10 dienu, tai pries kelias dienas ir grizom.
O del pasiruosimo - jei tu klausi kiek is viso uztruko vestuvem pasiruost, tai apie 7 menesius. As pati gyvenu Londone, tai pries vestuves buvau atvaziavus 3 krtus ir paskui jau 3 savaites pries pacia vestuviu diena. Va tada tai darbelio ir buvo. Visur sulakstyti ir sudeliot visus taskus. Vakare pries vestuves tik 2 ryto miegot nuejau - nuo roziu ziedlapius skabiau, dar ir kaspinelius surist ant isverstu sveikinimo kalbu reikejo. VNZ, darbelio buvo. Tikrai nepasilik visko paskutinei dienai ir geriau gerai issimiegok. Bet aisku, lengva sakyti. As taip pat galvojau eisiu anksciau miegot, pailsesiu, bet gavosi visai kitaip.

Kaip tavo pasiruosimai? Kiek uzsienieciu pas jus bus?

As tai paranojike esu, atrodo niekas nepadarys taip kaip reikia, taip kaip noriu, todel viska pati darau ir kitiems nei zodziu neleidziu kistis biggrin.gif
o is kur tas plastmasines taures pirkot?noreciau kad ir maniskiui duotu isbandymu kokia malka perskelti, bet net nezinau kieno prasyti, kad tai suorganizuotu biggrin.gif
reikes pamazu leistis savo principams g.gif dar si svgl reikia susisukti tas tutas ziedlapiams, lapelius padaryti ant sveciu dovaneliu, ir susidaryti issamu sarasa.As tai abejoju, kad isvis uzmigsiu ta nakti, nes dabar buna jei kazka galvoju,paskui ilgai neuzmiegu doh.gif
pas mus isvis mazos vestuves bus 6 uzsienieciai+leliukas is 2(21) svecio. O kiek pas jus buvo?
Atsakyti
QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 08, 14:22)
Sakei gyveni Londone, Tottenham Court Road yra parduotuve vestuviniu prekiu - Confetti, ten uz 3 svarus gali tu rageliu nusipirkti, tik susilankstyti reikes. Yra ir baltu ir kreminiu, taip pat prie ju toj parduotuvej parduoda mazus jau padarytus bantelius, kuriuos tik priklijuot reiks prie tu rageliu.

Taip pat galima uzsisakyti ir internetu www.confetti.co.uk

Aciu!!! jau issisaugojau linka wink.gif Reiks MB temptis blush2.gif noriu pirma gyvai pasiziureti, jei yra galimybe. nors taip daznai tenka pirkti net nemacius, kad jau mazai tai sureiksminu smile.gif

Beje, kaip tu su suknele darei? LT nuomavaisi? Kuriam LT kampelyje jus sventete?
Papildyta:
QUOTE(angelicious @ 2009 05 08, 14:27)
As tai paranojike esu, atrodo niekas nepadarys taip kaip reikia, taip kaip noriu, todel viska pati darau ir kitiems nei zodziu neleidziu kistis biggrin.gif
o is kur tas plastmasines taures pirkot?noreciau kad ir maniskiui duotu isbandymu kokia malka perskelti, bet net nezinau kieno prasyti, kad tai suorganizuotu biggrin.gif
reikes pamazu leistis savo principams g.gif dar si svgl reikia susisukti tas tutas ziedlapiams, lapelius padaryti ant sveciu dovaneliu, ir susidaryti issamu sarasa.As tai abejoju, kad isvis uzmigsiu ta nakti, nes dabar buna jei kazka galvoju,paskui ilgai neuzmiegu doh.gif
pas mus isvis mazos vestuves bus 6 uzsienieciai+leliukas is 2(21) svecio. O kiek pas jus buvo?

pazistamas jausmas, kai norisi viska paciai daryti smile.gif bet tenka kitais pasitiketi, visko pats nesuziuresi smile.gif tuo labiau man be sansu, kai ne LT esu smile.gif

jei kam nors uzsiminsi, gal suorganizuos smile.gif
o muzikantu nebus? jie galetu padeti
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 08, 16:27)

Pas mus buvo 78 zmones, del to tu tauriu ir nepastebejau prie baznycios. Bet jei zmoniu maziau tai daug lengviau viska sureguliuoti. Nepergyvenk, pamatysi kaip uzmigsi. As taip pat galvojau kad nemiegosiu, bet per savaite taip nusikaliau, svecius pasitikinejau, reikejo su visais muzikantais, fotgrafe susitikt, i sventes vieta nulekt ir dar daug daug darbu, tai kai atsiguliau taip ir nuluzau ir tingejau keltis is ryto i kirpykla vaziuoti. Taures as tempiau is Uk. Tu isivaizduoji, 70 tauriu, visas mazas rankinis bagazas buvo tu tauriu prigrustas blink.gif Oro uoste i mane ziurejo kaip i trenkta doh.gif Bet cia UK radau daug pigiau, 8 taures net 3 litu nekainavo, kai Vilniuje 4 taures 8 litai buvo. blink.gif O kadangi man daug ju reikejo, tai galvojau pinigu pataupysiu.
Tuos zaidimus as ramia sirdim patikejau tradicianiams muzikantams, jie viska patys atsinese, tik man reikejo kruopas, dubeni kruopom ir lekste dauzymui parupinti.
Papildyta:
[quote=VBP,2009 05 08, 16:38]
Aciu!!! jau issisaugojau linka wink.gif Reiks MB temptis blush2.gif noriu pirma gyvai pasiziureti, jei yra galimybe. nors taip daznai tenka pirkti net nemacius, kad jau mazai tai sureiksminu smile.gif

Beje, kaip tu su suknele darei? LT nuomavaisi? Kuriam LT kampelyje jus sventete?

Mes sventem Vilniuje, Belmonte. Suknele pirkau taip pat Vilniuje, Madonos salone. O kur jus svenciat ir is kur suknele?
Atsakyti
jei kam nors uzsiminsi, gal suorganizuos smile.gif
o muzikantu nebus? jie galetu padeti
[/quote]

Bus vedjas ir dj, reikes vedejui pasakyti smile.gif gera minti davei, jei moku pinigus, tai lai ir dirba biggrin.gif

o mes svesim Klaipedoje viesbutyje Vecekrug. Labai jauki sale, labai maloniai aptarnauja ir vidurnakciui galima bus lipti ant terasos, kur matysis naktine klaipeda panoramine ir kursiu marios thumbup.gif suknele pirkau ebay, pigiai mokejau esu ziaruiai patenkinta thumbup.gif o del tauriu tai man tada neisdeks tas reikalas, reikes stikliniu, bet vistiek as net nezinau, kiek ateis pasveikinti, nepilsim tada i plastmasinius puodelius, nes jie atrodo kosmariskai verysad.gif reikes klp paziureti, gal ka rasiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 08 gegužės 2009 - 16:02
QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 08, 14:43)
Taures as tempiau is Uk. Tu isivaizduoji, 70 tauriu, visas mazas rankinis bagazas buvo tu tauriu prigrustas blink.gif Oro uoste i mane ziurejo kaip i trenkta doh.gif Bet cia UK radau daug pigiau, 8 taures net 3 litu nekainavo, kai Vilniuje 4 taures 8 litai buvo. blink.gif O kadangi man daug ju reikejo, tai galvojau pinigu pataupysiu.
Tuos zaidimus as ramia sirdim patikejau tradicianiams muzikantams, jie viska patys atsinese, tik man reikejo kruopas, dubeni kruopom ir lekste dauzymui parupinti.

Mes sventem Vilniuje, Belmonte. Suknele pirkau taip pat Vilniuje, Madonos salone. O kur jus svenciat ir is kur suknele?

taures cia pirkai? kur cia taip pigiai? mums reikia 80.... tai va ir mastau, kad labai brangu...
mes su maske planuojam vaziuoti, tai man nesvarbu, kiek veitos uzims... nes ir suknele, ir papuosimus (pati siuvu visas dekoracijas), ir siaip visas smulkmenas reikes veztis, o su lektuvu... kiekvienas atskiras kg skaiciuojamas doh.gif

suknele as siusiuosi... pradejau derinti detales, o paskui drebedama lauksiu rezultato wink.gif

QUOTE(angelicious @ 2009 05 08, 14:58)
Bus vedjas ir dj, reikes vedejui pasakyti smile.gif gera minti davei, jei moku pinigus, tai lai ir dirba biggrin.gif

o mes svesim Klaipedoje viesbutyje Vecekrug. Labai jauki sale, labai maloniai aptarnauja ir vidurnakciui galima bus lipti ant terasos, kur matysis naktine klaipeda panoramine ir kursiu marios thumbup.gif suknele pirkau ebay, pigiai mokejau esu ziaruiai patenkinta thumbup.gif  o del tauriu tai man tada neisdeks tas reikalas, reikes stikliniu, bet vistiek as net nezinau, kiek ateis pasveikinti, nepilsim tada i plastmasinius puodelius, nes jie atrodo kosmariskai verysad.gif reikes klp paziureti, gal ka rasiu g.gif

Butent, Jus mokat, tai tegu ir klausosi tavo noru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 08, 17:08)
taures cia pirkai? kur cia taip pigiai? mums reikia 80.... tai va ir mastau, kad labai brangu...
mes su maske planuojam vaziuoti, tai man nesvarbu, kiek veitos uzims... nes ir suknele, ir papuosimus (pati siuvu visas dekoracijas), ir siaip visas smulkmenas reikes veztis, o su lektuvu... kiekvienas atskiras kg skaiciuojamas  doh.gif

suknele as siusiuosi... pradejau derinti detales, o paskui drebedama lauksiu rezultato wink.gif
Butent, Jus mokat, tai tegu ir klausosi tavo noru  smile.gif

Taures pirkau Tesco, vasario menesi. Bet dabar kai pikniku laikas arteja, ju dar daugiau turetu but. Pralek per visus supermarketus, turetum rasti.
Atsakyti
QUOTE(gizmo2 @ 2009 05 08, 15:27)
Taures pirkau Tesco, vasario menesi. Bet dabar kai pikniku laikas arteja, ju dar daugiau turetu but. Pralek per visus supermarketus, turetum rasti.

Ryt Morisone patikrinsiu smile.gif mes ten tik balionius buvom apziureje.... o apie indus nepamasciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VBP @ 2009 05 08, 17:30)
Ryt Morisone patikrinsiu smile.gif mes ten tik balionius buvom apziureje.... o apie indus nepamasciau doh.gif

o kada tu grizti?kad atavo vestuves?o ka su balionais darysite?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 08, 16:31)
o kada tu grizti?kad atavo vestuves?o ka su balionais darysite?

musu vestuves rugpjucio 29dn, tad savaite pries minimum reikia grizti. man darbe su atostogomis lengva, pasakau bosui ir viskas. bet MB sunkiau...

i balionius ziurejom, nes man grazu jie papuosimui. nors nesinori visko per daug, tai dar neperkam. dar yra laiko pamastymams smile.gif
cia mano vestuves bus veliausiai... forumas bus tuscias smile.gif
Atsakyti

bet busi isgirdus daugiausiai patirties thumbup.gif is musu klaidu pasimokysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gizmo tikrai grazios vestuves!!! Ypac tos damos su skrybelemis, vyrai su frakais. Na, matosi, kad britai jau buvo monarchija, kai mes dar tik visokias baudziavas kentem...
Labai dziaugiuosi del Jusu! Ir norejau klausimuka: ka dovanojai tevams, jei is vis ka dovanojai?
Atsakyti
Sveika,gizmo.
dar karta didziausi sveikinimai! 4u.gif labai graziaiatrodet, kiek spejau perziureti foto,veliau atidziau perversiu.tik man nelabai tie angliski frakai doh.gif biggrin.gif
matai kiek cia klausimu tau merginos uzdave,manau geriausia butu kad aprasytum detaliai savo vestuviu svente. smile.gif
ar nelabai apsunkinciau jei paprasyciau atsiusti ta teksta isversta ,kur sakei buvai pasiruosus baznycioj,juk manau visose bazznyciose jis vienodas g.gif mano emailas axxta@yahoo.co.uk
Atsakyti