Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(AXTA @ 2009 04 23, 23:34)
svetainej prie kryziu kalno,nelabai ten daug vietos,bet ir zmoniu pas mane nedaug,kaip nors sutilpsim ,kad tik oras geras butu...
O dieve kai paklausau jusu kokiu tik dokumentu nereikia LT.mes tai LT tik baznytine ,tai jei reikejo tik kursu pazymos, ir mano krikso ,kuris buvo toj pacioj baznycioj.o mb nekrikstytas,tai jam nereikejo nieko.o civiline darysim airijoj grize po medaus men,tai irgi nieko daug neprase tik mano gimimo liudijimas turejo but isverstas,bet net nereikejo apostiles.o jau po to ta airiska santuokos liudijima registruosiu LT,va tada tai prasides smagumynai smile.gif

Mes irgi norime tik baznycioj, o paskui Anglijoj galutinai uzregistruosim. Tai baznycioj reikia tik kriksto dokumentu? O tikrai daugiau nieko? Laisvo stovio ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 23, 21:43)
Bet ar apostile neturetu buti tos salies, kurios dokumentas? Tu geriau skambink i URM ir paklausk ar des apostile ant JAV gimimo liudijimo.
Na, ok 85 dol, bet veda tavo draugas vieninteli karta, apostiles reikia ant gimimo liudijimo ir laisvo stovio pazymos. 170 dol, gi nera jau TIEK daug. Is tikruju visko nera tiek daug, kaip cia kazkurios gasdina. Jei tik zinai ko reikia ir netingi pasistengti tuos dokumentus gauti - viskas einasi lengvai, na ok, LT kiek sunkiau, bet viskas sutvarkoma.

Jo susizinojau susitvarkysim viska kaip nors, svarbu, kad laiku smile.gif Smagiu Jums mergvakariu paneles biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 24, 08:16)
Mes irgi norime tik baznycioj, o paskui Anglijoj galutinai uzregistruosim. Tai baznycioj reikia tik kriksto dokumentu? O tikrai daugiau nieko? Laisvo stovio ir pan...

mums reikia pristatyti pazyma, kad nebuvo santuokos baznycioj.
mes jau susituoke civiliskai, tai mums toki lapeli buvo ten dave, tai ji ir kunigui paduosim, kaip sake...
ir dar kursu pazyma.

QUOTE(angelicious @ 2009 04 24, 08:27)
Jo susizinojau susitvarkysim viska kaip nors, svarbu, kad laiku smile.gif Smagiu Jums mergvakariu paneles biggrin.gif  thumbup.gif

linksmo mergvakario!!!
Atsakyti
Sveikos, as teku uz turkijos piliecio smile.gif
as labai noreciau jusu pagalbos... man atrodo kad is visu saliu uzsenieciams reikia tokiu pat dokumentu registracijai santuokos Lietuvoje.
Gal galetumete parasyti tiksliai, kokiu reikia dokumentu uzsenieciui?
Atsakyti
baznytinei santuokai ar sant rumuose tau canana reikia?
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 04 26, 19:36)
Sveikos, as teku uz turkijos piliecio smile.gif
as labai noreciau jusu pagalbos... man atrodo kad is visu saliu uzsenieciams reikia tokiu pat dokumentu registracijai santuokos Lietuvoje.
Gal galetumete parasyti tiksliai, kokiu reikia dokumentu uzsenieciui?

Cia rasi info apie dokumentus reikalingus santuokos sudarymui CMS. Net jei tuokiesi baznycioje, po to eisi i CMS, taigi dokumentai islieka kone tie patys.

http://www.vilnius.l...143/?itemID=203
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 26, 22:26)
baznytinei santuokai ar sant rumuose tau canana reikia?

santuoku rumuose smile.gif kiek skaiciau tai pasas, gim. liudijimas isverstas su apostilemis, pazyma kad nevedes is tos salies ir isverstas su apostilemis. o daugiau nieko?
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 04 26, 23:43)
santuoku rumuose smile.gif  kiek skaiciau tai pasas, gim. liudijimas isverstas su apostilemis,  pazyma kad nevedes is tos salies ir isverstas su apostilemis. o daugiau nieko?

na daugiau nieko, jei neturejo kitos santuokos, susizinok, ar vizos kopijos nereikia
Atsakyti
o merginos, norejau paklausti laisvo stovio pazyma izduoda kur? cia baznycioj ar register office? kazkaip niekada nepagalvojau kad gali buti is baznycios, bet kuo augiau skaitineju tuo neaiskiau man darosi. please, padekite!
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 28, 19:34)
o merginos, norejau paklausti laisvo stovio pazyma izduoda kur? cia baznycioj ar register office? kazkaip niekada nepagalvojau kad gali buti is baznycios, bet kuo augiau skaitineju tuo neaiskiau man darosi. please, padekite!

Jei tuoksies baznycioje, tai reikes is baznycios. O jei metrikaciniam, tai ta pazyma (leidimas tuoktis) imama ne is baznycios.
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 28, 18:34)

Jei baznyciai reikia, tai reikia is baznycios, juk katalikams negalima 10 kartu tuoktis baznycioje. Bet as emiau ir is valstybes registro, nes gi po baznycios eisim i CRM su dokumentais ir jiems baznycios dokas jau nerupi! Tad manau reikia ir tos ir tos, tik ant baznytines pazymoes nereikia apostiles.
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 28, 22:15)
Jei baznyciai reikia, tai reikia is baznycios, juk katalikams negalima 10 kartu tuoktis baznycioje. Bet as emiau ir is valstybes registro, nes gi po baznycios eisim i CRM su dokumentais ir jiems baznycios dokas jau nerupi! Tad manau reikia ir tos ir tos, tik ant baznytines pazymoes nereikia apostiles.

tai tu abi emei, o maniskis sako kad jeigu jau butu susituokes baznycioj tai isi irasai registru ofise yra.. nieko nesupraantu, o laiko nedaug teturim, gi reikia is anksto viska pristatyti blink.gif
Atsakyti