Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(AXTA @ 2009 04 22, 22:56)
nu geras cia kazkaip idomiai gaunasi..1300 tai gal ie per pigiai uz visus ten ju spektaklius,bet 4500,net jei ir tureciau tiek atliekamu nemokeciau is principo.
oj merginos man jau tik menuo,kaip baisu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, nebesakiau as tai planuotojai, kad as zinau kita kaina. Bet tai tikrai numuso pasitikejima visomis tomis paslaugomis... Ir 4500LT tai tikrai nesamone, kiek zmoniu tiek negauna uz menesi, o cia uz 1 vakara!! Net muzikantai, 3-4 zmones tiek nepraso..... Na, bet ne esme.

O, kad jaudiniesi, tai isivaizduoju, bet manau, kad viskas bus gerai!!! Juk jau nemazai esi nuveikusi, taigi laikas tik igyvendinti visus tuos planus smile.gif O kur Jus beje svesite, nes as neblogai orientuojuosi Siauliuose (brolis ten gyvena)?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 19:15)
Man siaip drauge buvo zadejusi zaidimu paorganizuoti, bet ji nebegris is Ispanijos, tai dj pasiule vedeja toki. Bet as bijau, kad jo daug nereikes,o pinigus mokesiu, nes vistiek drauge tures jo zodzius dar i anglu kalba paversti, nes su anglu kalba sake nelabai. Nors atsiliepimu geru apie ji esu girdejusi, bet kai bus tik sventine vakariene ir kalbu taip pat daug nebus, na keli zaidimai, tai ar jis reikalingas. Tai kazkaip abejoju, ar savo drauge viskuo apkrauti,ko nenoriu, ar jau likti su juo. Kaip manote 700 lt. kaina vedejui normali?pripainiojau savo abejoniu cia smile.gif
O kas pas jus gros?kokia muzika?

As pirsliam viska apkrausiu: pavertejauti ir pan.
O del muzikantu, tai bus du kurie angliskai gali biski padainuoti ir pabendrauti su sveciais.
Pas mus bus gal tik apie 15 sveciu uzsienieciu, tikiuosi daug problemu nekils.
Atsakyti
Sveikos:)
Jo as pastebejau, kad kainas kiti kelia isgirde zodi ,,uzsienietis". Bet ne esme, ieskau ir deriuosi, kad neapgaudinetu. Pas mus bus tik 6 lietuviskai nesuprantantys is 25 zmoniu. Bet norisi, kad jiem is toli atvykus butu jauku. As jau sianakt spanavau,kaip nieko nespeju, arba neina nusigauti iki kosmeologes kabineto arba ji pradda daryti ne man....arba pries dvi savaites man vestuvine sukuosena,o as sapnuose jaudinuosi, kaip man ji issilaikys 2 savaites biggrin.gif
Atsakyti
O gimimo liudijima reikia su apostile atsivezti?ar uztenka Lietuvoje isversti ir notariskai patvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 23, 16:03)
O gimimo liudijima reikia su apostile atsivezti?ar uztenka Lietuvoje isversti ir notariskai patvirtinti?

Jei nesi i CMB, tai reikia.
Siaip man net apostiles verte i lietuviu kalba, kad bedu LT ambasadoj netureciau...
ir laisvo stovio pazymai tokios pat proceduros.
Atsakyti
negerai taip, reikes i metrikacija skambinti man ryt. Ta apostile uzkalti amerikoje kainuoja 85 doleriai. Viena ja jau turim, kit adokumenta Lietuvoje issims ambasadoje, tai tik legalizuoti reikes urm.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 23, 20:34)
negerai taip, reikes i metrikacija skambinti man ryt. Ta apostile uzkalti amerikoje kainuoja 85 doleriai. Viena ja jau turim, kit adokumenta Lietuvoje issims ambasadoje, tai tik legalizuoti reikes urm.

Bet ar apostile neturetu buti tos salies, kurios dokumentas? Tu geriau skambink i URM ir paklausk ar des apostile ant JAV gimimo liudijimo.
Na, ok 85 dol, bet veda tavo draugas vieninteli karta, apostiles reikia ant gimimo liudijimo ir laisvo stovio pazymos. 170 dol, gi nera jau TIEK daug. Is tikruju visko nera tiek daug, kaip cia kazkurios gasdina. Jei tik zinai ko reikia ir netingi pasistengti tuos dokumentus gauti - viskas einasi lengvai, na ok, LT kiek sunkiau, bet viskas sutvarkoma.
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 23, 09:18)
Na, nebesakiau as tai planuotojai, kad as zinau kita kaina. Bet tai tikrai numuso pasitikejima visomis tomis paslaugomis... Ir 4500LT tai tikrai nesamone, kiek zmoniu tiek negauna uz menesi, o cia uz 1 vakara!! Net muzikantai, 3-4 zmones tiek nepraso..... Na, bet ne esme.

O, kad jaudiniesi, tai isivaizduoju, bet manau, kad viskas bus gerai!!! Juk jau nemazai esi nuveikusi, taigi laikas tik igyvendinti visus tuos planus smile.gif O kur Jus beje svesite, nes as neblogai orientuojuosi Siauliuose (brolis ten gyvena)?

svetainej prie kryziu kalno,nelabai ten daug vietos,bet ir zmoniu pas mane nedaug,kaip nors sutilpsim ,kad tik oras geras butu...
O dieve kai paklausau jusu kokiu tik dokumentu nereikia LT.mes tai LT tik baznytine ,tai jei reikejo tik kursu pazymos, ir mano krikso ,kuris buvo toj pacioj baznycioj.o mb nekrikstytas,tai jam nereikejo nieko.o civiline darysim airijoj grize po medaus men,tai irgi nieko daug neprase tik mano gimimo liudijimas turejo but isverstas,bet net nereikejo apostiles.o jau po to ta airiska santuokos liudijima registruosiu LT,va tada tai prasides smagumynai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 23, 08:43)
Sveikos:)
Jo as pastebejau, kad kainas kiti kelia isgirde zodi ,,uzsienietis". Bet ne esme, ieskau ir deriuosi, kad neapgaudinetu. Pas mus bus tik 6 lietuviskai nesuprantantys is 25 zmoniu. Bet norisi, kad jiem is toli atvykus butu jauku. As jau sianakt spanavau,kaip nieko nespeju, arba neina nusigauti iki kosmeologes kabineto arba ji pradda daryti ne man....arba pries dvi savaites man vestuvine sukuosena,o as sapnuose jaudinuosi, kaip man ji issilaikys 2 savaites biggrin.gif

mane ir ansksciau kankindavo vestuviniai kosmarai doh.gif buvau pasinerus visa galva i vestuviu plavanima... doh.gif bet kas per daug tas nesveika...
ryt su merginom lekiam i barcelona.... svesim mergvakari thumbup.gif reikia pertrauka pasidaryt clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 04 24, 00:14)
mane ir ansksciau kankindavo vestuviniai kosmarai  doh.gif buvau pasinerus visa galva i vestuviu plavanima...  doh.gif  bet kas per daug tas nesveika...
ryt su merginom lekiam i barcelona.... svesim mergvakari  thumbup.gif  reikia pertrauka pasidaryt  clap.gif

o mes sestadieni i kroatija,dabar kaip tik ora tikrinu,bet labai nieko gero,o barselona labai grazu,buvau pries 3 metus patiko ir kovo pradzioj jau silta buvo.. thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi prie keliauninkų jungiamės ir į Švediją vykstam biggrin.gif pusdieniui, bet vis tiek. Vestuvių man jau visai nebesinori doh.gif Esam susituokę ir tos šventės dviese man visai pakako... bet jau daugiau nei pusė padaryta, tai ir balių darysim.
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 04 23, 21:31)
o mes sestadieni i kroatija,dabar kaip tik ora tikrinu,bet labai nieko gero,o barselona labai grazu,buvau pries 3 metus patiko ir kovo pradzioj jau silta buvo.. thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti