Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 13:38)
o pas jus bus vakaro vedantysis koks?kuo svecius uzimsite?
o filmuoti jauciu paprasysiu brolio, kad bent ta ,, I DO " iamzintu biggrin.gif

pas mus bus pirsliai.
bet idealiausiu atveju tikiuosi maziau kalbu, o daugiau sokiu smile.gif
zaidimu noreciau tik poros... ir tai geriausia, kad gamtoj smile.gif

nes juk vis tiek, atvaziavus bus sveikinimai (reikia idomiau sumastyti, nes nenoriu eilutes pasveikinti). tada veliau musu sokis. tada namu zidinys. paskui dar padekos zodziai, pasku tortas... tad nesinori, kad visko butu per daug smile.gif
o sokti mes megstame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 15:38)
o pas jus bus vakaro vedantysis koks?kuo svecius uzimsite?
o filmuoti jauciu paprasysiu brolio, kad bent ta ,, I DO " iamzintu biggrin.gif

mes pirslius kvietem, kurie angliskai moka, tai problemu turetu nebuti. O zaidimu tai tikrai biksi noreciau, kad nuobodu nebutu su visom tom kalbom ir pan.,noriu kad linksma butu ir zinoma su sokiais smile.gif biggrin.gif
o ka pati planuoji?
Atsakyti
Man siaip drauge buvo zadejusi zaidimu paorganizuoti, bet ji nebegris is Ispanijos, tai dj pasiule vedeja toki. Bet as bijau, kad jo daug nereikes,o pinigus mokesiu, nes vistiek drauge tures jo zodzius dar i anglu kalba paversti, nes su anglu kalba sake nelabai. Nors atsiliepimu geru apie ji esu girdejusi, bet kai bus tik sventine vakariene ir kalbu taip pat daug nebus, na keli zaidimai, tai ar jis reikalingas. Tai kazkaip abejoju, ar savo drauge viskuo apkrauti,ko nenoriu, ar jau likti su juo. Kaip manote 700 lt. kaina vedejui normali?pripainiojau savo abejoniu cia smile.gif
O kas pas jus gros?kokia muzika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 21 balandžio 2009 - 18:16
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 19:15)
Man siaip drauge buvo zadejusi zaidimu paorganizuoti, bet ji nebegris is Ispanijos, tai dj pasiule vedeja toki. Bet as bijau, kad jo daug nereikes,o pinigus mokesiu, nes vistiek drauge tures jo zodzius dar i anglu kalba paversti, nes su anglu kalba sake nelabai. Nors atsiliepimu geru apie ji esu girdejusi, bet kai bus tik sventine vakariene ir kalbu taip pat daug nebus, na keli zaidimai, tai ar jis reikalingas. Tai kazkaip abejoju, ar savo drauge viskuo apkrauti,ko nenoriu, ar jau likti su juo. Kaip manote 700 lt. kaina vedejui normali?pripainiojau savo abejoniu cia smile.gif

manau pigu,ikisk nosi i vedeju skilti pamatysi kokios kainos doh.gif .mes mokesim 1200,plius dar prizai sveciams,o gros grupe tipo biski su anglu kalba bendraujanti irgi
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 17:15)

mes vedejo neturim, tad net nezinau, kokios kainos.
o su drauge gali pakalbeti ir pasakyti savo abejones... yra zmoniu, kurie megaujasi organizuojant zaidimus smile.gif

pas mus bus grupe, kuri gros latino stiliu plius angliski hitai. paprasem, kad ir lietuviskai pagrotu, nors jie tai nelabai daro... bet bus armonika, tad sake, kad bus.
niekad negirdejus, tad rizikuojame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 18:15)

Atsiusk ir man ta knygute, jei nesunku smile.gif baikaite@yahoo.com

O 700 tai tikrai nera brangu! Tik nesupratau ar Jus turesit muzikantus, ar jis bus ir dj ir vedejas, jei ir tai ir tai NET LABAI PIGU sakyciau. Nes as buvau radusi aktoriu pora, kuri is manes paprase net 4500LT!!! Bet manasis vedejo nenori, as gerai nezinau, tai dar naisku prie kurio varianto apsistosime...
Atsakyti
Knygute tuoj atsiusiu. 700 Lt. tik vedejui, paskui 500 DJ ir 250 uz aparaturos nuoma.Tai gautusi 1450 Lt.Gale visko banfysiu ir ta 50 lt. nuderinti smile.gif Smagu cia padedat man dvejones nugaleti smile.gifO pas jus kiek procentu sveciu bus is ne Lietuvos?
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 22, 13:44)
Knygute tuoj atsiusiu. 700 Lt. tik vedejui, paskui 500 DJ ir 250 uz aparaturos nuoma.Tai gautusi 1450 Lt.Gale visko banfysiu ir ta 50 lt. nuderinti smile.gif Smagu cia padedat man dvejones nugaleti smile.gifO pas jus kiek procentu sveciu bus is ne Lietuvos?

Na, forumas man irgi nemazai padejo, nors ne itin daznai cia lankausi... Pas mus bus apie 50-50 sveciu. Vakaru Europa megsta lygybe dauguma klausimu, tai ir svecius panasiai pasikirstem smile.gif
O del dj vedejo, tai vis tiek 1400 nera brangu, nes mes vien muzikantams mokam 2200, dar vedejas 1000 ir cia tik pigoki variantai, galima rasti kur kas brangiau!!! Tik del visa ko pasidomek ar tikrai tas vedejas tau priimtinas, kaip jis ketina vesti ir tt, kad nebutu nemaloniu siurprizu.
P.S. Dekui uz knygele!!!
Atsakyti
nera uz ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 22, 13:37)
Atsiusk ir man ta knygute, jei nesunku smile.gif baikaite@yahoo.com

O 700 tai tikrai nera brangu! Tik nesupratau ar Jus turesit muzikantus, ar jis bus ir dj ir vedejas, jei ir tai ir tai NET LABAI PIGU sakyciau. Nes as buvau radusi aktoriu pora, kuri is manes paprase net 4500LT!!! Bet manasis vedejo nenori, as gerai nezinau, tai dar naisku prie kurio varianto apsistosime...

zinau apie ka kalbi..ir as ju norejau nes daug rekomendaciju girdejus,bet kaina tai kosmosas doh.gif as pagalvojau kad jie gal nelabai nori vestuvemis uzsiimti,jei tokia kaina kelia..

Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 04 22, 22:42)
zinau apie ka kalbi..ir as ju norejau nes daug rekomendaciju girdejus,bet kaina tai kosmosas doh.gif as pagalvojau kad jie gal nelabai nori vestuvemis uzsiimti,jei tokia kaina kelia..

Taip taip. Manau, kad nori tu vestuviu, tik jauciu masto, kad is uzsienio ir pan. O kas juokingiausia, kad mano vedybu planuotoja irgi juos minejo (as jiems skambinau nesitarus su planuotoja), tai ji sake kaina 1300, tik deja uzimti. Tai taip ir likau nesupratusi kokia tikroji ju kaina 4500 ar 1300......
Normaliai, ka??
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 22, 23:46)
Taip taip. Manau, kad nori tu vestuviu, tik jauciu masto, kad is uzsienio ir pan. O kas juokingiausia, kad mano vedybu planuotoja irgi juos minejo (as jiems skambinau nesitarus su planuotoja), tai ji sake kaina 1300, tik deja uzimti. Tai taip ir likau nesupratusi kokia tikroji ju kaina 4500 ar 1300......
Normaliai, ka??

nu geras cia kazkaip idomiai gaunasi..1300 tai gal ie per pigiai uz visus ten ju spektaklius,bet 4500,net jei ir tureciau tiek atliekamu nemokeciau is principo.
oj merginos man jau tik menuo,kaip baisu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti