Įkraunama...
Įkraunama...

Teku už užsieniečio

QUOTE(VBP @ 2009 04 20, 16:56)
Baznycioj pas mus kunigas dviem kalbom ves. Sake, kad mes ne pirma tokia pora... ax.gif

Mūsų pačių paklausė, kokia kalba norėsim. Visa ceremonija vyks tik angliškai. Dauguma supras, o kas nesupras, tai daugmaž vis tiek nutuoks ar kas pavers patyliukais.

Labai džiaugiuosi, kad oficialiai jau esam susituokę, nes apie CMB vis daugiau ir daugiau nesąmonių priskaitau... kam tas vertėjas, jei vyras daugmaž jau supranta kur ir ką sakyt doh.gif ir dar oficialaus reikia...

VBP - iš kur toks ilgis blink.gif 2,5 val... aš ir nualpčiau tiek ilgai stovėdama, karštyje (dažniausiai vis tiek vasarą nevėsu) ir susijaudinus.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 20, 16:43)
Mūsų pačių paklausė, kokia kalba norėsim. Visa ceremonija vyks tik angliškai. Dauguma supras, o kas nesupras, tai daugmaž vis tiek nutuoks ar kas pavers patyliukais.

Labai džiaugiuosi, kad oficialiai jau esam susituokę, nes apie CMB vis daugiau ir daugiau nesąmonių priskaitau... kam tas vertėjas, jei vyras daugmaž jau supranta kur ir ką sakyt doh.gif  ir dar oficialaus reikia...

VBP - iš kur toks ilgis blink.gif 2,5 val... aš ir nualpčiau tiek ilgai stovėdama, karštyje (dažniausiai vis tiek vasarą nevėsu) ir susijaudinus.

kiek zinau delto kad uzsieniecio sutuoktinio oficiali kalba ne lietuviu doh.gif

o ceremonija 2.5 butu siaubas blink.gif
musu kunigas tik paklause ar reikes dviem kalbom ir kad ceremonija truks pusvalandi... ax.gif negalvojau kad galima pasirinkti kokios trukmes
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2009 04 20, 17:12)
Tai biski nesupratau kam knygute, jei ceremonija jau vyks 2 kalbom?

nors ir 2 kalbos bus, manau, kad ne viska vers... kitaip butu ceremonija 2kartus ilgesne....

Sveiko smile.gif jo viskas nevyks visiskai dviem kalbom, nes labai jau nuobodu butu, tai va knyguteje gales sekti kaip kas vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 04 20, 16:53)

gizmo,didziausi sveikinimai sukurus seima!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
labai laukiam vestuviu ispudziu!!!

didziausi sveikinimai!!! 4u.gif

QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 04 20, 17:43)

Labai džiaugiuosi, kad oficialiai jau esam susituokę, nes apie CMB vis daugiau ir daugiau nesąmonių priskaitau... kam tas vertėjas, jei vyras daugmaž jau supranta kur ir ką sakyt doh.gif  ir dar oficialaus reikia...

as ir dziaugiuosi, kad CMB vargas praeity.... nors ir buvo kankyne del dokumentu (vertimai, apostiles), bet betn vertejo nereikejo plius ceremonija buvo ne ofise, o musu sventes vietoje wub.gif
tai lyg gavosi kaip vestuves MB gimtineje.
o dabar bus mano wub.gif

jo jo, 2.5. h. ten tokios netradicines vestuves buvo. jie Christians, tai gal buvo keli palaiminimai ir labai daug giesmiu.... ir buvo salta!!! buvo kovo 1dn, tai baznycia buvo vos ne vos sildoma... susalom visi.... jau geriau vasara kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 10:17)
nors ir 2 kalbos bus, manau, kad ne viska vers... kitaip butu ceremonija 2kartus ilgesne....

Sveiko smile.gif jo viskas nevyks visiskai dviem kalbom, nes labai jau nuobodu butu, tai va knyguteje gales sekti kaip kas vyksta smile.gif

Labai labai aciu uz knygute, tikrai pravers, dabar ir brangusis gales pasiskaityti kaip viskas vyks ir biski pasimokyti lietuviskai, labai noreciau kad jis priesaika lietuviskai pasakytu biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Jei manasis lietuvskai sakytu, visi numirtu is juoko:D o is dailios ceremonijos nenoriu padaryti komedijos biggrin.gif
ir man kazkaip priimtiniau kai viskas vyks taip, kaip ir mes tarpusavy bendraujame, nes man jo gimtoji ispanu kalba sentimentu neteikia, taip ir jam lietuviska butu pareiga nebent.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 12:36)
Jei manasis lietuvskai sakytu, visi numirtu is juoko:D o is dailios ceremonijos nenoriu padaryti komedijos biggrin.gif
ir man kazkaip priimtiniau kai viskas vyks taip, kaip ir mes tarpusavy bendraujame, nes man jo gimtoji ispanu kalba sentimentu neteikia, taip ir jam lietuviska butu pareiga nebent.

Mes tai bandom abiem kalbom namie bendrauti, o kai maniskis i LT vaziuoja mama su juo lietuviskai bando sneketi, o tas bando suprasti ir atsakyti biggrin.gif linksma biggrin.gif
maniskio akcentas labai geras, graziai taria biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 10:36)

biggrin.gif
siaip man butu labai grazu, jei MB lietuviskai priesaika sakytu... bet bus angliskai.
as pati turejau ispaniskai atsakyti, kad sutinku teketi...
galiu pasakyti, kad kol ten visa ta teisini akta skaite ispanu kalba, as tik masciau, kaip nepamirsti, kaip pasakyti "si, acepto" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 21, 12:51)
Mes tai bandom abiem kalbom namie bendrauti, o kai maniskis i LT vaziuoja mama su juo lietuviskai bando sneketi, o tas bando suprasti ir atsakyti  biggrin.gif  linksma  biggrin.gif
maniskio akcentas labai geras, graziai taria  biggrin.gif  smile.gif

na maniskis irgi graziai taria, bet vistiek juoko buna is to netiketumo, kad ir paprasta zodi sako:nesuprrantu biggrin.gif
Papildyta:
o pas jus bus filmavimas?nes as noriu ir abejoju...
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 10:58)
na maniskis irgi graziai taria, bet vistiek juoko buna is to netiketumo, kad ir paprasta zodi sako:nesuprrantu  biggrin.gif
Papildyta:

suprantu apie ka tu smile.gif
geriausia, kai as jam kazka ispaniskai sakau padaryti, o jis "nesuprantu" lietuviskai. taip ir susilydau.... blush2.gif

pas mus bus filmuotojas.
mes susitare kol kas meilais, jis turi atvaziuoti i UK darbo reikalais, tada ir pasirasysime sutartio. tikiuosi geriausio...
siaip mes norime naturalaus filmo, be jokiu isankstiniu filmavimu ir pan.

jei nenorite samdyti profesionalo, gal kas su kamera pafilmuotu?
siaip manau, kad verta turet.

idomiausia buvo, kai ziuredami filma is civilines santuokos, nauju aspektu pastebi. vis vien vestuviu metu kitaip tau atrodys, negu filma paziurejus veliau.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 12:58)
na maniskis irgi graziai taria, bet vistiek juoko buna is to netiketumo, kad ir paprasta zodi sako:nesuprrantu  biggrin.gif
Papildyta:

nu taip.. visa seimyna sypsosi kai jis lietuviskai sneka, bet man tai grazu smile.gif
bet dar ziuresim, neapsisprendem galutinai...

O filmuotoja tai tikrai turesim, mama susitare su pazistamu. Kol mes UK, mama rupinasi dauguma dalyku smile.gif
Atsakyti
o pas jus bus vakaro vedantysis koks?kuo svecius uzimsite?
o filmuoti jauciu paprasysiu brolio, kad bent ta ,, I DO " iamzintu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelicious: 21 balandžio 2009 - 14:39