Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

o aš galvoju virtus nudekupažint, tiklsliau, tik apklijuoti. bet ar galima juos valgyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 25, 16:05)
o aš galvoju virtus nudekupažint, tiklsliau, tik apklijuoti. bet ar galima juos valgyti?  g.gif

Jo, čia tai geras klausimas g.gif . Gal kuri nors bandžiusi atsilieps (jei liko gyva po pernai metų suvalgyto dekupažuoto kiaušinio tongue.gif - nepykit, nuotaika ant juodo jumoro patraukė biggrin.gif laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 02 25, 12:35)

Tina Les man labai patiko tavo vazoncikas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 02 25, 17:04)
Tina Les man labai patiko tavo vazoncikas  smile.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
grazus vazoncikas ne uz ka nepasakyciau kad medinis galvojau keramika thumbup.gif

as vis neperprantu kaip su keramika ka daryt blush2.gif na bet visko po biski

o jau kiausiniai bigsmile.gif arciau velyku bus kokiose maximose visokiu plastikiniu manyciau

o gal lipdyt is modelino g.gif tuos kiausiunius - viduj sulamdyta folija, aplink - modelino sluoksnis, visa mena svytriniu sulygini ir kiausas gatavas g.gif a?

nusipirkau 3d lako doh.gif bandau surast koki master klass kaip cia darosi tas 3d gal kas isidemejo?
darysiu kameja doh.gif
Atsakyti
Masa nzn ar gerai supratau bet stai cia yra parodyta kaip 3D dekupazas daromas

3D pastos panaudojimas
Atsakyti
Aciu Amura panasiai, tik cia lakas... man akyse stovi kazkur matytas daiktas, ten dekupuotos rozes permatomu 3d laku pavirsiai buvo dengiamos, ale kur tas puslapis velniava nerandu g.gif

va sita pirkau
http://www.amazon.de...l/dp/B0012FFRTQ

kiek suprantu norimas paryskinti detales patepi papildomai kiek reikia sluoksniu jis isdziuna ir psio g.gif

zodziu eksperimento budu suprasiu kaip cia kas mazdaug pagaunu kame esme blush2.gif

o noriu padaryt dekupuotos su perkelimo plevele kamejos reljefa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 25 vasario 2009 - 17:58
oi kaip tau aciu uz sita puslapi:))))bet kitais tikslais:))))o sitos firmu prekiu buna dailininkuose...turi kazka panasaus ir kitos....ziurint ka tu su juo nori konkreciai daryti....
Atsakyti
help.gif HELP!!! zodziu tempiau tempiau ir darau draugei dovana gimtadieniui, ir pirma kart imu i rankas ryzini popieriu... iskilo durnu klausimu blush2.gif
busiu be proto dekinga jei kas nors man atsakytu

1. Ji geriau plesyt??? Kaip arti piesinio?
2. tie "stambesnio" pluosto gabaleliai matysis ar kaip?
3. Daiktas sviesiai gelsvas, popierius baltas, kazkiek paseseliuotas rusvai. Tai man lauk ta seseliavima plest ar palikt? Esme - ar matysis ant sviestinio balta isplesytu krastu spalva ? gal man pavaryt dar baltai akrilu kazkiek pavirsiai to sviestiskai gelsvo kad susilietu ???

Nepykit smile.gif ACIU as kaip studentas paskutine nakti pries egzamina susigrebiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 25 vasario 2009 - 18:51
šiaip tai jeigu jau plėšai tai reikia tada šešėliuot truputuką, nes jei nieko nedarysi vistiek tas plėšymas matosi. jei jau nieko nenori dažyt užklijavus, tai turi motyvus iškirpt kuo tiksliau. Tiesiog plėšymas leidžia lengviau paslėpt liniją nei kai betkaip iškerpi. Bet kokiu atveju reiktų dengt dažais tą išplėšymą.
Atsakyti
aciu aciu aisku dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 25, 15:05)
o aš galvoju virtus nudekupažint, tiklsliau, tik apklijuoti. bet ar galima juos valgyti?  g.gif

QUOTE(Tina Les @ 2009 02 25, 15:09)
Jo, čia tai geras klausimas  g.gif . Gal kuri nors bandžiusi atsilieps (jei liko gyva po pernai metų suvalgyto dekupažuoto kiaušinio  tongue.gif  - nepykit, nuotaika ant juodo jumoro patraukė  biggrin.gif  laugh.gif )

Pernai dekoravau labai minimaliai kiaušinukus, nudažytus svogūnų lukštais...O paskui - skiestais dekupažo klijais minimaliu jų kiekiu klijavau drugeliukus, augalinius motyvus...Valgiau...Gyva... mirksiukas.gif
Ir dar...Prisiminus kaip mano vaikystėje populiaru buvo margučius marginti laku... doh.gif Juk tai kažkoks nitro lakas. Valgėm...Gyvi...
Tai, manau, jau šie klijai - mažesnė bėda...

QUOTE(Maša @ 2009 02 25, 18:50)
help.gif HELP!!! zodziu tempiau tempiau ir darau draugei dovana gimtadieniui, ir pirma kart imu i rankas ryzini popieriu... iskilo durnu klausimu  blush2.gif
busiu be proto dekinga jei kas nors man atsakytu

1. Ji geriau plesyt??? Kaip arti piesinio?
2. tie "stambesnio" pluosto gabaleliai matysis ar kaip?
3. Daiktas sviesiai gelsvas, popierius baltas, kazkiek paseseliuotas rusvai. Tai man lauk ta seseliavima plest ar palikt? Esme - ar matysis ant sviestinio balta isplesytu krastu spalva ? gal man pavaryt dar baltai akrilu kazkiek pavirsiai to sviestiskai gelsvo kad susilietu ???

Nepykit smile.gif ACIU as kaip studentas paskutine nakti pries egzamina susigrebiau  doh.gif

Viskas labai priklauso nuo Tavo ryžinio popieriaus storio, nes jo būna įvairaus. Jei tai plonytis ryžinis, tai baltas išplėšytas fonas visiškai perims dekoruojamo daikto spalvą, jokio užtapymo nereikia, o išplėšyti kraštai gražiai užsiklijuos...Gerai išdžiūvus klijams galima lengvai smulkiu švitriniu nuglotninti plėšytų kraštelių nelygumus, kurie tik užklijuoti matosi, tačiau tolesni lako sluoksniai viską gerai užmaskuos.
Greičiausiai būsimą rezultatą galima pažiūrėti ryžinio popieriaus plotelį (nė neatplėšus) vandenuku užklijavus ant dekoruojamo paviršiaus. Pažiūrėjai, nukėlei, išdžiovinai ir toliau gali naudoti.
Darkart perskaičiau klausimą...
Tavo atveju - pabandai su vandeniu ir viskas kaip ant delno...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 25 vasario 2009 - 23:52