Gal kas gali pasakyti, kur galima didelių piešinių berniukiškais vaikiškais (panašių servetėlių irgi) piešiniais nuspirkti...
QUOTE(My.Vica @ 2009 03 16, 19:35)
Sveikos, visos temeles neskaiciau tai gal jau ir pasikartosiu, susidomejau kur galima butu isigyti tarkim mazu dezuciu ant kuriu butu galima daryti dekupaza?
Pabandyk ČIA
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 16, 20:07)
Gal kas gali pasakyti, kur galima didelių piešinių berniukiškais vaikiškais (panašių servetėlių irgi) piešiniais nuspirkti...
Gal bus ČIA
Mergaites noriu pasiulyti grazios medienos is lenkijos.Jei ka sudomintu rasykite man asmeniskai
na, grizau ir sakau ačiū bitei Globusytei auksinei
o cia dar vienas darbelis
o cia dar vienas darbelis
QUOTE(Salne @ 2009 03 16, 17:04)
aciu
namuose stylius toks... mmm... sviesus, truputi ritietiskas, tai jis be dekoro, ramus man tinka
QUOTE(My.Vica @ 2009 03 16, 19:35)
Sveikos, visos temeles neskaiciau tai gal jau ir pasikartosiu, susidomejau kur galima butu isigyti tarkim mazu dezuciu ant kuriu butu galima daryti dekupaza?
erbi, kalvariju g. yra pigiu dezuciu
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 22:02)
wauuuu, grazu
o kokia technika ? trafaretas ?
ačiū Margiriene cia irgi dekupazas, yra servetele su tokiu motyvu, as ji iskirpau, priklijavau ir dar su 3d konturu perpiesiau cia nelabai matosi, bet piesiau su sidabriniais ir perlo spalvos..
efauto, gražu, o ir techniką nujaučiu...
O skilinėjimas tai toks, kokio aš dar niekaip neišgaunu....Gražu (kažkaip irpagalvojaua, kad sidabru apipiešta )
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 22:25)
ačiū Margiriene cia irgi dekupazas, yra servetele su tokiu motyvu, as ji iskirpau, priklijavau ir dar su 3d konturu perpiesiau cia nelabai matosi, bet piesiau su sidabriniais ir perlo spalvos..
serveteles macius... tik pamaniau kad per didelis vargas iskirpti visas smulkmenas
saunuole
Idomiai tas 3 D efektas atrodo irgi galvojau trafaretas
Margiriene jusu AZ perpildytas
Margiriene jusu AZ perpildytas
ačiū bitut cia isvis labai paprastas darbas, tik viskas puikiai pavyko sendinimas tai artmanijos vienkomponentis. senai ji pirkau ir beveik nenaudojau.. o dabar toks vienkomponencio laikotarpis pas mane ir viskas prasidejo pas bite nuo sios lekstutes
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 22:54)
.. o dabar toks vienkomponencio laikotarpis pas mane
Ooooooooo, gerai čia, žolynėliai su sviestuku...