Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Gal kas gali pasakyti, kur galima didelių piešinių berniukiškais vaikiškais (panašių servetėlių irgi) piešiniais nuspirkti...
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 03 16, 19:35)
Sveikos, visos temeles neskaiciau tai gal jau ir pasikartosiu, susidomejau kur galima butu isigyti tarkim mazu dezuciu ant kuriu butu galima daryti dekupaza?  g.gif  blush2.gif

Pabandyk ČIA
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 16, 20:07)
Gal kas gali pasakyti, kur galima didelių piešinių berniukiškais vaikiškais (panašių servetėlių irgi) piešiniais nuspirkti...

Gal bus ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites noriu pasiulyti grazios medienos is lenkijos.Jei ka sudomintu rasykite man asmeniskai 4u.gif
Atsakyti
na, grizau ir sakau ačiū bitei 4u.gif Globusytei 4u.gif auksinei 4u.gif
o cia dar vienas darbelis wink.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 03 16, 17:04)
Nugi gražu.. 4u.gif ..

P.S. Dar matau fone šviestuvą, kurį irgi galima padekupuoti.. biggrin.gif ..

smile.gif
aciu
namuose stylius toks... mmm... sviesus, truputi ritietiskas, tai jis be dekoro, ramus man tinka

QUOTE(My.Vica @ 2009 03 16, 19:35)
Sveikos, visos temeles neskaiciau tai gal jau ir pasikartosiu, susidomejau kur galima butu isigyti tarkim mazu dezuciu ant kuriu butu galima daryti dekupaza?  g.gif  blush2.gif

erbi, kalvariju g. yra pigiu dezuciu

QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 22:02)
na, grizau ir sakau ačiū bitei  4u.gif Globusytei  4u.gif auksinei 4u.gif
o cia dar vienas darbelis wink.gif user posted image

wauuuu, grazu
o kokia technika ? trafaretas ?
Atsakyti
ačiū Margiriene 4u.gif cia irgi dekupazas, yra servetele su tokiu motyvu, as ji iskirpau, priklijavau ir dar su 3d konturu perpiesiau wink.gif cia nelabai matosi, bet piesiau su sidabriniais ir perlo spalvos..
Atsakyti
efauto, gražu, o ir techniką nujaučiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
O skilinėjimas tai toks, kokio aš dar niekaip neišgaunu....Gražu (kažkaip irpagalvojaua, kad sidabru apipiešta blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 16 kovo 2009 - 22:30
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 22:25)
ačiū Margiriene  4u.gif cia irgi dekupazas, yra servetele su tokiu motyvu, as ji iskirpau, priklijavau ir dar su 3d konturu perpiesiau wink.gif cia nelabai matosi, bet piesiau su sidabriniais ir perlo spalvos..

serveteles macius... tik pamaniau kad per didelis vargas iskirpti visas smulkmenas blush2.gif
saunuole 4u.gif
Atsakyti
Idomiai tas 3 D efektas atrodo g.gif irgi galvojau trafaretas biggrin.gif

Margiriene jusu AZ perpildytas ax.gif
Atsakyti
ačiū bitut wink.gif cia isvis labai paprastas darbas, tik viskas puikiai pavyko ax.gif sendinimas tai artmanijos vienkomponentis. senai ji pirkau ir beveik nenaudojau.. o dabar toks vienkomponencio laikotarpis pas mane smile.gif ir viskas prasidejo pas bite wink.gif nuo sios lekstutes user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 22:54)
.. o dabar toks vienkomponencio laikotarpis pas mane smile.gif

Ooooooooo, gerai čia, žolynėliai su sviestuku... mirksiukas.gif
Atsakyti