Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Globusyte @ 2009 03 16, 00:07)
Rodos, kad supratau...Dabar dar paeksperimentuoju, kad dašiltų iki galo..O antradienį reiks dvikomponenčio nusipirkt...
O kur tokių gražių vaikiškų servetėlių?

...tik jau eksperimentuok ant kito daikto biggrin.gif sita bonkute palik, kai nusipirksi dvikomponenti tai toliau galesi igyvendint savo ideja:padaryti itrukimus kur nekur ir juos auksu itrinti, o paskui parodysi kaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
OK...Jeigu nesugadinsiu su įtrynimu, tai parodysiu, nes pačiai įdomu kas gausis (auksas pas mane Marabu, bet šilkografija)...
Papildyta:
OK...Jeigu nesugadinsiu su įtrynimu, tai parodysiu, nes pačiai įdomu kas gausis (auksas pas mane Marabu, bet šilkografija)...
Atsakyti
sveikos darbstuoles! yu.gif buvau siek tiek dingusi "is ekrano" blush2.gif bet vel grizau su kruva darbeliu pioneer.gif ne visus spejau nufotkinti.. iskeliavo jau.. tai kvieciu i savo parasiuka pasizvalgyti ax.gif (dar bus nuotrauku papildymas..) o cia noriu parodyti darbeli, kuriuo labai didziuojuosi, nes kito dar grazesnio darbo nufotkint nebespejau.. flirt.gif (tik gal foto kokybe nepergeriausia..) user posted image

p.s. labai dziaugiuosi ir sveikinu sobieska 4u.gif tokio uzsidegimo, noro tobuleti ir darbstumo linkiu niekad neprarasti!! to paties linkiu ir visoms naujoms ir jau patyrusioms dekupazmeisterems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
EFAUTO ,kaip man gražu, wub.gif wub.gif wub.gif jau taip noriu dekoruoti, o darbo aukščiau ausų doh.gif niekaip neprieinu.

Globusyte, nupikrčiau iš tavės šilkografinį auksą, arba galiu mainyti smile.gif į tau reikaimus-aliejiniu ar akriliniu auksinius dažus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 16 kovo 2009 - 01:53
Efouto, jau koks rėmas nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o kaip čia darytas tas sedninimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 16 kovo 2009 - 08:03
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 02:48)
p.s. labai dziaugiuosi ir sveikinu sobieska  4u.gif tokio uzsidegimo, noro tobuleti ir darbstumo linkiu niekad neprarasti!!

Aciu 4u.gif ...kazkaip buvau pasigedus tavo darbeliu...dabar aisku kur tu pradingai, nes gryzai tai su didziuliu "BUMMMMM" Labai grazus remelis.( Servetkas turiu, remeli irgi, dazu gal rasiu-varau kopijuot lotuliukas.gif )
Nepyk, bet negalejau neiskelt, kaip fainai sugalvota ir kita puse wub.gif O kuom t sendinai , labai idomiai
user posted image
Tai kas ten pas tave F1 gerbejas bigsmile.gif ...rastume su juo apie ka pakalbet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 kovo 2009 - 08:18
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 16, 01:52)
EFAUTO ,kaip man gražu,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  jau taip noriu dekoruoti, o darbo aukščiau ausų  doh.gif niekaip neprieinu.

Globusyte, nupikrčiau iš tavės šilkografinį auksą, arba galiu mainyti smile.gif į tau reikaimus-aliejiniu ar akriliniu auksinius dažus.

Galim, tik pas mane jis atpiltas į vitaminų buteliuką...Apie 75 ml, manau, kad gali būt mažai....O jeigu tinka, tai galiu atiduot:lotuliukas: Man jo atlieja mano šilkografai..Yra dviejų rūšių: "stambesnis" ir "smulkesnis".. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 03:48)

Koks remelis wub.gif nuostabus.... bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū Lachese 4u.gif mamuciuk 4u.gif sobieska 4u.gif Amura 4u.gif uz pagyras ax.gif dariau dar viena panasu remeli tik su gelem, bet nespejau nufotkinti, nes buvo dar grazesnis, pasiciupo blush2.gif
sendinau su stamperijos dvikomponenciu mediumu.
sobieska, kopijuok i sveikata smile.gif (o del gerbeju, tai mano drauge didziausia fane smile.gif ten jie savo kluba turi.. tai tas su ferrari remelis skirtas jai, gimtadienio proga, o si, melina, prase kad padaryciau kitam, subaru fanui, dovanu smile.gif )
na, einu nufotkinsiu likusius darbus ir po pietu tikriausiai albumas jau bus papildytas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 16 kovo 2009 - 12:09
efauto, puikiai 4u.gif
Ir malūnus gerai įsukai, ir...ech, autooo mirksiukas.gif , ir mediumą gražiai prakalbinai...
Žinai, jei žiūri į darbus ir pagauni save, kad tik grožiesi, nė trupučio neanalizuojant, manau, tokie darbai - labai vykę... thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 03 16, 13:08)

na, einu nufotkinsiu likusius darbus ir po pietu tikriausiai albumas jau bus papildytas  ax.gif

Kai baigsi garsiai rek, tikrai su malonumu perziuresiu, tik kafes pilna puoda pasidarysiu ir...nersiu i grozio jura
Atsakyti