Na tada reiks kitą savaitę nuspipirk akrilinio lako ir pabandyt..O atsargai ir dvikomponenčio. Gal žinot, ar dvikomponenčio yra VCUP ir kokia jo kaina...
yra vcupe..ten keli sendinimai..bet siam tikslui gal tiktu aplicraftas...neatmenu gerai jo kainos, bet vienas ir kitas buteliukai po mazdaug 25 lt..gal siek tiek keliais lt brangiau...tai viso apie 50 virs gautusi...
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 15, 14:07)
jei vilnietės rinksitės iš stonogi.pl, norėčiau prisijungti. galiu atsiskaityti paypalu
ko dar uzsimanei?
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 15, 16:22)
yra vcupe..ten keli sendinimai..bet siam tikslui gal tiktu aplicraftas...neatmenu gerai jo kainos, bet vienas ir kitas buteliukai po mazdaug 25 lt..gal siek tiek keliais lt brangiau...tai viso apie 50 virs gautusi...
uz step 1 ir step 2 gaunasi 60lt
gali buti..as preliminariai primeciau, gerai nepamenu...zinau kad 20 kazkeli:)))vienas.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 15, 14:07)
jei vilnietės rinksitės iš stonogi.pl, norėčiau prisijungti. galiu atsiskaityti paypalu
siaip tai as noreciau, bet tu tikriausia labai skubi daryt uzsakyma, man dar biski truksta pinigeliu
QUOTE(IRR @ 2009 03 15, 16:30)
ko dar uzsimanei?
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 15, 17:42)
siaip tai as noreciau, bet tu tikriausia labai skubi daryt uzsakyma, man dar biski truksta pinigeliu
neskubu, aš tik dažų porą įmesčiau į kašiką
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 15, 17:41)
gali buti..as preliminariai primeciau, gerai nepamenu...zinau kad 20 kazkeli:)))vienas.
gink dieve nesigincinu, tik patikslinau nes turiu su kaina gaminius
(kazkodel step 2 brangesnis idomiai cia taip, cia del sudeties ?)
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 15, 17:44)
neskubu, aš tik dažų porą įmesčiau į kašiką
o per kiek laiko jie atsiunte
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 15, 17:47)
gink dieve nesigincinu, tik patikslinau nes turiu su kaina gaminius
Papildyta:
Papildyta:
10 dienų neskubiu paštu
Pinavija Nuostabioji o kokius dazus nori pirk
Papildyta:
dar norejau pasitikslint, o tu pati ka nors dariai ant to kalkinio popieriaus, jis biski toks brangokas 500 lapu 159lt kainuoja(taip internete radau office 1), jeigu cia apie ta pati
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 14, 23:28)
Kalkinis tai yra kalkė tokia. Ji perkama popieriaus parduotuvėje, yra plonesnė, storesnė. Lyg skaidroka tokia. Būna A4 ir dideliais lapais. (stora dažnai naudojama naujametiniams ar kalėdiniams pasveikinimams atvirukų viduje)
dar norejau pasitikslint, o tu pati ka nors dariai ant to kalkinio popieriaus, jis biski toks brangokas 500 lapu 159lt kainuoja(taip internete radau office 1), jeigu cia apie ta pati
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 15, 17:14)
Pinavija Nuostabioji o kokius dazus nori pirk
Papildyta:
Papildyta:
Pirkau lapais, bet ne TOP Office, o Mylidoj (Savanoriuose)..Mano darbas buvo su popieriais visokiais... Ir spausdinus naudojau su sendinimu....
prainventorizavau turimą turtą, gal kam reik dviejų rėmelių 26*32?
jei ką, až
jei ką, až