Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Globusyte @ 2009 03 14, 22:42)
Spausdinau ant kalkinio popieriaus (jis labai panašus į kepimo)  ne tik lazeriniu, bet ir spalvotu. Tai gavosi labai gražiai...

o cia kalkinis, tai koks, paaiskinkit man tame reikale baltai, kur ji galima nusipirkt...
Atsakyti
aciu, bandysiu chimichint... ta dezute is abieju pusiu klijuota tapyta, suskaldziau tik viena ir sonus doh.gif

kalkinis cia ne tas per kuri kopijuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 14 kovo 2009 - 22:10
QUOTE(Maša @ 2009 03 14, 23:03)
aciu, bandysiu chimichint... ta dezute is abieju pusiu klijuota tapyta, suskaldziau tik viena ir sonus  doh.gif

Tikrai gaila, kad taip gavosi, nesuspejau surikt "nieko nedaryk" ir taip trauke aki, bet gal dar pavyks pasveist kaip, kad Ingusia31 protinga patarima dave.
Beje, sege wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 kovo 2009 - 22:21
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 14, 21:58)
o cia kalkinis, tai koks, paaiskinkit man tame reikale baltai, kur ji galima nusipirkt...

Kalkinis tai yra kalkė tokia. Ji perkama popieriaus parduotuvėje, yra plonesnė, storesnė. Lyg skaidroka tokia. Būna A4 ir dideliais lapais. (stora dažnai naudojama naujametiniams ar kalėdiniams pasveikinimams atvirukų viduje)
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 03 14, 23:19)
Mano irgi šiandien leido dieną, tai buvau apakus. Irgi sako "mama dažo", "mama piešia"...  biggrin.gif

Prisišnekėjau atrodo lotuliukas.gif .. tik uztepiau sendintojo..maze po kiek laiko ziuriu dezute pasiemus su teptuku per ta nusendinta sona spakliuoja doh.gif ech pridirbo ji man doh.gif
Isbandziau ta smulku kur rasiau, tai siaip tikrai graziai smulkiai skilineja... mirksiukas.gif
o purskiamas ir man patiko...darau druskinyte, o ji tokia su smulkiom detalem, tai graziai nulakuot baisiai jau man sunkiai gaunasi, o purskiamas tokiais atvejais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 15 kovo 2009 - 09:50
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 14, 23:28)
Kalkinis tai yra kalkė tokia. Ji perkama popieriaus parduotuvėje, yra plonesnė, storesnė. Lyg skaidroka tokia. Būna A4 ir dideliais lapais. (stora dažnai naudojama naujametiniams ar kalėdiniams pasveikinimams atvirukų viduje)

o tai parduotuvej taip ir sakyt, man reikia kalkinio popieriaus doh.gif
Atsakyti
O dėl to kalkinio popieriaus... Kiek žinau, prieš porą metų merginos naudodavo popierių iš batų dėžučių... Palygindavo lygintuvu, paskui spausdindavo... Nebandžiau, bet man baisu "užkimšti" printerį...

Turiu dar vieną-kitą klausimėlį.
1) O kuo Sottile skiriasi pvz. nuo Medium? Smulkesni /švelnesni įtrūkimai?

2) Ar odai arba tekstilei (arba pvz. plastmasei) naudojamas tas pats mediumas, ar visoms faktūroms yra atskirai? Ką rekomenduotumėt norint klijuot ant dirbtinės odos? Kaip iš viso tą gražiai daryti? unsure.gif
Atsakyti
jei vilnietės rinksitės iš stonogi.pl, norėčiau prisijungti. galiu atsiskaityti paypalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 15, 10:19)
o tai parduotuvej taip ir sakyt, man reikia kalkinio popieriaus doh.gif

Na taip ir sakyk, tik popieriaus parduotuvėj... lotuliukas.gif Tikrai supras...
QUOTE(baltė @ 2009 03 15, 12:38)
O dėl to kalkinio popieriaus... Kiek žinau, prieš porą metų merginos naudodavo popierių iš batų dėžučių... Palygindavo lygintuvu, paskui spausdindavo... Nebandžiau, bet man baisu "užkimšti" printerį...

Turiu dar vieną-kitą klausimėlį.
1) O kuo Sottile skiriasi pvz. nuo Medium? Smulkesni /švelnesni įtrūkimai?

2) Ar odai arba tekstilei (arba pvz. plastmasei) naudojamas tas pats mediumas, ar visoms faktūroms yra atskirai? Ką rekomenduotumėt norint klijuot ant dirbtinės odos? Kaip iš viso tą gražiai daryti? unsure.gif

Na man retai kada užsikišdavo printeris...Batų popieriaus tikrai nebandžiau, nors esu išbandžius tikrai nemaža popieriaus rūšių.
Atsakyti
Labuka,

Norėčiau sužinoti, ar padengus Antikva Sadolin, po to nulakavus gausis skilinėjimas. Norėčiau gauti tik paauksuotus skilimus, o paviršius liktų skaidrus.
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 15, 15:14)
Labuka,

Norėčiau sužinoti, ar padengus Antikva Sadolin, po to nulakavus gausis skilinėjimas. Norėčiau gauti tik paauksuotus skilimus, o paviršius liktų skaidrus.

Lakuojama tik tada , kada baigiasi skilinejimosi procesas ir jis buna itrintas, antraip su laku tu skilima sustabdysi.
Atsakyti
as tai supratau kad cia su vienkomponenciu darbas..todel jei ant sadoline uztepsi laka, tu skylimu negausi...
Globusyte, jei nori, kad tik itrynimai gautusi paauksuoti, tada reiktu dvikomponencio...tada labiau dominuotu pavirsiaus spalva, o ne itrukimu...
kitu atveju, darant su sadoline...gali ant daikto tepti sadoline ir tada auksine spalva...bet dominuojanti spalva jau bus auksine..nebent isgausi labai stambu skilima..jis tada puse ant puses pasidalins su daikto spalva...jei gausis smulkus skilimas - bus beveik visas pavirsius auksinis, ir prasimatys daikto spalva vos vos...
sadoline yra naudojamas skaldyti butent dazus...

nebent galima butu pabandyti toki varianta...nzn ar tik gausis, gal kas isbandes...tepti sadoline ant daikto...ir akriliniu laku padengti...tada vietomis atsiras grioveliai, kuriuos ir itrinsi...bet ar gausis tikrai nezinau...cia tik teoriskas pamastymas...kuri gali pabandyti...
Atsakyti