Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nu kas tas yra už 100 zl surinkt - juokas, ypač jei sendintojų reikia. tik atrodo daug, bet mūsų irgi nemažai biggrin.gif va, smėlio kopos berods viena 350 zl sumetė hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 14, 22:03)
980 laugh.gif
Papildyta:
nepagalvokit, kad su galva susipykau, aš ne viena tiek užsakinėju laugh.gif

man kazkaip ir minciu nebuvo, taip galvot, cia tokia sritis kur pinigus eda biggrin.gif
O gal kas zino ir dare taip, su Lazeriniu printeriu spausdino ant sumustiniu popieriaus, ir kaip gavosi
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 14, 22:22)
nu kas tas yra už 100 zl surinkt - juokas, ypač jei sendintojų reikia. tik atrodo daug, bet mūsų irgi nemažai  biggrin.gif va, smėlio kopos berods viena 350 zl sumetė  hah.gif

aha buvau prisirinkus uz 430, kai suskaiciavau tai isigandau, tai biski prameciau biggrin.gif , uzsisakai 3 sendintojus ir 200 zl, dar plius popierius pora dezuciu, ir viskas, labai paprasta
Atsakyti
as spausdinau smile.gif man gavosi visai nieko tik kai klijuosi patepk klijais ta vieta kur klijuosi ir stenkis nelankstyt piesineliu - lieka baltos linijos... del visa ko as palikdavau kuriam laikui isdziut ir plauku laku purskiau

va pvz si mergiote spausdinta

user posted image

sugadinau dezute doh.gif itryniau sviesu auksa ir negrazu kazkoks geltonas ir skeldejimas griovinis isejo verysad.gif

PS Bite, paveiksleliu perkelimo plevele gaunasi klijuoti atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 14 kovo 2009 - 21:40
Koki sendinima naudojai?
Atsakyti
su lazeriniu g.gif
Atsakyti
koki koki - artmanijos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 14, 21:28)
man kazkaip ir minciu nebuvo, taip galvot, cia tokia sritis kur pinigus eda  biggrin.gif
O gal kas zino ir dare taip, su Lazeriniu printeriu spausdino ant sumustiniu popieriaus, ir kaip gavosi
Papildyta:

aha buvau prisirinkus uz 430, kai suskaiciavau tai isigandau, tai biski prameciau  biggrin.gif , uzsisakai 3 sendintojus ir 200 zl, dar plius popierius pora dezuciu, ir viskas, labai paprasta

Spausdinau ant kalkinio popieriaus (jis labai panašus į kepimo) ne tik lazeriniu, bet ir spalvotu. Tai gavosi labai gražiai...
Atsakyti
Nu tada mesk ji nafik arba atiduok toms kurios tame s... randa geruma ar kokybe. Nesigincysiu tik dar karteli pasakysiu paveiksliukus graziai skaldo tik sottile dar kartais tiktu aplicraftas bet jau taip labiau is bedos. Kartais ant tamsiu pavirsiu graziai skyla PABEO bet jis baisiai mandras ir sviesius pavirsius geltonina. Todel uztikrintam rezultatui siulau tik SOTTILE (stamperia uz reklama nuolaidu man nesuteikia ir kitaip neatsilygina biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 03 14, 21:36)
PS Bite, paveiksleliu perkelimo plevele gaunasi klijuoti atvirksciai smile.gif

Ačiū, supratau...
Ne tik šia spec. priemone galima perkelti Tavo minėtu būdu...
Kaip ir ploninti paveikslėlį taip pat ne tik spec. priemone, galima panaudoti lakus, reikia eksperimentuoti, kas kam labiau patinka...
Dėl sendinimo...Kuo toliau link senatvės, tuo dažniau sendinimo nesinori... blush2.gif O jei rimtai...jei sendinimui paruoštas darbas patinka, reikia labai ir labai rimtai pasvarstyti, ar būtina sendinti...Šiuo konkrečiu atveju, manrods, ne tiek spalva, kiek skeldėjimas netinka...va, būtų sottile...plonytėlaitėmis grakščiai lanksčiomis linijomis...mmmmm...
Atsakyti
o imanoma dabar nusvitrinti lauk ta sendinima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 03 14, 22:52)
o imanoma dabar nusvitrinti lauk ta sendinima?  g.gif

aplicraftas, tai nusiplauna gerai paplovus, o artmanija gal su acetonu nusiimtu tai gi cia savotiskas lakas
Atsakyti
Sottile dar butu galima tiesiog nuplauti bet del artmanijos manau kad nelabai nes ji lygtai vandens nebijo, bet gali pabandyti pasveist nors abejoju ar sveist pavyks visa grioviu gyli nuimti graziai iki pat paveiklsiuko nebent pasveisk kad skilimu vaizdo ryskaus neliktu, uzlakuot butinai ir tik tada bandyk kazka kito sendinimo nes dabar grazu jau nebus jei nusveisi iki kazko neiskaus ir tik nulakuosi nors bendrai ka gali pasakyti kai realiai nematau daikto akyse
Atsakyti