Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(IRR @ 2009 03 14, 19:42)
Ar as teisingai supratau, kad jeu perki virs 200zl, tai siuntimas nemokamas bet cia turbut Lenkijos ribose?

aha
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 14, 11:41)
As tradiciskai paveiksliukams skeldeti naudoju tik sottile nes ji tikrai labiausiai nuspejama priemone, niekada neskyla grioviais ir visada jei tepi gausiai esi garantuotas kad skilimai bus dideli ir be jokiu grioviu, plius neikada neskyla tiksliai geometriskai visada naturaliai tinklu tokiu (pvz sudina artmanija skyla kaip sasiuvinio lapas languciais)

labai aciu uz atsakyma,nes naudojau artmanijos antika,tai viena karta normaliai gaunas,grazus dideli skylimai,o kartais smulkus net neiziurimi,o stengiuos visad vienodai daryti,bet man neperkertu jo schmoll.gif
reiks isbeginti sottile nes tikrai puikiai jusu darbeliai atrodo
Atsakyti
Veja nuo likimo nepabegsi zinok jei nori stambaus skilimo reik kentet biggrin.gif as tokiu atveju kol neapdziusta vartau kaip inksta taukuose kad patioku nesusidarytu niekur tiesiog istisai vartau TAI TIEK TO PATARIMO smile.gif

Barsyle pirma karta pabandyk ant nudazyto pavirsiaus juodrastinio ir jei kas nepavyks rasyk man. Siaip iskart patariu nepanikuoti nes itrukimai po step 2 pasimatys tik gerokai po 8 valandzikiu todel iskart perspeju jokios panikos ir prievartavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 14, 19:24)
Barsyle pirma karta pabandyk ant nudazyto pavirsiaus juodrastinio ir jei kas nepavyks rasyk man. Siaip iskart patariu nepanikuoti nes itrukimai po step 2 pasimatys tik gerokai po 8 valandzikiu todel iskart perspeju jokios panikos ir prievartavimu smile.gif

aciu uz patarima,o tai buciau tikrai pamanius kad kazkas ne to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 14, 18:11)
pasiėmiau 22 kg siuntinį iš stonogi.pl. netilpo į bagažinę laugh.gif
kokybė super, supakuota idealiai, rekomenduoju  ax.gif
galima atsiskatyti paypal

gal pirkai popieriu ryzini ir dekupazini g.gif
Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2009 03 14, 19:42)
Ar as teisingai supratau, kad jeu perki virs 200zl, tai siuntimas nemokamas bet cia turbut Lenkijos ribose?

o kazi gal ir is poznanes, stanogi butu galima nemokamai parsisiust, nes prekiu prisirinkau uz 350zl,
o pinavija nuostabioji tu uz kokia suma pirkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smėlio kopos: 14 kovo 2009 - 21:02
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 14, 21:57)

ryžinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 14, 19:24)
Veja nuo likimo nepabegsi zinok jei nori stambaus skilimo reik kentet biggrin.gif as tokiu atveju kol neapdziusta vartau kaip inksta taukuose kad patioku nesusidarytu niekur tiesiog istisai vartau TAI TIEK TO PATARIMO smile.gif

Ech...pasirodo be kančių nėra kelio link žvaigždžių...
Aš irgi vartau, bet vis pagalvodavau, kad gal yra koks mandresnis būdas...
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 14, 22:00)
Papildyta:

o kazi gal ir is poznanes, stanogi butu galima nemokamai parsisiust, nes prekiu prisirinkau uz 350zl,
o pinavija nuostabipji tu uz kokia suma pirkai

980 laugh.gif
Papildyta:
nepagalvokit, kad su galva susipykau, aš ne viena tiek užsakinėju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 14, 22:01)

oho, cia tai pavarei, gal parduotuvyte atidarysi, ir mums nereikes uzsisakinet blush2.gif , gal pirkai tas dezutes kur komplekte keturios yra, ir ta dekupazini kliju TO-DO, beje kaip ryzinis popierius
Atsakyti
ryžinis toks pat kaip iš senasnaujas, 4 dėžių neėmėm, parduotuvės neatidarysiu, draugės kažkokius klijus ėmė, dabar užkrauti, rytoj pažiūrėsiu.
dažų gražios spalvos, teptukai patiko
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 03 14, 22:09)
ryžinis toks pat kaip iš senasnaujas, 4 dėžių neėmėm, parduotuvės neatidarysiu, draugės kažkokius klijus ėmė, dabar užkrauti, rytoj pažiūrėsiu.
dažų gražios spalvos, teptukai patiko

ech kaip faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2009 03 13, 16:14)
Tai mano dar mergiote supratinga dienom nors lakuot duoda, pora kart pasakiau kad negalima tai ir nelenda, nors ant zemes susikrovus kambari visus turtus esu..paklausi tik ka mamyte daro sako piesia biggrin.gif

Vyras siandien senukuose ieskojo tai kazkaip nerado, aptiko ermitaze prie masinu priemoniu kazkokiu g.gif

Mano irgi šiandien leido dieną, tai buvau apakus. Irgi sako "mama dažo", "mama piešia"... biggrin.gif

Radau aš šitą laką ir jau išbandžiau pusiau matinį. Tikrai labai patiko... thumbup.gif Tikuosi neužsikimš tas purkštukas, nes norisi dar naudoti. smile.gif

Pinavija, na, ir duodat jūs merginos... Bene naujus namus apsistainėjat? smile.gif
Atsakyti